Mithr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Beğendim ben. Serinin devamı gelecek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Ben beğendim ama serinin ilk filmiyse ve çıtayı gitgide yükseltirlerse şartını ekliyorum. Yani şu film efsane bir üçlemenin ilk giriş filmi de olabilr, tırt bir üçlemenin en iyisi kalmış ilk filmi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yemişim salvationu http://www.youtube.com/watch?v=tPAfwBKZ9T8&feature=PlayList&p=32170E62346ECE81&index=14 introsu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben de beğenmedim pek filmi. ama sonlarda yaptıkları süpriz güzeldi gerçekten. adamı iyi modellemişler :D heralde bu marcus olayından sonra kendileri artık robotları programlamaya başlıyorlar. birde 2018 da film ama 2009 model sandisk usb drive takıyor bilgisayara, tertemiz yepyeni ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 abi öyle deme üretim durmuş eski model malları kullanıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 gps gibi kullandığı alette SONY ama böyle son teknoloji :D yemesinler bizi :p bence yeni tasarım bişey yapıp filmde kullansalarda daha havalı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Quel-Thul said: ha bide tabiki alice in chains sahnesi (tu) http://www.youtube.com/watch?v=gMcbQySdoj4 Ain't found a way to kill me yet Eyes burn with stinging sweat Seems every path leads me to nowhere (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 belki skynet japonyayi vurmamistir, hayat devam ediyordur orda tokyo drift flm seklinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hahahaha zaten ne geliyorsa şu zavallı abd nin başına geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Sony'nin Skynet olabileceği gibi durumlar varken aslında Sony ve Skynet'in kardeş,kanka durumları da olabilir.Ya da Skynet bağımsızlığını kazandığında Sony'i görmüş ve "oha benden 45 sene daha ileride ve gelişmiş,bunu kendime bağlayayım" diyip tecavüz etmiş olabilir.O parçayı da Skynet'ten çalmıştır direniştekiler ? böyle gider asfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bu arada birkaç skynet vardı kyle reese bilmiyordu diğerini t-1000 böyle yollandı olayı yalan sanırım. Çünkü geçmişe her adam gönderdiklerinde bir zaman paradoksu yaratıyorlar zaten ve gelecek ne olursa olsun yeniden şekilleniyor. T1'de pres'teki koldan cyberdyne'ın devamı en iyi örneği bunun. Aynı zaman çerçevesinde arnie'yi yollayacaklarına, t-1000 yollayacak kadar daha fazla gelişmiş oluyorlar, çünkü arta kalan parçalar döngüyü hızlanıdırıyor. Bu yüzden ben judgement day is inevitable geyiğine katılıyorum, ne yaparsan yap bir şekilde post-pone ediyorsun olayı başka bir olay yok. Ayrıca gene wiki'den falan bakmam gerek t-101 t-600 t-800 beynim döndü :). I'll be bahck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 İzledim lan sonunda. Beğendim Bale denen herif 10 numara aktör.Filmin içine çekiyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 çok detaylı yorumlar var, ben o kadar irdelemiyorum o yüzden bence film baya başarılıydı, tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bende beğendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 güzel filmdi bende beğendim.2. filmle karşılaştırmak baştan hata bikere arnold var o filmde :P. birde benim anlamadığım avrupada,asyada skynet yoktu orda durumlar nasıl onuda bi açıklasalar bari.herşeydemi amerika nın başına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 skynet oralarda yoktu ama yayılıyor,ilk saldırıdan sonra dünyanın her tarafını yine bombalıyor ve kontrolu ele geçiriyor.Direniş sadece Amerika'da falan değil yani küresel bir direniş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ilk bombaladığı zaten okyanusun karşı tarafı. amerikayı bombalayan diğerleri. bu açıdan bakarsak avrupa da direniş daha güçlü olmalı. sonuçta dünyanın her yerine yayılması ve üretime geçmesi çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Üstteki mesajlardan birinde anlatıldığına ve sonra okuduklarıma göre olay şu zaten, İçteki düşman ve 2 numaralı düşman kendisinin tek başına mücadele edemeyeceği düşmanlar olduğu için önce birbirlerini yok ettiriyor,sonra geri kalanları yok ediyor.Yani ilk saldırı aslında ABD-Rusya savaşı,sonrakiler Skynet-Diğerleri olayı, Hatta şey demişti biri üstte,sadece Avustralya'yı bombalamıyor skynet ki insanlar temiz topraklar diye oraya gitsin diye fakat kimse gitmeyip direnişi kuruyor.Skynet'in planı herkesin oraya gitmesini sağlayıp altın vuruşu yapmaktı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ya filmde bana direniş çok zayıf geldi , yani 3-5 helikopter bi deniz altı , nerde bu dünya , kalanlar sadece bunlar mı , bide bu john canner nasıl komutan oluyor o kadar generalin arasında (generaller öldükten sonra lider oluyor) , Nasıl dünya direnişinin lideri oluyor hadi amerikayı anladıkda dünyada hiç mi başka hükümet , irade vs kalmamış ki o adamlar birden eyvallah diyor , Bide skynet üssüne girişleri çok dandik ulan koca savunmalı üsse 3-5 helikopter hebele hübele girdiniz hiç mi bi roket düşmez bişey patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Filmi didik didik edersen ne yazık ki elde avuçta bir sey kalmıyor.Kendi kendime sordum bende bu skynet bu kadar mı savunmasız falan diye.Vakit geçirtti film,bazı noktaları aydınlattı.Yoksa ben çok daha iyi bir film bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 zaten fark ettiyseniz direniş denizaltısındakiler rus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 GwindonSurion said: zaten fark ettiyseniz direniş denizaltısındakiler rus Japon amiral de var orada ------------ filmi dün sinema çekimi VCD kalitesinde film oynatan dandik bir sinemada reddiye ile birlikte izledik. sinemada tek ikimiz olduğumuzdan bolca tutorial + espri yapma imkanımız oldu. filmle ilgili uzun uzun konuşulurdu gerçi der ben en çok mest olduğum 4 şeyi yazacağım: -Sarah Conner'ın sesini duymak -Kyle Reese'in teen halini görmek -Bitişte Stan Winston'a saygı yazısı geçmesi -Yaşamak istiyorsan benimle gel repliği ^_^ Filmin senaryosunu beğendim, 2 başrolün arasında gidiş gelişlerle verilmesi başlarda soru işareti oluşturuyor ama Sam Worthington ve Christian Bale karizmaları ile domine ediyorlar ortamı. Özellikle Sam ileriki 1-2 senenin yükselen değeri olacaktır. Sinema dandik demiştik efektler iyi ama tadına varabildiğim ortamda değildim :D Idependence Day sonrası en büyük USA propogandası olmasını saymazsak ( esir konteynerinde "ingilizce konuşsana karı" diye ayar çeken adam dananın kuyruğunun koptuğu yerdi ) bilet parasını kesinlikle ödüyor. Özellikle Marcus'un Skynet binasına girişiyle ve T800ün ilki ile John'un karşılaşması sahnesinde hass... dedik öyle diym size. Senaryo ilginç aslında sanki 2 filmlik konu tek filme preslenmiş gibiydi. Görmek istediğim şey kıyamet sonrası dğeil kıyamet anı idi gerçi ama rahatsız olmadım şahsen. Sadece bazı ciddi mantık hataları vardı. Atom bombası patlamasından sonra yağmur yağıyor kara yağmur yağması lazım, yağmıyor etrafta bişi yokmuş gibi dolaşıyorlar, American Cyborg türü b filmlerinde bile yoktu öyle birşey asdsdsd Gidin izleyin diyebileceğim bir film, kafa yormayın ama... 10/7.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 O atom bombası mıydı ya ? o kadar dar bir alana yayılamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Üssün güvenliğini kapattı ondan hiç dirençle karşılaşmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 karşılassalardı da yani şaka gibi 5 helikopter mekan basıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar