Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ses kartı ile ilgilidir. Channels'ı ve quality'i LOW yap. Hiçbirşey farketmiyor nasılsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ses kartinda sorun yok ama dediklerini yaptim bakalim devam edicekmi, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ses kartı driverlarını kaldırıp tekrardan kurmak gerekebilir. Birde benim başıma gelmişti, karakteri sağa çevirince cızırdıyodu sola çevirince susuyodu :) Speakerların monitöre yakın olmasından kaynaklandığını farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Voltaj sesi olabilir ? Ses sisteminde alçaltma yükseltme varsa oradan sesi cızırtı gidene kadar kısıp windowsdan arttırsan belki çözülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Regalya said: Voltaj sesi olabilir ? Ses sisteminde alçaltma yükseltme varsa oradan sesi cızırtı gidene kadar kısıp windowsdan arttırsan belki çözülebilir.Sadece wow dan oldugunu belirtmeyi unuttum sanirim helede DK seslerini enable yaparsam iyice ziciyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Vimpiroblem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Boci said: Vimpiroblem...Kalbimi kırıyorsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 vimpir said: Boci said: Vimpiroblem...Kalbimi kırıyorsun:( Yerim seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ye beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yemesin seni:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Herkeze geçmiş olsun 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Vimpir 80 olduğuna göre şimdi noluyo kilitleniyomu topic (allah rızası için) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Nasıl isterseniz :P "achievements" incelemenizi oneririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cellobello said: Vimpir 80 olduğuna göre şimdi noluyo kilitleniyomu topic (allah rızası için) :) Herşey daha yeni başlıyo ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Boci said: Herşey daha yeni başlıyo ... :) bence bu topic vimpir ve boss statejileri şeklinde gidecek:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Onlar icin kaynak mevcut:) ama en buyuk sorunum talent sifirlamak uzerimde dogru durust set olmadigi icinde zorluk cekiyorum cok saglam dk karakteri nasil bulabilirim talentlerini analiz etmek istiyorum :P dual talent aldim tank ve dps icin ayri ayri talent ariyorum her sitede farkli ornekler var neyse otobuste konsantre olamiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 vimpir senin azmini çok seviyorum :) yalnız verdiğin armoryde neden o dknın elinde lvl 23 balta ve üzerinde sp trinketi var anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sen daimi noob kalacaksın sanırımi oyunu senin kadar karıştırmadan öğrendim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Aha sen hunterı bıraktın dk mı kasıyosun? Okadar çabalarımız... Daha da gelmem bu topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 vimpir said: Herkeze geçmiş olsun 8-) GZ ama o Z değil s olacak. Yıl 2009 ve bu sorun hala devam ediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Aket-Atum said: vimpir senin azmini çok seviyorum :) yalnız verdiğin armoryde neden o dknın elinde lvl 23 balta ve üzerinde sp trinketi var anlayamadımachv kasiyorum o yuzden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Syn said: sen daimi noob kalacaksın sanırımi oyunu senin kadar karıştırmadan öğrendim yahu.ben senin kadar zeki degilim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 vimpir said: Aket-Atum said: vimpir senin azmini çok seviyorum :) yalnız verdiğin armoryde neden o dknın elinde lvl 23 balta ve üzerinde sp trinketi var anlayamadımachv kasiyorum o yuzden:) hadi balta axe skillde...trinket ne ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Aket-Atum said: hadi balta axe skillde...trinket ne ya? :D öyle deme lütfen sonuçta dk da olsa bazen büyü kullanıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Aket-Atum said: vimpir said: Aket-Atum said: vimpir senin azmini çok seviyorum :) yalnız verdiğin armoryde neden o dknın elinde lvl 23 balta ve üzerinde sp trinketi var anlayamadımachv kasiyorum o yuzden:) hadi balta axe skillde...trinket ne ya? :DAmory live data getirmiyor o an elimde ne varsa onu gosteriyor suan baktim fishpole var onada bir kahkaha atabilirsin:) trinket cs verdigi icin kullaniyorum daha iyisi elime gecmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar