Magnum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hmm teşekkür ederim, peki jewelcrafter'in soket acma gibi bir lüksü varmı, varsa hangi parçalara soket açabiliyor? Yada şöyle diyeyim, gem, ring, pendant craftlamaktan başka ne özelliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bi özelliği yok. Soket açma olayı da sadece kemer için geçerli onu da bs'lerin yaptığı eternal belt buckle ile yapıyosun. Tabi bi özellii yok derken, prismatic gem olayı var JC'lere özel. Yalnızca 3 tane takabiliyosun aynı anda ve normal gemlerden çok daha iyiler, hatta bildiim kadarıyla gelmesi muhtemel epic gemlerden de şu an daha iyiler. 41 stamina veren gem var mesela öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Privhunter said: biraz cartographer ayarlarını kurcala orda "show unexplored" tarzı bizi özellik olması lazım kaldır tick ini evet. tam olarak şöyle; /cartographer üstten üçüncü sekme Foglight'a tıkla. Enabled yazan yerden ticki kaldır. böylece gitmediğin yerleri göremezesin. eski haline getirmek istersen tekrar aynı işlemi yapıp enabled yazan yere tick koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Explorer Coord dediginde isimi goruyor ama bu calismis olsa daha guzel birsey bence out of date diyor yeni patch yuzunden sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yanlış hatırlamıyorsam "tom tom" adında bi addon vardı. exploration icin bi cok kisi bunu kullanıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 tomtom gps programi olmasin :D, deneyip haber veririm:) http://www.tomtom.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Son durum "Snn" (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 e hunter noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 aquila said: e hunter noldu?Hunter 72 de kaldi asla oynamam onunla artik hic erkeksi degil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Sakat benzetmeler bunlar fsdgfd. bi de öyle diyip belf male açmışsın dk'yı. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 erkeksi ne lan sdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Espiri yaptim sulandirmayin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Eyvah DK açtı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 eahuahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 abi bence mavi itemlere geç artık. Zul'drakda kasıyorsun sanırım, Ring Of Blood gibi bi quest var onu yap güzel bi weapon alırsın. bide ufaktan ufaktan dungeonlara gir item topla. (ho$ dk kullanmadım bilmiyorum belki şu an ki itemleri daha iyi olabilir ama yeşil olunca insan düşünüyo bi an.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Gangren said: Eyvah DK açtı :(:( actim ama hic soru sormadim DK ile ilgili tirsma lutfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Magnum said: abi bence mavi itemlere geç artık. Zul'drakda kasıyorsun sanırım, Ring Of Blood gibi bi quest var onu yap güzel bi weapon alırsın. bide ufaktan ufaktan dungeonlara gir item topla. (ho$ dk kullanmadım bilmiyorum belki şu an ki itemleri daha iyi olabilir ama yeşil olunca insan düşünüyo bi an.)Sen hic dungeona tek girdinmi? ben girdim cok acıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 vimpir said: Magnum said: abi bence mavi itemlere geç artık. Zul'drakda kasıyorsun sanırım, Ring Of Blood gibi bi quest var onu yap güzel bi weapon alırsın. bide ufaktan ufaktan dungeonlara gir item topla. (ho$ dk kullanmadım bilmiyorum belki şu an ki itemleri daha iyi olabilir ama yeşil olunca insan düşünüyo bi an.)Sen hic dungeona tek girdinmi? ben girdim cok acıyor:) Evet bende priest halimle sololuyordum bütün dungeonları, hatta Keristrasza'yi sololarken bide zıplamam gerekiyodu ama başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sololuodun? lvl kaçta? ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Dworgian said: sololuodun? lvl kaçta? ilginçmiş 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 senin kadar çılgın bi adamı blizz işe almalı. 2 dkk dalga geçmeyi bırakıp topicde saçmalamasan da adam sorularına yanıt bulsa imba magnum edit: vimpiri pek bilmiosun, arkadaş grup bulup girmio fln dungeonlara. nieyse herşeyi tek yapma psikozunda fln. arkadaşı da yok oynadıgı serverda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Arkadasim cidden yok cevremdede oynayan yok server da birisine Hi desen poposunu donup gidiyor neyse 80 olunca sanirim biryere monte olucam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Dworgian said: senin kadar çılgın bi adamı blizz işe almalı. 2 dkk dalga geçmeyi bırakıp topicde saçmalamasan da adam sorularına yanıt bulsa imba magnum edit: vimpiri pek bilmiosun, arkadaş grup bulup girmio fln dungeonlara. nieyse herşeyi tek yapma psikozunda fln. arkadaşı da yok oynadıgı serverda vs. vimpiri biraz olsun biliyorum yani ilk mesajlarını takip etmiştim hunter karakteri vardi pokemonrıza isimliydi sanırım, sonrasında burda server danışmıştı server değişeceğim burası iyimi diye. neyse, arkadaşı olup olmadığını bilmiyorum. bende bu oyuna başladığımda arkadaşım yoktu, tanıdığa da gerek yoktu. belki classımdan dolayı hiç grup kurmada/bulmada sıkıntı çekmedim. LFG de biraz fazla kalıyodum ama buluyordum. arkadaş dk nihayetin de, tank ve dps olarak grup bulabilir sanıyorum. bu arada amacım dalga gecmek değildi ilk başta, sadece öneri sunmuştum ama vimpirin arkadaş edinememe sorununu bilmediğim ve nasıl sololayacağım gibisinden bişeyler dediği için öyle cevaplar verdim. yanlış anlaşılmasın, iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Sorun yok ben oyundan zevk aliyorum arada takiliyorum dikkat ederseniz ilerlemeler var burasi gun gectikce benim gunlugum haline gelicek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Arkadaslar daha oncede sormustum arastirmistim ama cozum bulamadim:( sadece wow dayken arada bir ses cizirtiya giriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar