Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

ilk önce 450 yapmaya bak, 450 yaparken dalaran fishing dailylerini yap icinden gem düşürürsen serverine göre 500 1000k g arası satabilirsin. Bide Cooking'in istediği fishler var dragonkin angelfish fln bunları toplayıp AH aracılığı ile satabilir yada kendin cookingle pişirip biraz daha fazla paraya satabilirsin.

acıkcası aktif bi getirisi olacağını sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki su pazar gunku yarisma ile ilgin varmi:) biryerde okumustum 40 tane tutmak yeterli oluyormus ama ben vendora gittigimde 5er 5er benden aldi ve 2 altin verdi pek anlamadim acikcasi ben sey bekliyordum saat bittiginde en cok baligi kim tutmus v.s gene olaya yanlis yerdenmi baktim acaba:)
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere denedim ben ama, baya hazırlık filan istiyor.
öncelikle su üzerinde (mümkünse mountla) koşabilmeni sağlayacak bişeyler lazım. su üstünde yürümek için potion vardı, ama mountuna binince gidiyor malesef efekti, tabanvay oluyor anca. levitate de aynı şekilde zaten. o yüzden yanına bi death knight veya shaman lazım.

yarışma başlamadan önce hearthstone'u booty bay'e almak da baya zaman kazandırır, çünkü mesele 40 balığı ilk tutan kişi olmak değil, 40 balığı tutup gerisin geri vendor'a götüren ilk kişi olmak.

başka yardımcı olabilecek bişey gelmiyor aklıma, bol şans :p

edit: off baya hazırlık istiyomuş gerçekten. <.<
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
bi kere denedim ben ama, baya hazırlık filan istiyor.
öncelikle su üzerinde (mümkünse mountla) koşabilmeni sağlayacak bişeyler lazım. su üstünde yürümek için potion vardı, ama mountuna binince gidiyor malesef efekti, tabanvay oluyor anca. levitate de aynı şekilde zaten. o yüzden yanına bi death knight veya shaman lazım.

yarışma başlamadan önce hearthstone'u booty bay'e almak da baya zaman kazandırır, çünkü mesele 40 balığı ilk tutan kişi olmak değil, 40 balığı tutup gerisin geri vendor'a götüren ilk kişi olmak.

başka yardımcı olabilecek bişey gelmiyor aklıma, bol şans :p

edit: off baya hazırlık istiyomuş gerçekten. <.<
DK oldugum icin sorun degil:) 40 baligi ilk goturuyoruz ama neden 5, 5 geri aliyor :) birde ilk goturen kisiyi neden anons etmiyor bunlar bosuna kasmiyalim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...