Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steam yardım!!


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
Aa evet UT3: Black vermişler, 2 küsür günün kaldı diyo. Önce beleş demo sandım da, demo dediğin beleş olur zaten hediyeye falan gerek yok. O zaman oyundur lan bu.
Neden verdiler acaba :)

Bu arada ben de zamanında Opposing Force kurmuştum Steam'den, ilk kuruşumdu, menü objelerini bile yeni indiriyodu resmen. Bi bölümün loading'i 10-15dk sürüyodu. Çıktım oyundan bi baktım opfor'u indiriyomuş Steam. Bıraktım onu şimdi rahat. Kısacası bekle indirsin dosyaları. Bi kerecik indirmesi yeterli zaten, format falan atacağın zaman yedeklersin Steam'den.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu steam'in download'larında hep sorun çıkıyor.Böyle bir süre yüklüyor sonra download starting... diyip kalıyor öyle devam etmiyor.Her seferinde pause edip yeniden başlatıyorum ancak öyle düzeliyor.Steam'i kapatıp açıyorum yine aynı şey

son üç yüklememde özellikle böyle oldu,wireless'tan çektiğim için mi acaba böyle yapıyor ? Hiçbirşey yükleyemez oldum ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soyledigin seyi ilk defa ut3 yuklerken yasadim, serverlarin dolu oldugunu ve dl slot bos olmadi konusunda bi uyari verdi, aynen 5dk sonra pause edip baslattigimda problemsiz indirmeye basladi hala daha da indiriyor. Auto resume tarzi bisey koymalarini beklerdim ama yinede cogu zaman problemsiz indirdigi icin cok da problem degil galiba.

Wireless ile ilgili birsey oldugunu zannetmiyorum kisaca, daha ziyade steam ve serverlarinin alip veremedigi bisey var ortada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha once bu kadar buyuk bi package icin free weekend yapmamislardi galiba, e indirim dolayisiyla alip indiren var, bizim gibi mygames listesinde gorup indireyim bakayim diyen var, normal satin aldigi oyunlari indirenler var. var oglu var. bi nevi server test de oluyor onlar icin aslen galiba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bugün media markt'ta gördüm oyunu da kutulu hali 30 milyon :)

şu yüklensin beğenirsem gider bir ara media markt'tan kutulu alırım,fiyati iyiymiş ya


ha birde o server dolu hatası bende gelmiyor ama yaptığım son işlerde çok oldu,mesela FM patch ve Empire Total War demoda yaptı,bunun yanında FM'yi çektiğim zamanlarda hiç yapmamıştı.Serverla alakalıdır büyük ihtimal neyse o zaman :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...