goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Absolut said: Direk rüyaya girmiyorlar adamın beynine giriyorlar hack ediyorlar bir anlamda ve beyin o an rüya gördüğü içinde rüyasına girmiş oluyorlar. İYİ DE NASIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 İşte onu onlarda açıklayamadıklarından tek kelime etmiyolar o aletle ilgili. Hani biz bi şey yaptık ama nası yaptı biz de bilmiyoz diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 işte orası bilim kurgu oluyor acıklayabilseler filmden cok kazanırlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oldu. ben de bi alet yaptım evreni büküyor şimdi boğum boğum senaryo yazayım hahayt! geleceğe dönüş mü bu 88 mille gidince rüyalara girilsin konu umursanmasın, BEST FILM EVER, MOST INTELLIGENT BAŞYAPIT falan deniyosa böyle açık noktaları kalmamalı. o yüzden 7.5, 9.5 değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 2001: A Space Odyssey 4.5 falan alır o zaman senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Filmin konusu gerçekten yeni bişey.(en azından pek bilinmiyor) Film bundan ve aksiyon sahnelerinden kurtarıyor.Klişelerden sıkıldı artık insanlar yeni bişey gördülermi basıyolar oyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nileppezdel said: 2001: A Space Odyssey 4.5 falan alır o zaman senden benden 1 alır.temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Herkesin görüşüne saygı duymak lazım;ama filmi aksiyon sahneleri kurtarıyor demek baya saçma sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 7-8 arasında öle sacma filmler varki 7,5 demeye utanırım bence ilk 30 da olmayı hakediyor her haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 aga biz de giriyoz forcene, rahat ol, yeter, dumplama be arkadas. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bu keriz kim? Dev çık dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoilerguy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 keriz? terbiyeni takın velet, karşında akranın yok senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Ahahahahah of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Xaenin said: HAHAHAHAHAHAHAHHA anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nileppezdel said: 2001: A Space Odyssey 4.5 falan alır o zaman senden yine büyük beklentiyle izledim ve puan vermemeyi tercih ettim. flamer değilim yani anlamazsam yüklenmem :P mesela no country for old men gibi ucu açık filmleri sevmiyorum. anlattığı hikaye somut olmalı. hikaye somut değilse taşıdğığı fikir somut olmalı. inception sonu akdar ucu açık olabilir tabi, ama HAYATIN KENDİSİ BÖYLE ZATEN diye beta phase senaryolar filme çekilmemeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birseysorucam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 gözlerini kısmış ya asyalı gibi olmuş falan komik değil gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 v for vendetta : sevmem inception : overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birseysorucam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 o göz kırpmalı reim için şey diycem bide o yazılar falan türkçe olsaydı pff yaparlardı ama ingilizce bişeyler yazınca çok komik oluyor. neden çünkü adam ingilizce biliyor adam ingilizce esprilerden anlıyor adam kültürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 iki tane örnek duydun diye troll belleme len, hiç de sandığın gibi değil. bir sürü ünlü / ünsüz film seviyorum ve hayır tokyo drift falan değiller çok şükür. nereden geldi laf buraya yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 iyi de abi kötüler ve insanlar bunu seviyo.bişiler yapmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kim ne derse desin, film mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 adam aslında ölüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Film iyi işte gayet, hiç boşuna iğneleyeyim olayına girmemek lazım. Mantık hatası dersen vardır her filmde, kusursuzunu nerden bulacaksın. İç içe olaylar o kadar gelişti ki bi yerde "lan hangi boyuttaki rüyadayız" diye sordum kendime sdfsd. Hikayeyi yazan adam nasıl karıştırmadı hayret ahaha. sıpo gibim Bide şu grubun zengin elemanı vardı ya bu işi veren, bi yerde "havayolu şirketini satın aldım, bu daha kolaydı" gibi bi cümle kurdu ya, ohara dedirtti sdfsg. Zenginlik böyle bişey arkadaş. Orjinali "I bought the airline, I thought it would be neater" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar