Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inception (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

RamsesII said:

güzel film ama abartmayalım,bir flkir ortaya atılmıs ve tema güzelce işlenmiş.ama kesinlikle imdb de ilk 3 e girecek film değil

Evet güzel fikir işleniş güzel ama ilk 3 kesinlikle değil hatta top 100 e bile giremez. Beni heyecanladıran kısmı bir anda olsa tebessüm etmeme sebep olan kısmı gerçekliğin sorgulandığı kısım oldu ve aklıma matrixden "uyanana kadar gördüklerinin gerçek olduğunu sanırsın" cümlesi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Of abi ben Filmi Rusca izledim. Yurtdisindayim.(altyazi da Rusca idi.)

Anlamadigim

Bu adam karisiyla 50 yil gecirmis ruyada. (yanlis anlamis da olabilirim) Normal hayatta 10 yil eder anladigim kadariyla. 10 yil bunlar oturma odasinda yerde mi yatti? Hadi diyelim uyuyup uyandilar surekli. Cocugu ne zaman yaptilar? Bunlar uyurken cocuklara kim bakti? Bu cocuklar kac yasinda?

Yazarken aklima geldi uyku icinde uykuya dalip karisiyla 3. seviye mi inmisler yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

Sonda topaçın durmama sahnesi garip aslında gerçekden durmadı mı bilemiyoruz veya durdumu. Sonuçda şöyle bir yoruma vardım ben, adamın işte tek hedefi çocuklarına kavuşmaktı ve kauvuştu, yüzlerini gördü üstelik büyümüşlerde demek ki gerçek. Ayrıyetten zaten istediğine kavuşmuş ve mutlu olmuş artık o saatten sonra gerşek rüya ne fark eder gibi bir sonda olabilir. Nihayetinde yalan dünya herşey bomboş, nasılsa gerçek dediğimiz bu dünyada son bulacak bizim için ve gözlerimizi yumacağız, aynen rüyaya dalarkenki gibi. Veya gerçekden mutluyken rüya gerçek ne fark eder önemli olan hissettiklerim ancak mutsuzken sorgulamaya başların vs.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...