Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Bi özelliği yok. Soket açma olayı da sadece kemer için geçerli onu da bs'lerin yaptığı eternal belt buckle ile yapıyosun.

Tabi bi özellii yok derken, prismatic gem olayı var JC'lere özel. Yalnızca 3 tane takabiliyosun aynı anda ve normal gemlerden çok daha iyiler, hatta bildiim kadarıyla gelmesi muhtemel epic gemlerden de şu an daha iyiler. 41 stamina veren gem var mesela öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Privhunter said:
biraz cartographer ayarlarını kurcala orda "show unexplored" tarzı bizi özellik olması lazım kaldır tick ini

evet. tam olarak şöyle;

/cartographer
üstten üçüncü sekme Foglight'a tıkla.
Enabled yazan yerden ticki kaldır.

böylece gitmediğin yerleri göremezesin. eski haline getirmek istersen tekrar aynı işlemi yapıp enabled yazan yere tick koyarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence mavi itemlere geç artık. Zul'drakda kasıyorsun sanırım, Ring Of Blood gibi bi quest var onu yap güzel bi weapon alırsın. bide ufaktan ufaktan dungeonlara gir item topla.

(ho$ dk kullanmadım bilmiyorum belki şu an ki itemleri daha iyi olabilir ama yeşil olunca insan düşünüyo bi an.)
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:
abi bence mavi itemlere geç artık. Zul'drakda kasıyorsun sanırım, Ring Of Blood gibi bi quest var onu yap güzel bi weapon alırsın. bide ufaktan ufaktan dungeonlara gir item topla.

(ho$ dk kullanmadım bilmiyorum belki şu an ki itemleri daha iyi olabilir ama yeşil olunca insan düşünüyo bi an.)
Sen hic dungeona tek girdinmi? ben girdim cok acıyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:
Magnum said:

Sen hic dungeona tek girdinmi? ben girdim cok acıyor:)

Evet bende priest halimle sololuyordum bütün dungeonları, hatta Keristrasza'yi sololarken bide zıplamam gerekiyodu ama başardım.
Sosyal ağlarda paylaş

senin kadar çılgın bi adamı blizz işe almalı. 2 dkk dalga geçmeyi bırakıp topicde saçmalamasan da adam sorularına yanıt bulsa imba magnum

edit: vimpiri pek bilmiosun, arkadaş grup bulup girmio fln dungeonlara. nieyse herşeyi tek yapma psikozunda fln. arkadaşı da yok oynadıgı serverda vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
senin kadar çılgın bi adamı blizz işe almalı. 2 dkk dalga geçmeyi bırakıp topicde saçmalamasan da adam sorularına yanıt bulsa imba magnum

edit: vimpiri pek bilmiosun, arkadaş grup bulup girmio fln dungeonlara. nieyse herşeyi tek yapma psikozunda fln. arkadaşı da yok oynadıgı serverda vs.

vimpiri biraz olsun biliyorum yani ilk mesajlarını takip etmiştim hunter karakteri vardi pokemonrıza isimliydi sanırım, sonrasında burda server danışmıştı server değişeceğim burası iyimi diye. neyse, arkadaşı olup olmadığını bilmiyorum. bende bu oyuna başladığımda arkadaşım yoktu, tanıdığa da gerek yoktu. belki classımdan dolayı hiç grup kurmada/bulmada sıkıntı çekmedim. LFG de biraz fazla kalıyodum ama buluyordum. arkadaş dk nihayetin de, tank ve dps olarak grup bulabilir sanıyorum. bu arada amacım dalga gecmek değildi ilk başta, sadece öneri sunmuştum ama vimpirin arkadaş edinememe sorununu bilmediğim ve nasıl sololayacağım gibisinden bişeyler dediği için öyle cevaplar verdim.

yanlış anlaşılmasın, iyi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...