Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 İnternette Terminator 2 Alternate Ending - Very Rare diyen bişi buldum. Sıkış bir bölüm mü gerçekten DVD'de felan alternate ending olarak mı sunuldu bilmiyorum. Ama izlerken kusasım geldi. Bu alternatif sonu kısaca özetlemem gerekirse, çimenli havuzlu çocuk parklı bi parktalar. Arkaplanda garip teknolojik binalar gözüküyor. Sarah Connor yaşlanmış, John Connor da baba olmuş. Sarah ninemiz bişiler saçmalıyor vıdı vıdı yapıyor anlamadım hiçbişeyi. Asıl T2 sonu beni etkilemişti, özellikle "dı dınn, dıh dı dınn" şekline müziğiyle süper bi son yapmışlardı, ama bu endingden hiç bişi anlamadım. sanırım "süper parlak gelecek" tarzında bi hava yaratmışlar da öyle birşeyler işte.. İlk başta "acaba reklam felan mı" diye düşünmüştüm.. izleyen var mı başka?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 filmin çekildiği tarihte dvd yoktu bile yalan ending yazmışlar işte :D aman yani.. sonu felaketle bitmeyen T filmi hayal bile edemiyorum, güzelliği insanlığın kaybetmesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ne biliyim oyuncular bile çok farklıydı, ama direk bi film modundaydı (terminatore benzemese de)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Mayıs 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bi sn sarah conner falan eski oyuncularmı ?[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 o sizin dediğiniz extreme edition'da var sanırım, bende ultimate edition var o yok mesela. ama böyle bir bitiş gerçekten var, senaryo olarak yazılmış ve çekilmiş james cameron tarafından. ancak editing aşamasında çıkarıyor bunu cameron. sarah connor orada: "bugün michael jackson 40 yaşına bastı. judgment day asla olmadı" gibi birşey söylüyor.. ayrıca t2 theatrical'ın sonu zaten felaketle bitmez, geleceğe umutla baktığını anlatır sarah connor ki ilkinde bariz olarak ikinci filmin sinyali vardır, açık bırakılmıştır "a storm is coming" diye..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aman da aman pek umutlu lol patladı mı patlamadı mı ben ona bakarım bence patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 mecbur patlıycak :D yoksa filmin amacı kalmaz ehue[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 patlayan ne be? o sahneyle cameron'ın hikayesi orada kaldı, sonra başka öküzler gelip yeni bişiler yazdılar. o adamın hikayesi olmaktan çıktı orada, isim hakkı dediğin ticari bir olay. sarah connor'un patladığı filan yok. patlayacak olsa bile cameron adabıyla patltırdı t3'ün hikayesi kadar komik şekilde değil..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 maykıl ceksın 40 yaşına bastı felan dediğinde zaten "aha kesin bi bit yeniği var" felan demiştim. saçma geldi bana ya, t2'nin normal sonu çok daha iyiydi bence..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 E sam sen sımdı t3 un hıkayesıne mok attın ama olmadı bak... T3 un sonu fallout a gırıs gıbı bab :)...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tamam fallout hayranıyım ama cameron'ın yazdığı terminator serisinin hikayesi fallout'u evire çevire döver. :) t4 çekilecekse bu fallout'umsu, mad max'imsi birşey olmasın isterim..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Evet alternate olayını yaptı james ama geri aldı , daha sonra ileriki aşamalarda belki devamı çekilir vs vs .. Zaten T3 şaklabanının çıkmasıda alternate ending in sonu oldu[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar