Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 3.1 ile eklenen yeni itemler http://ptr.wowhead.com/?items&filter=cr=82;crs=1;crv=0#0+12+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bunlar belliydi aslında ya, Argent Tournament olayıyla eklenenler :) Ama iyi olmuş böyle liste halinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Craftable LW itemlerde var. Malzemeler pahalanmadan (hala pahalanmamışsa tabi) almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Şimdilik sadece bs ve lw craftlarıyla turnuva ödülleri var. Yalnız craftable itemlar ilvl226 olduğuna göre bu yeni runed orblar 25man raidlerden düşer bizim gibi 10mancilere yalan olur =/ Gief http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/february/blacksmithing_spikeddeathdealers.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 spiked deathdealers olmamis tank itemina, dps ismi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bu turnuvadan karsı factiona ait binekleri alabilme sansımız var mı acaba? night elflerin kaplanı cok hosuma gidiyo. amani kadar değil ama guzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ölümle hesaplaşanlar işte. tank direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Cuce said: ölümle hesaplaşanlar işte. tank direk. deathdealer = ölüm dağıtan bende bunun dps ismi olduğu konusuna katılıorum cüce efendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Efe çok poker oynama internette bak sonra dealer ı dagıtan diye ceviriyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 zargana gidip bakmanı öneriyorum. oradaki tanımlardan bile anlaşılır dealer la kastedilenin ne olduğu bkz: http://www.zargan.com/sozluk.asp?Sozcuk=dealer dealer dağıtan/satan demek olduğu için poker oyununda da kagıtları dagıtan kişiye dealer denir. drug dealer card dealer death dealer Dealer 1 Definition: One who deals; one who has to do, or has concern, with others; esp., a trader, a trafficker, a shopkeeper, a broker, or a merchant; as, a dealer in dry goods; a dealer in stocks; a retail dealer. başka bir örnek: death dealer ii: kapak resmi: frank frazetta hikaye: glenn danzig çizimler: liam sharp konu: death dealer intikam için geri döner... önüne çıkan herkes ölümcül baltasından nasibini alacaktır... death dealer: ölüm dağıtan, ölüm getiren, ölüm satan vs yani ölümü sana sunan kişi işte. önüne geleni indirio anlamında. bildigin dps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Emblem of Conquest itemları açıklanmış. Runed orblar 15 emblem görünüyor, diğer parçalar baya ucuz. Ptr fiyatlarıdır diye tahmin ediyorum. Ptrdaki birisi sağa sola sorsun valor ve heroisme yeni item geliyor mu diye, ona göre bişeyler alıcam lan. Biriktirdik elimizde patlayacak. http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=42241.0 Bide şöyle yeni gemler var. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/stormjewels.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çok sevmedim ben mail itemleri açıkçası. neckte o kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 axedice said: Emblem of Conquest itemları açıklanmış. Runed orblar 15 emblem görünüyor, diğer parçalar baya ucuz. Ptr fiyatlarıdır diye tahmin ediyorum. Ptrdaki birisi sağa sola sorsun valor ve heroisme yeni item geliyor mu diye, ona göre bişeyler alıcam lan. Biriktirdik elimizde patlayacak. http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=42241.0 Bide şöyle yeni gemler var. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/stormjewels.jpg ben bu gece raid olmazsa ptr a girmeyi planlıorum bakıp söylerim yeni item gelio mu die. girebilirsem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 2-3 gün önce girdigimde bi sey yoktu yeni ptr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Aluriel said: 3.1 ile değişeceği söylenen trinketlerden biri said: Darkmoon Card: Death Binds when picked up Unique-Equipped Trinket Requires Level 80 Equip: Improves critical strike rating by 85 (1.85% @ L80). Equip: Each time you deal damage, you have a chance to do an additional 1750 to 2250 Shadow damage. Bu trinkete sahip olup ptr da deneme şansı olan varsa süper olur. Eğer bu değişiklik doğruysa almayı düşünüyorum alt karaktere. bende vardıda ptr de bakmadım ne gıbı bı degısıklık olacakmıs bugun bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Dworgian said: Cuce said: ölümle hesaplaşanlar işte. tank direk. deathdealer = ölüm dağıtan bende bunun dps ismi olduğu konusuna katılıorum cüce efendi :D kanks zarganla alakası yok ki. mesela sohbetlerde kapanış cümlesi olarak "deal with it" dersin. bununla yüzleş, içinde patlasın manasında. bu da onunu gibi, ölümle yüzleşen, uğraşan manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Tank dediğin her gün ölümle yüzleşiyor. Dpsin karnı tok tabi, bilemezsiniz ne çektiğimizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ingilizce bilgime bi zahmet güveniyorum, niesini fln biri özelden sorarsa paylaşırım uzatmaya gerek yok, ama "death dealer" olarak hangi yabancıya sorarsan ölüm dağıtan ölüm getiren ölüm sunan ölümü veren gibi bi anlamı sana anlatıcaktır. death dealer ın "ölüm yüzleşicisi" gibi gramer olarak da komik bi anlam içermesi pek de olası değldir. yanlışım varsa affola bu güne kadar öğrendiğim bildiğim şeyler beni bu şekilde yorum yapmaya sevk edio sadece o kadar. hani ingilizce hocanız demiştir ya "ingilizcede bir cümle bir sözcük vs yanlış ise kulagınızı tırmalar, rahatsız eder" işte death dealer'ın ölüm yüzleşicisi olarak tercüme edilmesi de öyle tırmalıo. vesaire vesaire. ptr a dönelim bir onjeye takılmayalım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 axedice said: Emblem of Conquest itemları açıklanmış. Runed orblar 15 emblem görünüyor, diğer parçalar baya ucuz. Ptr fiyatlarıdır diye tahmin ediyorum. Ptrdaki birisi sağa sola sorsun valor ve heroisme yeni item geliyor mu diye, ona göre bişeyler alıcam lan. Biriktirdik elimizde patlayacak. http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=42241.0 Bide şöyle yeni gemler var. http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/stormjewels.jpg agaboy gelmeyecek dedim 2 ay önce, yeni badge ve yeni itemlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Nasıl ya napıcam bu 160 valor markı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kaede said: Nasıl ya napıcam bu 160 valor markı ben Yeni badgeye çevriliyor. + Bu ara bugün yeni 60 mb lık dopsya indirdi ptr ye. ama sonra wow.exe hatası verdi. Ne yapmam gerekiyor.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Valorlar yeni badgelere çevrilmiyor, yeni badgeler valora çevrilecek. Badge dönüşümü şimdi olduğu gibi sadece yukardan aşağı. Ayrıca badgelere kendi ilvllarında yeni itemlar gelicek diye açıklama yok muydu? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 deal dagıtmak degil hesaplaşmak anlamına gelirki, making a deal with death: ölümle hesaplaşmak, ölümle dagıtım yapmak degil to deal with death: ölümle başa cıkmak to deal (the/a) death: diye bişi yok mesela olsa olsa bu ölüm dagıtmak olurdu. carddealer'a dealla diye bilecegin cümle olsa olsa "deal the cardz noob" olur ama "deal the death" diyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 gökçeni ingilizce dersi verirken görmek beni duygulandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Cuce said: deal dagıtmak degil hesaplaşmak anlamına gelirki, making a deal with death: ölümle hesaplaşmak, ölümle dagıtım yapmak degil to deal with death: ölümle başa cıkmak to deal (the/a) death: diye bişi yok mesela olsa olsa bu ölüm dagıtmak olurdu. carddealer'a dealla diye bilecegin cümle olsa olsa "deal the cardz noob" olur ama "deal the death" diyemezsindağıtmak anlamına da gelir deal the cards etc. edit: ayrıca rogue t2.5 setinin adi da Deathdealer idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar