BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Evet bu ders hakkında biraz açıklama yapar mısınız bana ilk defa alıcam. bi ön çalışma yapmaya gerek varmı? Yamulmak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ezber bi ders diyebilrim genel olarak. Sınavdan önce çalışmayı duymuştum, bazı arkadaşlar yapıyolardı da dersi almadan önce çalışmayı ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Kolay bi ders ya. En azından bizim referans kitabımız kolaydı. William Stallings, Operating Systems, Internal and Design Principles, Fifth Edition, Pearson Prentice-Hall, 2005. Computer System Overview and Structure, Processor Utilization, Introduction to UNIX, Process Description and Control, Deadlock, Memory Managements, Virtual Memory, Processor Scheduling, Disk Scheduling, File Management işlediğimiz konular da bunlardı. Önce bir araştırmaya gerek duyacağını sanmıyorum. Sonuçta bilmen gereken herşeyi derste anlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ders kolay öle kasılması gereken bi ders değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kastıran hoca yine kastırır, benim arkların kernel kodlamaktan canları çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 tskler herkese. kitao onerisi icin saol bone. bu arada öğrenci numaranı pmden ver de resmine bakim stdportaldan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 senko said: kastıran hoca yine kastırır tabi canım, benim nalet bi teknik resim dersim var 4.ye yine geçemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 027449 yalnız 6 sene önceki resim ordaki güncel resim vermek lazım değiştirmek lazım ama üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aktiftablet said: Ezber bi ders diyebilrim genel olarak. Sınavdan önce çalışmayı duymuştum, bazı arkadaşlar yapıyolardı da dersi almadan önce çalışmayı ilk defa duyuyorum. abi avr öyle okullar öyle hocalar... Ben öyle birinde okuyorumda ordan biliyorum.. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Bize simulasyonunu yazdirmislardi. Hatta ilk C programimizdi. Dining philosophers'i anlatmak icin duzgun program bulamayinca "hadi yapalim" diye gaza gelmisti hoca. En son Paging implement edip birakmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Biz her seyi simulasyon seklinde yapmistik. Iste ilk olarak semaphorelar falan filan, sonra file management, sonra biseyler en son da buyuk bi memory management projesi vardi. Zevkli derstir bence cok detaya girmiyorsa, diger turlu ilgin yoksa kanser eder adami bence. Bu dersin bi de kuran'i kerimi vardir minix'i yazan Tannenbaum tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 biz de oyle biseyler yapmistik, konular ilerledikce uygulamali yaziyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Penthesilea said: Bu dersin bi de kuran'i kerimi vardir minix'i yazan Tannenbaum tarafindan. Andrew S. Tanenbaum, Modern Operating Systems, Second Edition, Pearson Prentice-Hall, 2001. bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Evet, kapaginda isletim sistemleriyle dalga gecen bi sirk resmi var hatta. Penguen olan Linux, tekerlek olan Unix uzerinde ayakta durmaya calisiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Tanenbaum'un kitabı cidden başarılı, ayrıca sıkıcı da değil espiri dolu bi kitap. Dersin konuları genelde zevklidir, ilgin varsa. Detaya girilirse kastırabilir biraz ödevleri falan, bize Minix'in scheduling algoritmasını değiştirtmişlerdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 umarım biz de yaparız, 4 haftada nereye olacaksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ilgim var biraz gibi gibi. bu derste assembly falan gösterilicek mi peki? cheat engine'de 9.seviyeye gelmiştim en son :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 assemblyi dijital elektronik gibi bir dersiniz varsa onda görme ihtimaliniz daha yüksek. okuluna göre değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 elektronik dersi var herhalde o. ama onu açan ders de diferansiyel deklemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 assemblyi ayrı ders olarak görmüştük biz. ama computer architecture gibi derslerde de görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 thread semaphore scheduling algorithm pipe mutex gibi zevkli şeyler öğrenilen bir ders, bilg.müh. ve programcılığı pek sevmeyen/anlamayan insanlar için sıukıcı ve zor olur ama salında eğlencelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar