Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mizah

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

kermit said:
ben fıstığı attımda sen havada kaptın ha bakıyorum
ikide bir fıstık fıstık diyosun
canın yine istedi heralde

Problem bu zaten. Seviye ve yaklaşım farkı var arada. Nette bir kişinin dediğine diğerinin kafası basmayınca farklı tellerden çalınabiliyor. Olan konuya oluyor.

dominic said:
basligin icine edildi?

baslik mizah. konu sansurcu anlayis. bu durumu normal karsilayan bir insan olarak bununda bir parcasi sensin, arkadasim.

Yok, değil tam olarak. Konu "fıstık atmak" mış arkadaş öyle dedi. Ondan önceki mesajında da "beynin var mı" tarzında yüzüme söyleyemeyeceği gereksiz bi laf etmişti. Yetkililer gereğini yapar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

son sayfalarda konu değişti mi bilmiyorum ama başlığa hitaben: "ona buna giydirme" kısmına atatürk'ü de eklesek acaba yine aynı oyu alacak mıydı cidden merak ettim.

bahsi geçen umursamadığımız kişiler ya da kavramlar olunca başka, kutsal değer veya ulu saydığımız kişiler olunca başka davranabiliyoruz çünkü. oy verenlerin ne kadarı bunun farkında ve samimice oy kullandı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
...Düşüncelerimizi anlatamadığımız her başlıkta açık hakaret ve TC düşmanlığının döndüğü iğrenç bi mekan haline gelmiş burası. Yazık diyorum sadece. Umarım yönetim düzeltebilir mekanı.

ahah bu ne?

hayir konunun geldigi nokta veya gelene kadarki komedi apayri, hic ellemeyip birakiyorum oylece ama bu ne yav? TC dusmanligi nedir abi su topicte?

hakikaten merak ederek soruyorum, tum samimiyetimle soyluyorum ki dalga gecmek degil amacim
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi görüşüne uymayana bok atmayı bile geçtim. Bir de başkasının görüşünü anlamayıp bok atmaya çalışanlar var. Bunlar ayrı bi panel konusu.

Nefr said:
-007- said:
...Düşüncelerimizi anlatamadığımız her başlıkta açık hakaret ve TC düşmanlığının döndüğü iğrenç bi mekan haline gelmiş burası. Yazık diyorum sadece. Umarım yönetim düzeltebilir mekanı.

ahah bu ne?

hayir konunun geldigi nokta veya gelene kadarki komedi apayri, hic ellemeyip birakiyorum oylece ama bu ne yav? TC dusmanligi nedir abi su topicte?

hakikaten merak ederek soruyorum, tum samimiyetimle soyluyorum ki dalga gecmek degil amacim

Bu topicte yapıldığını söylemedim. Siz olmuyorsunuz genelde bu tarz olaylar yaşanırken. Siz yokken birileri geliyor yapacağını yapıyor ve başlıklar siliniyor anketler temizleniyor..vs.

Troll'lerden bile bahsetmiyorum. Hala aramızda TC yasalarına aykırı mesajları silinmiş ve kullanıcı hesabı aktif arkadaşlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

bak sen

her cani sikilan vay ataturk dusmanligi, vay TC dusmanligi diye girissin o zaman foruma, izleriz biz

bu forumda birakin ataturk dusmanligini ya da 'TC' dusmanligini, bilincli ve sistemli olarak ahmet dusmanligi / mehmet dusmanligi yapiliyor diyen bir oturup dusunmeli once, komediye vurmayin bu isi

ha siz 'bence ataturk su konuda hataliydi' diyene 'ataturke hakaret etti', muhammedin basina hz koymayana 'dinime kufretti' diye girisip ustune ban beklerseniz... beklersiniz tabii

ama kalkip forumda TC dusmanligindan nasil dem vurabiliyorsun, hatta varligini gectim, ustune buna goz yumuldugunu hangi mantiga sigdiriyorsun, ettigin lafin anlamini mi kavrayamiyorsun cidden anlayamiyorum ama atis bu kadar da serbest degil

mizah bu degil
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:
atis bu kadar da serbest degil

Dün Güneydoğu toprağı verilmeli mi diye başlık açıldı bu forumda ve başlıkta yasalara ve ülkeye hakaret eden "31 çeker gibi bayrak çekiyorsunuz" diyen arkadaşların hesapları hala aktif.

Kişisel bile değil bu olay. Sadece olan bir bilginin aktarımı.

Göz yumulma konusuna gelince.

Bu forumda açık hakarete göz yumuluyor evet. 10 tane örnek gösteririm. İnsanların mesaj sayısına bakarak adalet dağıtıyorsunuz. Aynı şeyi balonlu biri yapsa anında kovarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

senin hakaret anlayisin forum kurallariyla ortusmuyor olabilir, sen forum yonetiminden daha az tolerans gosteriyor olabilirsin, gozden kacmis mesajlar olabilir vs...

ama bunlarin hicbiri benim tepki gosterdigim nokta degil. anlasilmadiysa tekrar yazayim;

bu forumda birakin ataturk dusmanligini ya da 'TC' dusmanligini, bilincli ve sistemli olarak ahmet dusmanligi / mehmet dusmanligi yapiliyor diyen bir oturup dusunmeli once, komediye vurmayin bu isi

oyle her caninin sikildigi topicte 'forum yonetimi adaletsiz', 'patide ne cok troll var' diye atip tutmakla 'sistemli TC dusmanligi yapiliyor' demek ayni sey degil

ilk ikisini keyfinizce soyleyin, ama ikincisini iki defa ayni accla soyleyemez kimse

su kismi da tekrar yazayim; atis o kadar da serbest degil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...