Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bar rafaelli ile sevişen adama saygı duyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cosmosmith Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Azmodai said: leo di caprionun kotu filmini gormedim henuz. Herif iyi filmler seciyor, chris nolan zaten ortada, heycan yaptim. Red said: valla leonardo hani böyle şişirilmiş sadece tipiyle ünlü olan bir adam olarak lanse ediliyordu titanicten sonra ama adam baya iyi ya.herifin boş filmi yok.hangi filmini izlediysem hepsi iyi filmler Danny Boyle bile utanıyor çektiği Beach'ten, siz adamın kötü filmi yok diyorsunuz. Olmadı beyler, otur sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 abi ben beachi 7-8 kere izledim.güzel filmdi bence.şimdi izlesem sıkılırım ama güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cosmosmith Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Lütfen hocam ya, rottendan %18, imdb'den 6.3 almış. Daha ne diyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 imdb adam değil. orda 5 puanlı ne efsane filmler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 30 temmuzda mı gelio türkiyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 izlenir ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 leo dicaprio'yu sevmedin sevemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 gelsin çabuk şöle film izlemeye ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Mortis said: gelsin çabuk şöle film izlemeye ihtiyacım var beklioruzz az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 iyimiş walla matrix havası sezdim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 trailerdan hiç bişey annamadım. rüyalar alemini kontrol etmek? neler? merak etmedim değil.. giderim direk ilk seansına. dark knight gibi gece 12 seansı yaparlarsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sivilde izleyecegim son film olacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 imdbye 9.5 le girmiş baya baya iyi diyorlar ynai memento dan sonra ilk defa böyle film gördüm diyen bile var. tee ay sonudna ya çok var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 çıktı mı film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Spiegel said: sivilde izleyecegim son film olacak herhalde. ölene kadar asker misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 mesajlar gitmiş şizofren konumuna düşmüşüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 beklemedeyiz zaten leonardo şu son 2-3 yıldır muhteşem filmerlde oynuyor mind fuck türü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ellen page oynuyormus yalanarak seyredilir bu film. evek hastasiyim kizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 seyrettim guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 daha iyi bi trailer aa verilmiş önceki sayfalarda.neyse dursun yinede :) hiç bişi anlasılmayna trailer daha iyiydi.keşke izlemeseymişim fazxla şey vermişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 imdb de 20.000 küsür vote olmuş 9.4 şu an notu 9.2 idi 2k vote varken. heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ne zaman geliyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar