BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 bu sfknin oldugu yer war ya tirisfal gladesin altinda oradan asagiya dogru in bi burun warorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.blogcdn.com/www.wowinsider.com/media/2007/08/maelstrom.jpg bak bu mapte sag kityay ortaya bak yukari tarafta en alt kisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 ahahha gmler trollemiş başlığı ahaha http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?sid=1&topicId=16137074461&ST=US-426246-5sN0hCyDWqnmGGgcqXGQEiz6OKrRrK2Tx7R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 http://www.wowhead.com/?maps=130:455869 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 By the start of the Second War Gilneas was one of the most powerful human nations, and because of this, the kingdom's ruler, Genn Greymane, was not a strong supporter of the Alliance, believing that his own armies would be more than enough to deal with any threat. Despite this, Gilneas was not neutral towards the Horde, and did join the Alliance late in the Second War, although Lord Greymane constantly argued against its existence from beginning to end. Shortly after the Horde was defeated, Greymane pulled his nation's "support" from the Alliance, refusing to spend his nation's resources on keeping the orcs alive in internment camps or in rebuilding other nations devastated by the war. Greymane's isolationism may have been influenced by Daval Prestor, secretly the black dragon Deathwing in human form, who Greymane had supported to the throne of Alterac. The dwarven explorer, Brann Bronzebeard, has heard whispers from Kul Tiras that the Naga may have taken Gilneas, though there is no proof to support this. diye gidiyor history si o bölgenin, açarlarsa bayaaa bi içerik çıkar,dragonlar, worgen, nagalar falan. Maelstorm expansionluk malzeme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kapalı bi gate vardı sanırım orda mapi acarken görmüştüm allylar vardı kapıda bide npc si dusuk lvl orası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Evet orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 black tabby du$uren npc`nin oldugu yer ayrica. horde only. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Strand of ancients Epic failindan sonra yeni bir bg yada kaldırdıkları ogrimar arena yerine daha güzel bir arena mekanı koysalar negüzel olur.Hergün bir umut bakıyorum patchlere ama imkansız gibi.Blizzardın dk gibi çok daha önemli işleri var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Yeni bir BG geliyor ilerleyen patchlerde. Açıklandı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Barathrum said: Strand of ancients Epic failindan sonra yeni bir bg yada kaldırdıkları ogrimar arena yerine daha güzel bir arena mekanı koysalar negüzel olur.Hergün bir umut bakıyorum patchlere ama imkansız gibi.Blizzardın dk gibi çok daha önemli işleri var lol. son bgler cok komik bence ya soa abi wgde cok lag war tanka bincem diyenner icin yapmislar eos zaten efsane omik ab capture the flag cok tuttu way be base captureda cok tuttu 2 SINI BERABER YAPALIM AAASDASF diye icat etti adamlar resmne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Bence TBC zamanı BGler gayet yeterliydi. Curcuna isteyen AVye gidiyordu. Daha stratejik isteyen sevkine göre diğer 3ten birini seçiyordu. BG sayısını arttırırlarsa bence hiç mantıklı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Worgen'ler yeni horde ırkı olabilir mi acep... TBC çıkmadan önce böyle şeyler vardı, hatta bir forumda lvl 100'e kadar olan yerler söylenmişti. Maelstorm ve Emerald Dream adında 2 expansion daha gelecek diye bazı şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Hatta Worgenlerin tüm animasyonları oyunda hazırmış falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Abi ne BG'si ya? Bizim serverda 3 tane bg zor açılıyor zaten iyice adamları bölücekler artık hiç bg olmayacak :D Ruin harbi sux ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 AV'yi kapatsınlar madem bosu bosuna duruyo, kimsenin ugradıgı yok. BG çöplüğü olacak ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Daha AV icin 1 dakkadan fazla beklemedim ve hep full. Diğerlerini kapatsınlar AVye dokanmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 alla allah hangi battlegroupmus o. misery'de 30 dakika bekliyosun AV'ye girebilmek icin ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 AV yeni patchte önemli olmicak mı? For Great Honor av markı isteyecek? yoksa aynı mı yine? Edit: Aynen öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 toggie said: alla allah hangi battlegroupmus o. misery'de 30 dakika bekliyosun AV'ye girebilmek icin ortalama. epeydir pvp yapmadım ama reckoning de avda ally olarak 10-40 oynuyorduk bi ara dun girdim mesela dalarana gitmek icin 24-40 dı horde ava dalıyor biizm bg da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Todesengel said: AV yeni patchte önemli olmicak mı? For Great Honor av markı isteyecek? yoksa aynı mı yine? Edit: Aynen öyleymiş yanlıs yere bakmıssın gibi lvl 61 daily diyor orda dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 soa güzel bence ya, eos hiç sevmiyorum çok kötü de soa'da eğlendim dün baya (ilk defa girdim :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Miseryde horde olarak gece 23den sonra dediğim gibi daha 1.2 dakikadan fazla beklemedim ve hep horde 30+ oluyor oyun basladıgında ve daha balindaya varmadan 40 oluyor horde. Allyler biraz daha gec 40 0luyorlar ama daha 40/40 olmayan AV gormedim. toggie said: alla allah hangi battlegroupmus o. misery'de 30 dakika bekliyosun AV'ye girebilmek icin ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ally gelmiyo zaten hep horde ustun oynuyoruz da 1 dakika beklemeden giremedim ben hic exp. cıktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 All Naxxramas relics added to Emblems of Valor quartermasters in Patch 3.1 Because relic items are very class and spell specific we felt they were different enough to add on to the vendor. You can't exactly get the relic anywhere else and there is no replacement, like you can have multiple kinds of weapons to dps with - yeah, some are better than others, but they will all work - if you want a relic to improve a certain spell, there is likely only one option and we didn't want to say "have fun running naxx!" to get it. (Source) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 If we continue to have issues with DKs being too powerful after 3.1, even after all the nerfs in the upcoming patch, then Frost Presence will be on the list to look at. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar