Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kaptanın avrupadada cok fanı var zaten. karakter america fuck yeah'nin tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Kaptan'a karsı uzun süreli antipatim olsa da, bias'ın ötesini görüp begeneceksin arkadaş, güzel karakter kaptan. Azıcık bakıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 pardon bu kaptan amariga ww2 propagandası için donald duck'ın bile hitler'le kapıştığı derece gaz bir dönemde çıkan kaptan amariga mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 demekki bilmiyomussun sorduğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bilmemek değil öğrenmemek ayıp. aynı kaptan amariga değilse bir şans daha vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bir turlu sevemedigim kahraman kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 kaptanda feci bi dram var yalnız bucky olsun geçen yıllar falan onun dışında hiç sevmem ben overrated ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Ben iron man de sevmiyorum lan, hatta hulk dışında sevdiğim tip yok orda, belki thor biraz. X-men'siz süper kahraman grubu mu olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 merhaba, mağarama intenet bağlattım sonunda ve zileyebildim eğlenceliydi ama; aralarında teletabi möu kurdular lan nasıl anlaşıyordu bunlar.. ne menzilli teletabiymiş hadi gerisine fantazi kurgu dedim de şu kısım can sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar