Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kocaelispor 22 Şubat 2009 (19:00)

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Cantona said:
kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar

napayım ben böyleyim şöyle olacak diyorum oluyor şu atacak diyorum atıyorum elimden gelmiyor futbol uzmanıyım saygılar bu kez tanere gitsin

bir şarkısın sennnnn
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
bunu ilk kez yapıorm ama koymadanda duramicam;

Masquerade said:
Gs - Kocaeli
Sivas - Eskişehir
Gençlerbirliği - Fb
Trabzon - Denizli
Antep - Bjk

kusura bakma ama burada puan kaybı en olası takım beşiktaş. xD tabata olsa kesin yargılardı da şimdi 1 puan şansı var işte.

abi yeter allahına.

eğri otur, doğru konuş.. o maçlarda kocaeli, denizli kazanır. bjk 3 atar antepde falan deseler ne kadar mantık dahilinde gelir. ayrıca orada olası kelimesinin altına çizerim. tahmin yahu. :)
ayrıca tanere de helal olsun. adam 4 ledi bizi asyde. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
Cantona said:
kocaeliden sürpriz bekliyorum ben sürekli kaybediyorlar ama ikinci devre oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ediyorlar galatasarayda akıllar bordeaux maçında olacak o yüzden bu maça konsantre olamayacaklar ve çok sıkıntılı bir maç olacak galatasaray ya ıkına ıkına kazanır ya da kocaeli puan veya puanlarla sami yenden ayrılır ayrıca tanerden gol bekliyorum barbie baros oynarsa yine kendini yere atacak bence saygılar

napayım ben böyleyim şöyle olacak diyorum oluyor şu atacak diyorum atıyorum elimden gelmiyor futbol uzmanıyım saygılar bu kez tanere gitsin

bir şarkısın sennnnn

HAHAHAHAHAHAHAAHHAH!!!!!1111!!!!111
HELAL LA!! yürü be kooochhh:D
rıdwan dilmen mübarek, bi gol oluru eksik>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
BiTcH_oFBaT said:
bunu ilk kez yapıorm ama koymadanda duramicam;

Masquerade said:
Gs - Kocaeli
Sivas - Eskişehir
Gençlerbirliği - Fb
Trabzon - Denizli
Antep - Bjk

kusura bakma ama burada puan kaybı en olası takım beşiktaş. xD tabata olsa kesin yargılardı da şimdi 1 puan şansı var işte.

abi yeter allahına.

eğri otur, doğru konuş.. o maçlarda kocaeli, denizli kazanır. bjk 3 atar antepde falan deseler ne kadar mantık dahilinde gelir. ayrıca orada olası kelimesinin altına çizerim. tahmin yahu. :)

yok bende öyle sanıyordum da bu kadar mı cenabet olunur ama onu demedende geçemicem :D
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
bence bordeaux rahatlıkla gol atacak sami yende dolayısıyla turu da geçecekler cavenaghi eğer oynarsa büyük bir ihtimalle golle buluşacaktır saygılar

mübarek insan hodjaefendi Cantona yeni bi kehanette bulundu diğer başlıkta, buraya da koymak gerek... >:D
Sosyal ağlarda paylaş

kocaeli efsanesi geri mi dönüyo yoksa. bi zamanlar hep böyle 3 büyüklere deplasmanda koyar giderdi. bu sefer cok kotu durumda olmalarına ragmen yine süper bi futbolla fark attılar. taner'e de korfez'e de helal olsun. su futbolla kumede kalamazlarsa da bu lige yazıklar olsun be :p

ayrıca mac 3-2 iken penaltı yaptıran spastik herife tekme tokat dalardım kocaelisporlu futbolcu olsam. butun emekleri yerle bir etmek uzereydi ki penaltı kactı allahtan.

hakem hatasıyle falan da olsa go go sivas diyorum su saatten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de cok sasırdım ona ve yeni gelenler eskilerden 10 kat daha iyi oyuncular. yani sezon basında resmen toplama takım yapmıslardı ama butun curuklerden kurtuldular istemeden de olsa. eger bu macla cıkısa gecerlerse ki cok istiyorum, ligde kalıp gelecek sezon icin guzel hayaller kurabilirler.

bu arada britanya'dan beckham dısında kendi ülkesi dısında futbol oynayan cok az adam biliyorum ben. var mı sizin hatırlayabildiginiz? cok eskiye giderseniz bulursunuz tabi de su anda yok gibi bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

hani 1 kişi maçların kaybedilmesinde ne kadar etkindir diye düşünüo insan.ama sabri gerçekten bunu başarıyo.sabrinin yüzünden takım 10 kat daha fazla yorulmak zorunda kalıyo.bugun sabri soldan bi orta yaptı.milyonlarca insan gördü.adam rakip sahadan de sanctis e dogru orta yaptı ya :)

adam topu alıyo.duruyo.top sürme diye birşey yok.oyun okuma 0.futbol bilgisi 0.yani nerde durması lzm.nerde pres yapıcak.nereye koşucak bilmiyo yani.sen yıllardır galatasray gibi bi kluptesin.hiç mi kendini geliştiremezsin arkadaş.ne topcularla beraber top oynamışın.hiç mi bişi kapamadın.her pası her ortası bize kontra olarak geri dönüo.onun yuzunden takım geri koşuyo ve yoruluo.dikakt ederseniz maçlarda baros falan sabriye artık yeter artık tarzı hareketler yapıyo

sabri ilk 11 de oynicak adam değil.ama herif nasıl bişise onu kesen adam sakatlandı.hasanşaş oynadı orda sakatlandı.ugur sakatlandı.sağda oynıyan sakatlanıo ve sabriye muhtaç kalıyoruz

sabri 70. 80. dk da oyuna giricek kapasitede bi adam
Sosyal ağlarda paylaş

sabri hep sag bekti, bi ara sol bek oldu gerets zamanında. su teknik direktörlerin ısrarcılıgına anlam veremiyorum. alpaslan erdem, serkan kurtulus gibi adamlar mecbur oldugunda oynatılsın diye mi alındı? nonda'nın haftalardır bi halt yedigi yok ama hep 11'de. mehmet güven desen futbolcu değil ama ısrarla oynatılıyor. ha madem kocaeli'yi yeneceginden bu kadar eminsin, ya da yenmek istemiyosun oyuncularını uefa macına saklayacaksın, o zaman git de hic oynatmadıgın adamlara sans ver. yaser'i, alpaslan'ı, serkan'ı 11'de baslat. kaleye de orkun delisini gecir hatta. ne yaptıgını kendi bile bilmeyen antrenörlerimiz var ama buna ragmen iyi bile puan topladık sayılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...