Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steam yardım!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hl2 aldım demin kuruyorum şimdi
önce steam kurdu.
login olcam sonra hl2 kurcak. ama fatal error veriyo.
FATAL EROR: failed to load platform modules.

e hl2'yi de kurmuo login olmadan steam'e :(
napacam yaw
Mesaj tarihi:
ya sapıtıcam bu bölüme bakan da yok :D
şimdi çekiodu netten sonra açtım cdden launch dedim. bi yandan da update yapıo şimdi 1.48 saat sonra oynucan fln dio of neyse kendi kendime çözücem ben bu sorunları:D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Aa evet UT3: Black vermişler, 2 küsür günün kaldı diyo. Önce beleş demo sandım da, demo dediğin beleş olur zaten hediyeye falan gerek yok. O zaman oyundur lan bu.
Neden verdiler acaba :)

Bu arada ben de zamanında Opposing Force kurmuştum Steam'den, ilk kuruşumdu, menü objelerini bile yeni indiriyodu resmen. Bi bölümün loading'i 10-15dk sürüyodu. Çıktım oyundan bi baktım opfor'u indiriyomuş Steam. Bıraktım onu şimdi rahat. Kısacası bekle indirsin dosyaları. Bi kerecik indirmesi yeterli zaten, format falan atacağın zaman yedeklersin Steam'den.
Mesaj tarihi:
Unreal satislarinin steamde baslamasini duyurduklari icin vermisler 3gunlugune bende sabah farkettim. Ayrica 15 marta kadar almak isteyen olursa %40 indirimli fiyattan 12 dolara alinabilecek.
Mesaj tarihi:
ya şu steam'in download'larında hep sorun çıkıyor.Böyle bir süre yüklüyor sonra download starting... diyip kalıyor öyle devam etmiyor.Her seferinde pause edip yeniden başlatıyorum ancak öyle düzeliyor.Steam'i kapatıp açıyorum yine aynı şey

son üç yüklememde özellikle böyle oldu,wireless'tan çektiğim için mi acaba böyle yapıyor ? Hiçbirşey yükleyemez oldum ya
Mesaj tarihi:
Soyledigin seyi ilk defa ut3 yuklerken yasadim, serverlarin dolu oldugunu ve dl slot bos olmadi konusunda bi uyari verdi, aynen 5dk sonra pause edip baslattigimda problemsiz indirmeye basladi hala daha da indiriyor. Auto resume tarzi bisey koymalarini beklerdim ama yinede cogu zaman problemsiz indirdigi icin cok da problem degil galiba.

Wireless ile ilgili birsey oldugunu zannetmiyorum kisaca, daha ziyade steam ve serverlarinin alip veremedigi bisey var ortada.
Mesaj tarihi:
Az önce download'ı başlattım sonra 1-2 saate iner büyük bi kısmı diye aşağı atıp dizi izledim. Bi geri döndüm ki hata vermiş, sunucular çok yoğun daha sonra deneyin diye. Herkes akın etti sanırım.
Mesaj tarihi:
Daha once bu kadar buyuk bi package icin free weekend yapmamislardi galiba, e indirim dolayisiyla alip indiren var, bizim gibi mygames listesinde gorup indireyim bakayim diyen var, normal satin aldigi oyunlari indirenler var. var oglu var. bi nevi server test de oluyor onlar icin aslen galiba.
Mesaj tarihi:
ya bugün media markt'ta gördüm oyunu da kutulu hali 30 milyon :)

şu yüklensin beğenirsem gider bir ara media markt'tan kutulu alırım,fiyati iyiymiş ya

ha birde o server dolu hatası bende gelmiyor ama yaptığım son işlerde çok oldu,mesela FM patch ve Empire Total War demoda yaptı,bunun yanında FM'yi çektiğim zamanlarda hiç yapmamıştı.Serverla alakalıdır büyük ihtimal neyse o zaman :)
  • Yeni Oluştur...