Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator Salvation

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

Sony'nin Skynet olabileceği gibi durumlar varken aslında Sony ve Skynet'in kardeş,kanka durumları da olabilir.Ya da Skynet bağımsızlığını kazandığında Sony'i görmüş ve "oha benden 45 sene daha ileride ve gelişmiş,bunu kendime bağlayayım" diyip tecavüz etmiş olabilir.O parçayı da Skynet'ten çalmıştır direniştekiler ?

böyle gider asfsad
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada birkaç skynet vardı kyle reese bilmiyordu diğerini t-1000 böyle yollandı olayı yalan sanırım. Çünkü geçmişe her adam gönderdiklerinde bir zaman paradoksu yaratıyorlar zaten ve gelecek ne olursa olsun yeniden şekilleniyor. T1'de pres'teki koldan cyberdyne'ın devamı en iyi örneği bunun.

Aynı zaman çerçevesinde arnie'yi yollayacaklarına, t-1000 yollayacak kadar daha fazla gelişmiş oluyorlar, çünkü arta kalan parçalar döngüyü hızlanıdırıyor.

Bu yüzden ben judgement day is inevitable geyiğine katılıyorum, ne yaparsan yap bir şekilde post-pone ediyorsun olayı başka bir olay yok.

Ayrıca gene wiki'den falan bakmam gerek t-101 t-600 t-800 beynim döndü :).

I'll be bahck.
Sosyal ağlarda paylaş

Üstteki mesajlardan birinde anlatıldığına ve sonra okuduklarıma göre olay şu zaten,

İçteki düşman ve 2 numaralı düşman kendisinin tek başına mücadele edemeyeceği düşmanlar olduğu için önce birbirlerini yok ettiriyor,sonra geri kalanları yok ediyor.Yani ilk saldırı aslında ABD-Rusya savaşı,sonrakiler Skynet-Diğerleri olayı,

Hatta şey demişti biri üstte,sadece Avustralya'yı bombalamıyor skynet ki insanlar temiz topraklar diye oraya gitsin diye fakat kimse gitmeyip direnişi kuruyor.Skynet'in planı herkesin oraya gitmesini sağlayıp altın vuruşu yapmaktı vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya filmde bana direniş çok zayıf geldi , yani 3-5 helikopter bi deniz altı , nerde bu dünya , kalanlar sadece bunlar mı , bide bu john canner nasıl komutan oluyor o kadar generalin arasında (generaller öldükten sonra lider oluyor) , Nasıl dünya direnişinin lideri oluyor hadi amerikayı anladıkda dünyada hiç mi başka hükümet , irade vs kalmamış ki o adamlar birden eyvallah diyor , Bide skynet üssüne girişleri çok dandik ulan koca savunmalı üsse 3-5 helikopter hebele hübele girdiniz hiç mi bi roket düşmez bişey patlamaz
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

zaten fark ettiyseniz direniş denizaltısındakiler rus

Japon amiral de var orada

------------

filmi dün sinema çekimi VCD kalitesinde film oynatan dandik bir sinemada reddiye ile birlikte izledik. sinemada tek ikimiz olduğumuzdan bolca tutorial + espri yapma imkanımız oldu.

filmle ilgili uzun uzun konuşulurdu gerçi der ben en çok mest olduğum 4 şeyi yazacağım:

-Sarah Conner'ın sesini duymak
-Kyle Reese'in teen halini görmek
-Bitişte Stan Winston'a saygı yazısı geçmesi
-Yaşamak istiyorsan benimle gel repliği ^_^

Filmin senaryosunu beğendim, 2 başrolün arasında gidiş gelişlerle verilmesi başlarda soru işareti oluşturuyor ama Sam Worthington ve Christian Bale karizmaları ile domine ediyorlar ortamı. Özellikle Sam ileriki 1-2 senenin yükselen değeri olacaktır.

Sinema dandik demiştik efektler iyi ama tadına varabildiğim ortamda değildim :D Idependence Day sonrası en büyük USA propogandası olmasını saymazsak ( esir konteynerinde "ingilizce konuşsana karı" diye ayar çeken adam dananın kuyruğunun koptuğu yerdi ) bilet parasını kesinlikle ödüyor. Özellikle Marcus'un Skynet binasına girişiyle ve T800ün ilki ile John'un karşılaşması sahnesinde hass... dedik öyle diym size.

Senaryo ilginç aslında sanki 2 filmlik konu tek filme preslenmiş gibiydi. Görmek istediğim şey kıyamet sonrası dğeil kıyamet anı idi gerçi ama rahatsız olmadım şahsen. Sadece bazı ciddi mantık hataları vardı. Atom bombası patlamasından sonra yağmur yağıyor kara yağmur yağması lazım, yağmıyor etrafta bişi yokmuş gibi dolaşıyorlar, American Cyborg türü b filmlerinde bile yoktu öyle birşey asdsdsd

Gidin izleyin diyebileceğim bir film, kafa yormayın ama...

10/7.6
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...