Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bu topicte kısaltma yok o ne öyle cs falan :D edit: bide biz crit deriz cs değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Crusader Strike mı diyecektim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Kötüsünüz siz kötüüüü (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 http://www.deathknighttactics.com http://www.gnomedk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Stranglethorn Fishing Extravaganaza a katilabilmek icin ne yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Arkadaslar bu tuttugum "Speckled Tastyfish" direk paraya ceviriyorum yoksa saatin bitmesinimi beklicem 40 tane tuttum ama birsey olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 biri senden önce tutmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Snn Balikcilik beni fena sardi:) para kasmak istiyorum bu meslekle her turlu tavsiyenize acigim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fishingde bişey tuttukça skill kazanırsın, sana önerim hordesan orgrimmarda; allysan stormwindde balık tutman. ikiside başlangıç yeri olduğu için tutamama şansın çok düşük olur, hatta olmaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Kasmaktan yana sikintim yok linke baksaydin 325 te oldugumu gorurdun ben oyle bir mekan ariyorumki para basabiliyim :P fishing le nekadar para kasilabilirse tabi(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ilk önce 450 yapmaya bak, 450 yaparken dalaran fishing dailylerini yap icinden gem düşürürsen serverine göre 500 1000k g arası satabilirsin. Bide Cooking'in istediği fishler var dragonkin angelfish fln bunları toplayıp AH aracılığı ile satabilir yada kendin cookingle pişirip biraz daha fazla paraya satabilirsin. acıkcası aktif bi getirisi olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Peki su pazar gunku yarisma ile ilgin varmi:) biryerde okumustum 40 tane tutmak yeterli oluyormus ama ben vendora gittigimde 5er 5er benden aldi ve 2 altin verdi pek anlamadim acikcasi ben sey bekliyordum saat bittiginde en cok baligi kim tutmus v.s gene olaya yanlis yerdenmi baktim acaba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 pek bilgim yok ama duyduğum/okuduğum kadarıyla ilk 40 balığı yakalayıp veren o başarıyı alıyor. Sonrasında Quest ile de Oltayı alıyorsun sanırım. Yada ikisinide aynı anda alıyorsun. Ama en çok balıkla alakası yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Senin dedigin mantikli geldi bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 kaluak la exalted ol .Balık oltası süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Ona kasiyorum su balik turnuvasina katilan yokmu hic icinizde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bi kere denedim ben ama, baya hazırlık filan istiyor. öncelikle su üzerinde (mümkünse mountla) koşabilmeni sağlayacak bişeyler lazım. su üstünde yürümek için potion vardı, ama mountuna binince gidiyor malesef efekti, tabanvay oluyor anca. levitate de aynı şekilde zaten. o yüzden yanına bi death knight veya shaman lazım. yarışma başlamadan önce hearthstone'u booty bay'e almak da baya zaman kazandırır, çünkü mesele 40 balığı ilk tutan kişi olmak değil, 40 balığı tutup gerisin geri vendor'a götüren ilk kişi olmak. başka yardımcı olabilecek bişey gelmiyor aklıma, bol şans :p edit: off baya hazırlık istiyomuş gerçekten. <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 biz 5 kişi çalışmıştık allianceların havuzundna balık çalıp hordelaarı kesmiştik 1 arkadaş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Saeros said: bi kere denedim ben ama, baya hazırlık filan istiyor. öncelikle su üzerinde (mümkünse mountla) koşabilmeni sağlayacak bişeyler lazım. su üstünde yürümek için potion vardı, ama mountuna binince gidiyor malesef efekti, tabanvay oluyor anca. levitate de aynı şekilde zaten. o yüzden yanına bi death knight veya shaman lazım. yarışma başlamadan önce hearthstone'u booty bay'e almak da baya zaman kazandırır, çünkü mesele 40 balığı ilk tutan kişi olmak değil, 40 balığı tutup gerisin geri vendor'a götüren ilk kişi olmak. başka yardımcı olabilecek bişey gelmiyor aklıma, bol şans :p edit: off baya hazırlık istiyomuş gerçekten. <.<DK oldugum icin sorun degil:) 40 baligi ilk goturuyoruz ama neden 5, 5 geri aliyor :) birde ilk goturen kisiyi neden anons etmiyor bunlar bosuna kasmiyalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ilk götüren kişiyi STV'daki herkes duyacak şekilde bağırıyor npc.. o balıkları da, yarışmayı kaybedenler boşuna tutmuş olmasın diye, 5 tanesine yaklaşık 2g vermek üzere geri alıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Hmm ben heycandan duymadim sanirim:( pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hergün dalarandaki fishing dailysini yap. O görevden verilen ödül çantasının içinden gri bişi aldım. Vendora 100 golda sattım. Sanırım oyun içinde vendora satılan en pahalı item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 sildarine said: kaluak la exalted ol .Balık oltası süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Tower Key elimde bu anahatardan 2 tane var ama ne işe yaradigini acikcasi anlamadim vendor 34 g aliyor ikisinide o yuzden satmadim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 said: This key is a reference from Diablo 2. The old key of the tower drops y earlier versions of the game and beta. Has no use, and players search a lot of times use for it. Like diablo2, this key is useless in game and can be sold to a vendor for 16g 66s 66c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar