Magnum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 /bt4 açılan sayfadan minimap icon ı tickle. minimapdeki icon'ın üzerine tıkla acılan sayfada kullandıgın barlar gözükeck.oradan istediklerini kapatabilirsin. Tavsiyem yeni kullanıyorsan bar addon'u Dominos derim.DAha basit bt4'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bende buradan bir şey sorayım :D Bu actionbar da bulunan spellerin üzerine geldiğimizde ekranın sağ alt kısmında açıklaması yazıyor bir kutucukta.Bu açıklama penceresi beni acayip sinir etmiş durumda, bunu kapatabiliyorduk diye hatırlıyorum ama dün interface i kurcaladım ama bulamadım.Nasıl olacağını bilen varsa ve yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 interface > help > enhanced tooltipsi kapatacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 zipzip'in dediğiyle tamamen kapatamazsın ama tooltip'i. Sadece detaylı açıklamaları gizlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Ok çok teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 TipTac diye bir addon var istediğini yapıyorsun o pencereye. Kapıtıyorsun yerini değiştiriyorsun adamın talentini gösteriyorsun ama acaip kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Arkadaslar bu resimdeki gibi dizilim kurmam gerekiyor ama shift+1 yani alt bardakiler sorun degilde ust bardakileri anlamadim s-f, s-c gibi kisatlmalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 "Shift f" tusu olabilir bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 you have no target:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bir anlami olmali ustteki kisa yollarin8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 tuş ayarlarında olması gerek her bar için gerekli kombinasyonları nasıl ayarlıcağın mesela ctrl+1 e basınca üstteki barın en sol skill i çalışıyor key ayarlarını karıstır orda bul sonra raad ol geniş takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bartender 4 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Pardon ama ne alaka bartender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Hmm ya cok kolay yada kimse bilmiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 vimpir said: you have no target:) e bi target al dummy filan öyle dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Açıklanmış işte daha nesini soruyorsun ? S- shift c- control a- alt anlamına geliyor s-F shift +f misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 vimpir formunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Coder said: vimpir said: you have no target:) e bi target al dummy filan öyle dene :)Keske iyice takip etseydin:) Absolut un soylediginin dogru olmadigini demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Castiel said: Açıklanmış işte daha nesini soruyorsun ? S- shift c- control a- alt anlamına geliyor s-F shift +f misal.Ne bagiriyorsun s,c,a olmayanlar var basinda baska bir sey gibi algiladim. Verilen o tuslara bind edicem tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Sege Feral talentine gecince manam 2k dan fazla artiyor::o daha yeniyim druid de ama bukadar fark edermi mana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kendin dedin demekki ediyormus (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 resto oynuyorum normalde restoda 2k mana kaybediyorum bana ilginc geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 cunku feral specte %10 stat bonus war restoda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Resto itemlarını aldıgında aradaki mana farkı baya açılıyor merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar