Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hl2 aldım demin kuruyorum şimdi önce steam kurdu. login olcam sonra hl2 kurcak. ama fatal error veriyo. FATAL EROR: failed to load platform modules. e hl2'yi de kurmuo login olmadan steam'e :( napacam yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 restart attım düzeldi. şimdi de başka sorun var. bu hl2'yi netten çekio:D yahu neden:D gittim o kadar para verdim. koca dvd'ye koyamadılar mı bunlar hl2'yi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya sapıtıcam bu bölüme bakan da yok :D şimdi çekiodu netten sonra açtım cdden launch dedim. bi yandan da update yapıo şimdi 1.48 saat sonra oynucan fln dio of neyse kendi kendime çözücem ben bu sorunları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi nerden yüklemesini bekliodun :) steam in özelliği o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 resmen paramla rezil oluyorum boştu bu akşamım bi hl2 oynayayım dedim gaza geldim. yaptıkları ayıp:D yüzde 5'daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 dvd den yükle dediğinde yüklemesi lazım ordan. steamden yapacağı tek şey update i olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kaç para verdin hl2ye ya sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 dvd'ye taktıysan zaten o çeker,yukarıda dediği gibi uptadelerini çeker steam,o hata verildiğinde steam dvd yüklemeyi atlamış olabilir sil yeniden kurmaya çalış istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hata reset atınca düzeldi darkrider sağol yine de:) evet update yapıomuş. farkettim. yapsın bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Zeppelin said: kaç para verdin hl2ye ya sorması ayıp? 19ytl karfur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 orange box mu? tek aldıysan pahalı :) orange box 30'a satılıyor bazı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 orange box 80 milyondu karfurda kipada baktım orda da 80di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 şimdi de şöle bişey oldu ben oyunları oynayabiliyorum:D ama installed games bölümünde oyunlar hala dl oluyor oynarken fln:D yoksa patchlerini yaptım ztn girmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bırak bitsin install u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 evet zaten 2. bölüme geçemiyorum hl2 deathmatch'de de oyunlara giremiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben ilk çıktığında 60 liraya almıştım 6 cd hala duruo kutusu gözüm gibi bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 unreal tournement 3 steam'de bu hafta sonu bedava,gift gelmiş bana da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Aa evet UT3: Black vermişler, 2 küsür günün kaldı diyo. Önce beleş demo sandım da, demo dediğin beleş olur zaten hediyeye falan gerek yok. O zaman oyundur lan bu. Neden verdiler acaba :) Bu arada ben de zamanında Opposing Force kurmuştum Steam'den, ilk kuruşumdu, menü objelerini bile yeni indiriyodu resmen. Bi bölümün loading'i 10-15dk sürüyodu. Çıktım oyundan bi baktım opfor'u indiriyomuş Steam. Bıraktım onu şimdi rahat. Kısacası bekle indirsin dosyaları. Bi kerecik indirmesi yeterli zaten, format falan atacağın zaman yedeklersin Steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Unreal satislarinin steamde baslamasini duyurduklari icin vermisler 3gunlugune bende sabah farkettim. Ayrica 15 marta kadar almak isteyen olursa %40 indirimli fiyattan 12 dolara alinabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şuan verilen bu gift tek kurmalık yani anladığım kadarıyla olsun :) bakalım beğenirsem zaten %40 indirimi var alırım büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ya şu steam'in download'larında hep sorun çıkıyor.Böyle bir süre yüklüyor sonra download starting... diyip kalıyor öyle devam etmiyor.Her seferinde pause edip yeniden başlatıyorum ancak öyle düzeliyor.Steam'i kapatıp açıyorum yine aynı şey son üç yüklememde özellikle böyle oldu,wireless'tan çektiğim için mi acaba böyle yapıyor ? Hiçbirşey yükleyemez oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Soyledigin seyi ilk defa ut3 yuklerken yasadim, serverlarin dolu oldugunu ve dl slot bos olmadi konusunda bi uyari verdi, aynen 5dk sonra pause edip baslattigimda problemsiz indirmeye basladi hala daha da indiriyor. Auto resume tarzi bisey koymalarini beklerdim ama yinede cogu zaman problemsiz indirdigi icin cok da problem degil galiba. Wireless ile ilgili birsey oldugunu zannetmiyorum kisaca, daha ziyade steam ve serverlarinin alip veremedigi bisey var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Az önce download'ı başlattım sonra 1-2 saate iner büyük bi kısmı diye aşağı atıp dizi izledim. Bi geri döndüm ki hata vermiş, sunucular çok yoğun daha sonra deneyin diye. Herkes akın etti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Daha once bu kadar buyuk bi package icin free weekend yapmamislardi galiba, e indirim dolayisiyla alip indiren var, bizim gibi mygames listesinde gorup indireyim bakayim diyen var, normal satin aldigi oyunlari indirenler var. var oglu var. bi nevi server test de oluyor onlar icin aslen galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ya bugün media markt'ta gördüm oyunu da kutulu hali 30 milyon :) şu yüklensin beğenirsem gider bir ara media markt'tan kutulu alırım,fiyati iyiymiş ya ha birde o server dolu hatası bende gelmiyor ama yaptığım son işlerde çok oldu,mesela FM patch ve Empire Total War demoda yaptı,bunun yanında FM'yi çektiğim zamanlarda hiç yapmamıştı.Serverla alakalıdır büyük ihtimal neyse o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar