elesso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fakir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 gönlüm zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet 700 normal gibi semtine göre. bende yazın baya bi ev bakmıştım. fiyatları görünce vaz geçtim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ne bileyim istanbulda kiraları ben ama antalyaya göre pahalı olm yani antalyanın en güzel yerinde max 750 verirsin biz 600 veriyoz çokda kral manzara felan deniz dibimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bende istanbullusun zannediyorum abi. göt kadar şehirle istanbulu karşılaştırmayın pls şuan antalyadayım çok dolaşmadım yıllardır da gelirim antalyaya istanbulla karşılaştırılacak bir yrei yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fallout daki iç mekanlar geldi evin resimlerini görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kermit said: ne bileyim istanbulda kiraları ben ama antalyaya göre pahalı olm yani antalyanın en güzel yerinde max 750 verirsin biz 600 veriyoz çokda kral manzara felan deniz dibimde e bilmiyorsan "okuz degilse yasar o kadar parayla" da demeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 şehirden şehire çok farkediyor hakkaten. eskişehir direk yarısı ucuz mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ninjaturtles said: arkadas ariyorum demedim ev arkadasi dedim :) Mortis said: cuma namazlarına gitmek zorunlu mu bu eve gelince? xP ister git ister gitme (simdi bana mi soruyosun gidip gitmeyecegini) eve getirmezsen inege de tapabilirsin.disarda ne yaptigindan banane? zauhauhzuahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ilan vermeden bir temizlemişler ama bu hali ile de öğrenci evi demek zor zira çok temiz. kesin bi pislik var dikkatli olmak lazım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 DynamicK said: ilan vermeden bir temizlemişler ama bu hali ile de öğrenci evi demek zor zira çok temiz. kesin bi pislik var dikkatli olmak lazım. :p evi en son annem gelip temizlemisti aynen biraktigi gibi duruyor.benim boyle bi tavrim var annem nasi biraktiysa gittigidi kadar devam ettiriyorum hehehe.ayrica ogrenci evi degil; ninjaturtles said: ben ogrenci degilim (yazilim gelistiriciyim) ama ogrenci ariyorum cunku yasitlarim (21-22) genelde ogrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aga bana bi iş bul geleyim valla istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi siz ikiniz birlikte kalın zaten biriniz ninjturtle biriniz kermit. iyi anlaşırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ev iyiymiş. içerenköy biraz dandik semt olsa da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 burdan ev verelim. 150 m2 3 oda 1 salon aylık 200 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fede said: abi siz ikiniz birlikte kalın zaten biriniz ninjturtle biriniz kermit. iyi anlaşırsınız Ahahahahaha! Niye güldüm bilmiyorum. Yatayım ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hmm ortam pek tekin değil cidden:D güven vermesi açısından, en azından bi böbrek sigortası yapılacakmı yeni gelene:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ulan ortamda ne var anlamadim ki, kolpaci muamelesi yapiyosunuz yok bobrek yok cumaya gitmek mecbur mu.kendi evin nasi merak ettim, hala annenin evinde degilsen tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 valla tertemiz ev.benim gördüğüm ögrenci evlerinin yanında residance gibi.mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 eh artık bu gece yaşadığın özündeki yaratığa dönüşümünden sonra yörüngeyi bölersin bu gazlan, ama şansına küs biraz bekleyecen bu yeni görevin için. online admin yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mohi said: eh artık bu gece yaşadığın özündeki yaratığa dönüşümünden sonra yörüngeyi bölersin bu gazlan, ama şansına küs biraz bekleyecen bu yeni görevin için. online admin yok:( oglum cok mu sitkom izledin bu nasi bi laf sokma cabasi? cozemedim bi turlu laflarini.bi tugba ekinci sarkisi havasi var, biraz da amerikan genclik filmlerinden katmissin.yerim o tehditkar 'admin yok canim' tavrini. bi de gazlandim hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 arkadaşlar evi beğendiniz yada beğenmediniz kişisel tartışmalara girmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yalnız ev hakikaten cok temiz ve ucuz. güle güle otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ucuzmus bulursun birini illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Kötü üslubu eleştirirken, saygı çerçevesinin dışına da taşmayalım lüften -Dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar