Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anno 1404

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

haha doru o zmanlar net fln hikaye. hatta iyi hatırlıyorum. bi keresinde chip dergisinde şöle bi makale vardı: ADSL...
bu neki lan diye okumuştum, 256kb internet kullanma olanağı falan. hatta gliştirilirse 1mbt bilşe olabilir. şöle sunucula şöle şebeke ve ağ fln yazıodu. ben de tabi diğer bütün teknolojik ütopik şeyler gibi ona da ADSL neymiş ya aleti vs si var. olmaz bu yalan. uzay çağında gelir anca demiştim :P

bu arada evet annonun ilk oyunun giriş ekranı o. cep telefonumla çektim. sprint screen yapınca çekmiyo renkler karışıo ilginç bi şekilde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anno annodur, ölüsü dahi iş yapar.
1503 dandikti o ayrı.

edit: Ya hafız iyi güzel de, ben sadece Orient istemiyorum ki, Anno dediğin Çamlı ve Palmiyeli olarak 2 ada çeşidinden oluşan bir sistemdir, üzerilerinde de çeşitli şeyler yetişir.

Çamlı ada favorimdir.
Çamlı adalarımıza uzanan eller kırılsın.

Ayrıca sanırım sonunda dünyanın en ara combat sistemi olan combat sistemlerini iyice çıkarmışlar oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

cengizhan66 said:

yav beyler varez konusuyo gibi olmiyim ama garibime geldi. ubisoft razor ve reload gibi varez grouplarina para vermis bulasmasinlar diye bu dogrumu? dogruysa firmalar vs korsanlarda firmalar gol atti demektir??

Razor dün Call of Juarez'i çıkardı, oyun release edilir edilmez.
Tamamen saçmalık o konu.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi sallama haber. ayrıca sadece razora değil diğerlerine de para verdiler diye geçiyor olay. adamlar böle bir şeyi yapamazlar nasıl emin olacaklar başka bir isim ile sürmeyeceklerini piyasaya. sağlam bi korunma yöntemi ve online aktivasyon yüzünden uzadı. ayrıca hemen hemen aynı zamanda çıkan diğer bir ubisoft oyunu Call of juarez neden anında razor tarafından sürüldü? madem biraz daha para verseymişler ona da anlaşsaymışlar, hem iki oyun daha indirimli olurdu sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Yani eskiden her oyun multimiydi, bir yerleriniz kalktı deseler bir derece haklılar amma velakin, insanoğlu her zaman daha fazlasını istiyor. Heroes 3 gibi sand box oyun atamıyorum anno da, yeniden oynanabilirliği düşük benim için. Bu yüzden bari expansion ına kadar edinmiyeceğim oyunu. Multisi expansion da gelecek deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum.

Edit: kafalar DRM safsatasına
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), p2p link verilmesi, istenmesi, duyurusu vb. yasak. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Özetle ve burada kapsanmamış kısımlarla birlikte warez muhabbetinin yeri Paticik değil.

o kapsamı geniş tutuyoruz arkadaşlar, muhabbet pek ters gözükmese de yeri burası değil. tartışmayı oyunun kendisiyle ilgili sürdürmeye gayret edin lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:
Ayrıca sanırım sonunda dünyanın en ara combat sistemi olan combat sistemlerini iyice çıkarmışlar oyundan.

Nasıl olmuş? Ben hala oynamadım, çok merak ediyorum. Oyunun en büyük sorunu combattı. Sıfır bir sistem vardı. Hiç olmasa veya düzgün bir sistem olsa gayet şahane olur diye düşünürdüm. Artık combat yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Alexi_Septimus said:

Nasıl olmuş? Ben hala oynamadım, çok merak ediyorum. Oyunun en büyük sorunu combattı. Sıfır bir sistem vardı. Hiç olmasa veya düzgün bir sistem olsa gayet şahane olur diye düşünürdüm. Artık combat yok mu?

Oynamadım da, trailer'da hiç yer verilmemiş diye öyle düşündüm.
Umarım ya dediğin gibi olur ya da hiç olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...