ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 merhaba arkadaslar. kisaca sorum sudur: yazilim gelistiriciyim, yurtdisina cikmaliyim. kredi alip cikabilir miyim? is bulamiyorum turkiye'de.kendimi gelistirdigim alana pek talep yok cunku. ingilizce konusulan avrupa ulkelerine gitmek istiyorum.aklimda japonca kursu alip japonyaya gitmek te var, vize istemedikleri icin sanirim daha kolay olabilir.ayrica ekonomileri ve toplumlari bana daha iyiymis gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Tabi çok detaylı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla japonlar turiste ne kadar iyi gözle baksalar da "kalıcı" yabancılara karşı pek sempati beslemiyorlar. edit:yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 almanya IT alaninda kalifiye elemanlara kalici oturma izni veriyor. Bi arastir istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Isin yoksa kredi alamazsin ki...? "Yazilim gelistiriciyim"den kastin ne, belki daha fazla yardimci olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kanadaya git vatandaş ol kanada önüne geleni vatandaş yapıyo vize almakta kolay söz veriyorum 3 tanede çocuk yapıcam de olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 isim var aslinda ama hic memnun degilim cv me falan yazmadim.bi ara kredi icin gorusmustum garanti'yle 15000 alabilecegimi soylediler. kanada konusuna gelince.oraya gitmeyi cok istiyorum ama cok zor oldugu soylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Kanada'da yasiyorum. 90'lardaydi o onune geleni vatandas yapma olayi. Artik refugee caselerinde kabul oranlarini bile 80% lerden 35% lere dusurduler. Burada once permanent resident'a basvuruyorsun. Kanada'dayken basvurursan 1.5 senede cikiyor genelde. Sonra 3-4 sene bekleyip vatandas oluyorsun. Yeterince adam var, issizlik de basladi. Eskisi kadar hevesli degiller adam almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 çin e gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Nereden ne mezunusun, hangi sartlarda gitmek istiyorsun, gittigin yerden ne bekliyorsun, TR'ye gore sana ne avantaj saglamali, ne kadar kalacaksin, geri donmek gibi bir planin var mi vs. vs? Biraz daha bilgi vermen gerekli yoksa ciddi ciddi tavsiye istemedigini; sadece aklindan gecirdigini ve insanlarin tepkisini gormek icin konu actigini dusunmeye basliyorum. Yok sadece sordugum soruya cevap verin diyorsan, sen soyledin zaten 15k veriyorlarmis. Bu parayi alip gidersin gitmek istedigin yere. Daha otesinde bir seyler bekliyorsan yukaridaki sorulara cevap vermen gerekiyor arkadasim. Dusunsene tanimadigin etmedigin birisi konu acmis, sadece yazilim gelistiriciyim yurtdisina gitmem lazim demis. Ne denebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 niye kredi almak istedigini anlamadim? gitmek istedigin ulkeye karar ver, internetten is bak, mumkunse cok uluslu bi sirketle iletisime gec, basvur, vs. gerisi gelir zaten. esya alip 2 ay idare edebilecegin para gotursen yeter, krediye gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 atla gemiye meksikaya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Oncelikle; Tuncay Guney alamamis vatandaslik sen nereye aliyosun!! Sonralikla; Benc eilk olarak uzun sureli turist vizesi al gitmek istedigin ulkeye git hem hayata bakarsin, hemde ordaki sirketlerle gorusursun. Isi kaptiktan sonra gerisi kolay oluyo genellikle. Ama soylede bisey var krediyle yapcaksin sanirim bunlari ve kredisi olan insanlara daha zor vatandaslik veriyolar yani bankada filan (+) miktarda para olursa daha kolay. Avustralya kolay veriyor sanirim vatandaslik diger ulkelere nazaran.Bide Kanada bu aralar vatandas alicakti ama kasaplar icin gecerliydi bu. hic olmadi gayim de hollandanin kapisina dayan kesin kaparsin vatandasligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar