Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
/bt4 açılan sayfadan minimap icon ı tickle.

minimapdeki icon'ın üzerine tıkla acılan sayfada kullandıgın barlar gözükeck.oradan istediklerini kapatabilirsin.
Tavsiyem yeni kullanıyorsan bar addon'u Dominos derim.DAha basit bt4'e göre.
Mesaj tarihi:
Bende buradan bir şey sorayım :D Bu actionbar da bulunan spellerin üzerine geldiğimizde ekranın sağ alt kısmında açıklaması yazıyor bir kutucukta.Bu açıklama penceresi beni acayip sinir etmiş durumda, bunu kapatabiliyorduk diye hatırlıyorum ama dün interface i kurcaladım ama bulamadım.Nasıl olacağını bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Arkadaslar bu resimdeki gibi dizilim kurmam gerekiyor ama shift+1 yani alt bardakiler sorun degilde ust bardakileri anlamadim s-f, s-c gibi kisatlmalar var.

Mesaj tarihi:
tuş ayarlarında olması gerek her bar için gerekli kombinasyonları nasıl ayarlıcağın
mesela ctrl+1 e basınca üstteki barın en sol skill i çalışıyor key ayarlarını karıstır orda bul sonra raad ol geniş takıl
Mesaj tarihi:
Coder said:

vimpir said:

you have no target:)

e bi target al dummy filan öyle dene :)
Keske iyice takip etseydin:) Absolut un soylediginin dogru olmadigini demek istedim.
Mesaj tarihi:
Castiel said:

Açıklanmış işte daha nesini soruyorsun ? S- shift c- control a- alt anlamına geliyor s-F shift +f misal.
Ne bagiriyorsun s,c,a olmayanlar var basinda baska bir sey gibi algiladim. Verilen o tuslara bind edicem tesekkurler.
  • Yeni Oluştur...