Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdisina cikis yontemleri

ninjaturtles

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaslar.

kisaca sorum sudur: yazilim gelistiriciyim, yurtdisina cikmaliyim. kredi alip cikabilir miyim? is bulamiyorum turkiye'de.kendimi gelistirdigim alana pek talep yok cunku.

ingilizce konusulan avrupa ulkelerine gitmek istiyorum.aklimda japonca kursu alip japonyaya gitmek te var, vize istemedikleri icin sanirim daha kolay olabilir.ayrica ekonomileri ve toplumlari bana daha iyiymis gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanada'da yasiyorum.
90'lardaydi o onune geleni vatandas yapma olayi.
Artik refugee caselerinde kabul oranlarini bile 80% lerden 35% lere dusurduler. Burada once permanent resident'a basvuruyorsun. Kanada'dayken basvurursan 1.5 senede cikiyor genelde. Sonra 3-4 sene bekleyip vatandas oluyorsun.
Yeterince adam var, issizlik de basladi.
Eskisi kadar hevesli degiller adam almaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Nereden ne mezunusun, hangi sartlarda gitmek istiyorsun, gittigin yerden ne bekliyorsun, TR'ye gore sana ne avantaj saglamali, ne kadar kalacaksin, geri donmek gibi bir planin var mi vs. vs?

Biraz daha bilgi vermen gerekli yoksa ciddi ciddi tavsiye istemedigini; sadece aklindan gecirdigini ve insanlarin tepkisini gormek icin konu actigini dusunmeye basliyorum.

Yok sadece sordugum soruya cevap verin diyorsan, sen soyledin zaten 15k veriyorlarmis. Bu parayi alip gidersin gitmek istedigin yere. Daha otesinde bir seyler bekliyorsan yukaridaki sorulara cevap vermen gerekiyor arkadasim. Dusunsene tanimadigin etmedigin birisi konu acmis, sadece yazilim gelistiriciyim yurtdisina gitmem lazim demis. Ne denebilir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle; Tuncay Guney alamamis vatandaslik sen nereye aliyosun!!

Sonralikla; Benc eilk olarak uzun sureli turist vizesi al gitmek istedigin ulkeye git hem hayata bakarsin, hemde ordaki sirketlerle gorusursun. Isi kaptiktan sonra gerisi kolay oluyo genellikle. Ama soylede bisey var krediyle yapcaksin sanirim bunlari ve kredisi olan insanlara daha zor vatandaslik veriyolar yani bankada filan (+) miktarda para olursa daha kolay.

Avustralya kolay veriyor sanirim vatandaslik diger ulkelere nazaran.Bide Kanada bu aralar vatandas alicakti ama kasaplar icin gecerliydi bu.

hic olmadi gayim de hollandanin kapisina dayan kesin kaparsin vatandasligi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...