Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Siz siz olun böyle birşeye kalkışmayın delirdim en son...Bağırdım çağırdım şmdi sustular yatıyolar bu ne lan!Biri buzdolabını sömürür biri bağırır çağırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 geçmiş olsun. yarın da kolay gelsin temizlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Kız arkadaşım yardım edicek allahtan o konuda da temizlemeyi geçtim sigara kokusu çıkıcak gibi değil.Demin delirdim çekin gidin(küfürlü) dedim bağırdım çağırdım iyi oldu rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sabah hepsini 10 falan gibi kaldır. elinde bi sopa olsun. kalkın lan evi toplicaz de. bi git ya falan derlerse diyen ilkini bi guzel dov sopayla. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 parti veriyosun sigaradan rahatsız oluyosun ? dolabından bişiler aldı diye rahatsız olkuyosun? aga o zmn tuvalete girerlerkende para alsaydın adamlarda parti diyosun ya sen anlamamışsın olayı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben bu yüzden evden kovulmuştum hdfgfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 zorla mı girdiler hacı evine. hem çağırmışsın hem dövünüyon. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sigara dumanina kokulu mumlar kesin cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 abi sen niye parti verdin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bkz. "bizim evde sigara içmek yasak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kermit said: parti veriyosun sigaradan rahatsız oluyosun ? dolabından bişiler aldı diye rahatsız olkuyosun? aga o zmn tuvalete girerlerkende para alsaydın adamlarda parti diyosun ya sen anlamamışsın olayı bence Sigara değil olay aslında ewin yatağın altından dolu kısır tabağı çıktı öyle düşünün...Onu geçtim dolaptaki herşeyi ben yattıktan sonra çıkartıyolar sosisler köfteler falan filan her boku bi de beni çağırıyolar bu ocak nasıl açılıyo diye ki ben onlara yetcek kadar bir sürü şey ayarladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iyide parti vericem diyosan kusura bakma ama katlanıcan o evde halıya kusanda olucak klozete işyim derken deliği tutturamayıp dışarıya sıçratanda olucak felan sen fazla abartmışın altı üstü 1 gün temziliğini alır fazla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sabah da cleaning party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 parti yapıosan gece ugraşmıcaksın bu tarz şeylerle.bagrılır çagrılır pisletilir.sabah herkes ayık kafayla normal normal temizler kahvaltıya oturulur. sen kim ne yedi kim nereyi pisletti peşine düşersen olmaz.ocak nasıl acılıo falan sormaları da normal yani.ha ayrıca ev sahibi en son uyur. gece ufak bi toparlarsın ayak üstü.sabah genel temizlik yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kısaca sen haksızsın ve sana laflar hazırladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o lafları belledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kısır tabağı ne abi günmü yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Kısır vardı evde onlar ya :S neyse beyler moralm bozuk evet haksızım gelmeyin üstüme bb! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bizim evdede kısır var, bak canım istedi gidiyim yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 evde bi bok yok allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ıspanaklı börek ve tavuk çorbasıda var, gerçi tavuk çorbasını ısıtmak lazım, kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 anaam bisküvi buldum eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 elesso said: ıspanaklı börek ve tavuk çorbasıda var, gerçi tavuk çorbasını ısıtmak lazım, kasar. gece gece hepsini yersen cin görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 3 harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 göt ile karışıyo o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar