Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 James 3 ü çekmedi zaten film rezalet oldu. 4. yü çeksin diye beklerdim ... kim çekiyor merak ediyorum. Bu arada arnold'suz terminator olmaz , Vali oldu oynayamıyor artık sanırım . Eee ? kim oynayacak yerine ? Sylvester mı ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 abi vali olmasda oynayamaz herhalde adam.yaşı geldi 70e heryeri sarkıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yuh mına goyyum diyerek sözlerime başlıyorum arada biri çok güzel söylemiş "bu gidişler term,natörü matrixe bağlayacaklar" sankim bana da öyle olacakmış gibi geliyor ama T4 bence büyük hayal kırıklığı olur... yani 4cü filmde ne yapacak bu adamlar? ölü eşşek diriltmek denşir buna olmaz öyle şey çekmesinler[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Diablo, 16 Mayıs 2004 14:27 tarihinde demiş ki: abi vali olmasda oynayamaz herhalde adam.yaşı geldi 70e heryeri sarkıo yahu ben 50 lerde sanıyordum yaşını yapma allahını seversen. bu arada t4 ün konusu gelecekteki o enkazlardaki combatlarda geçecek bu kesin. Lakin t3 e yanıyorum hala ben t4 ü de muhtemelen cameron çekmeyecek of of of OF daha dün kamera arkasını izledim termiantor 2 çekimlerinin abi adam action diyor cyberdyne ı patlatıyorlar patlayıcılarla parçalar düşüyor sağa sola deli bunlar deli action diyor cyberdyne bınasında 1 kapıyı patlatıyorlardı bilgisayarları kırdıklarında , o patlama harbi harbi oluyor , james ne kadar gerçekçi çekiyor dediğimiz bütün yerleri adam harbi harbi yapmış yani... Minigun lu arnold olayındada gerçekten arnold aşayı tarıyor ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 60 uzeri galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 50 kusur yasinda ama t3'de de "sarkmistir bu adam la puahua" diye dalga gecenleri cok pis döt etmisti hatirlatirim =)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 t4 o gelecekteki sawaşı anlatan deil de tüm hikayeyi şöle toparlicak, seride anlamadığımız yerleri açıklicak bi film olsa[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Zaten anlaşılmamış yerler kendilerini belli ediyorlar special editionlar vs vs ile birlikte, bence direk yeni filme girecekler , gelecek konulu olacak[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 james cameron 91'de bir tv trailer'ı yaptırmak için 1,5 milyon $ harcamış adam, alışıldık filmden parçalar yerine t-101 üretim bandında endoskeleton üzerine dokunun yapıştırılıp robotun hareketlendiği, adeta bir arnold üretim sürecini gösteren trailer yapmıştı. adamın vizyonu hollywood'un önünde gidiyor sürekli, abyss ve t2 ile yaptığı cgi devrimlerine borçluyuz bugünün özel efektlerini.. ama bu bir yana, müthiş bir yönetmen ve senarist aynı zamanda. ilk iki terminator'ü yazarak yönetmiş bir adam. onun olmadığı terminator filmlerinin o seviyeye ulaşmasına imkan yok. aynı senaristlere yazdırıp gene vasat bir yönetmene (ridley scott'ın ismi geçtiğinde umutlanmıştım, o becerebilirdi birşeyler) çektireceklerse hiç çekmesinler. hatta ben ileride dolar milyarderi olursam franchise'ın bütün haklarını alıp t3'ü literatürden kaldıracağım, cameron 80'inde yöntir yeniden t3'ü, arnie'yi de cgi ile canlandırırız yeniden gencecik.. bir tek seri vardı kusursuz olan, onu da ..ç ettiler geçen yıl. nerede t2, nerede t3.. adamlar utanmadan komedi filmi yaptı ya.. arka arkaya izledim bu filmleri de t3'ü fast forward'la geçmek istedim çoğu yerde, t2'yi ise sona kadar seyretmemek için zor tutuyorum kendimi.. takıcam şimdi anasını satim şu minigun sahnesini.. B( - I'll take care of the police. - Hey, wait! You swore! - Trust me. ..... *Human Casualties 0.0*[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Aket-Atum, 12 Şubat 2004 07:35 tarihinde demiş ki: bu gidişle terminatör ü matrix e bağlayacaklar zaten kopuş...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hmmm bunlar "biz t4'ü çekicez" diyolarsa ve gelecekteki savaşı ya da hikayenin genelini ele alıyorlarsa kesin terminator 5 de gelir.... 3'ü batırdılar. 4'te de olaya sıra dışı bir şey katmaya çalışıp orjinallik sağlamaya çalışırlar ama gene de fanlar için batmış sayılacak 5'te de olayın gidişatını anlayıp hollywood filmi olayının dışına çıkıp 3 ve 4'ü affettirecek bir film yaparlar ama eski terminator filmleriyle alakası olmaz. "Terminator - the Next Generation" falan olur[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 terminator 4 ilginç bir future war gibi birşey olabilir. tamam terminator 3, terminator 2 gibi kült sahnelere sahip değildi, yine de o anki dünyayı düşününce çok ilginç geliyor..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 T4'te bizim t-800, California valisinin bedenine girecekmiş, nasıl yapacak acaba çok merak ettim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Sam, 16 Mayıs 2004 15:49 tarihinde demiş ki: james cameron 91'de bir tv trailer'ı yaptırmak için 1,5 milyon $ harcamış adam, alışıldık filmden parçalar yerine t-101 üretim bandında endoskeleton üzerine dokunun yapıştırılıp robotun hareketlendiği, adeta bir arnold üretim sürecini gösteren trailer yapmıştı. adamın vizyonu hollywood'un önünde gidiyor sürekli, abyss ve t2 ile yaptığı cgi devrimlerine borçluyuz bugünün özel efektlerini.. ama bu bir yana, müthiş bir yönetmen ve senarist aynı zamanda. ilk iki terminator'ü yazarak yönetmiş bir adam. onun olmadığı terminator filmlerinin o seviyeye ulaşmasına imkan yok. aynı senaristlere yazdırıp gene vasat bir yönetmene (ridley scott'ın ismi geçtiğinde umutlanmıştım, o becerebilirdi birşeyler) çektireceklerse hiç çekmesinler. hatta ben ileride dolar milyarderi olursam franchise'ın bütün haklarını alıp t3'ü literatürden kaldıracağım, cameron 80'inde yöntir yeniden t3'ü, arnie'yi de cgi ile canlandırırız yeniden gencecik.. bir tek seri vardı kusursuz olan, onu da ..ç ettiler geçen yıl. nerede t2, nerede t3.. adamlar utanmadan komedi filmi yaptı ya.. arka arkaya izledim bu filmleri de t3'ü fast forward'la geçmek istedim çoğu yerde, t2'yi ise sona kadar seyretmemek için zor tutuyorum kendimi.. takıcam şimdi anasını satim şu minigun sahnesini.. B( - I'll take care of the police. - Hey, wait! You swore! - Trust me. ..... *Human Casualties 0.0* dün akşam arkadaştan aldığım terminator 2 ultimate edition dvd lerini izledim. 2. dvd de 6 saatlik footage var. filmin çekilmesinden vs vss hikaye ve karşılaştıkları zorluklara kadar. eski trailerlarda vardı tabiki. Şu anda bile izlediğimde o endoskeleton vidyosunu , insanı baya etkiliyor. Bu sahnelerin sene 91 de çekildiğini düşünmekte baya etkileyici. Bir Terminator hastası olarak 3. filmi kınıyorum ! James in yerinde olsam Arnoldu ikna edip valilikten istifa ettirir daha sonra yeni bir film çekerim James Camerons Terminator 3 adında ... ''takıcam şimdi anasını satim şu minigun sahnesini.. B('' bu arada bu minigun sahnesinde cidden aşayı kurşun yağmuruna tutuyor arnold . Kaçışan insanlarda gerçekten kaçıyorlar yani orda kesilmiyor sahne =] görünce şok oldum millet kaçıyor arnold tarıyor abicim ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sette o minigun'ı elinde tek başına taşıyabilen yegane kişi arnie'ymiş.. B([signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yaw arnold oynasın ya kac yasında o herhalde 60 ı bulmustur :p. onun yerini doldurabilecek terminator gormuyorum 20 yıllık termi o.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Arnold oynamayacaksa Vin Diesel olsun yeni terminator :p[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 vin diesel arnold'un başparmağı etmez ama genç olan o tipte bir tek o kaldı.. fakat endoskeleton'u bayağı zayıflatmaları gerek t-900 filan yapıp, t-800 endoskeletonlu cybog canlandırabilecek bir tek arnie var.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 T4 fallout gibi birşey olabilir aslında,güzelde olur.Teknolojilerin çoğu tükenmis,yamuk yumuk tipler mad max i andıran motorcular.. hoş olurdu ama arni ne olurdu onu bilmem :)[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. oha kalbim atmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Arnie bu yaştan sonra olsa olsa mutfak robotu olur.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okto-bus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Terminator 4 2005 te gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 eğer kristina loken gibi bi afet oynayacaksa terminator 99 a kadar gelsin sewe sewe giderm[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yuh artık!!! ya film habire dönüpduran bir döngü içinde.yani eğer ben bu çocuğu illa da yok edeceksem neden her gönderdiğim robotu çocuğun büyümesini bekleyip ondan sonra göndereyim ki??? arkadaşa katılıyorum.arnold artık mutfak robotu olsun :-)[signature][hline]*!Herkes bakar ama çok azı gerçekten görebilir...* [Bu mesaj barasar tarafından 18 Mayıs 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Her gönderdiği robotu çocuğun büyümesine paralel olarak gödnermedi. Gelecekte John Connor ve direnişciler SKYNET in azına sıçtılar. Yapacak pek birşeyleri kalmadı. Direnişçiler içeri girmişlerdi. Birde farkettilerki SKYNET zaman portalı icad etmiş ve son anda kendisini gelecekte kurtarmak için bir terminator ü geçmişe yolladı. John connor ise gönüllü teymenlerinden iyi olanlarından birtanesini geçmişe t-800 ü durdurması için gönderdi vs vs asıl senaryoyu bulup buraya yazarım sanırım sam yazmıştı daha önceden yada birisi yazmıştı tam hatırlamıyorum Yani yok büyümesini bekleyelimde vsvs yok yani ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 4. film geliyormuş, imdb'den sarah chronicles'a bakarkene gözüme ilişti. vee asıl bombası: john connor rolündeki 'ki bence cuk oturmuş' Christian bale! christian bale varsa illa ki güzel olur bu film. çıkış tarihini 2009 olarak vermiş yine imdb.. beklediim filmler listesine en tepeden girdi valla. bu da link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar