Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

ya öyle sahneler sayesinde işte güzel bilim-kurgu filmi izler gibi oluyor, onlar çok başarılı. şey de iyiydi:

joker & legion

legion bir konuda akıl veriyor, joker arkasında c3po taklidi yapıyor, şepırd sert bakış atıyor, joker tamam tamam diye kafasını sallıyor lol

burda sesli guldum ya cidden cok iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu bitirdim bende.

takımdan nerdeyse herkes son görevde öldü :D
zaten daha ara vidyoda gemiye bi lazer geldi bizim jack mefta
işte sonra gruntu böcükler yedi.
assasin olarak bulduğumuz arkadaş adını hatırlamıyorum o da son bosstan sonra üstüne düşen bişi ile öldü.
tali miranda mordin (miydi neydi doctor olan) bide şu yüzü yaralı amca adını tam hatırlayamadım onlar dışında geri kalanlarda kapıyı tutun demiştim orda öldüler :D

en son teknoloji bizde kalsın diyecektim. baktım miranda yapma etme diyor. kıyamadım patlattım :P
yalnız o kadar küçük bomba nası o kadar patladı ilginç.

şu piskolog kız hani durum raporu veren. onuda ayarlamaya çalıştım. işte yemek yedik fln. daha ileri gidemedim sfdsf

kapıyı tut emri vermicektim herhalde. yaptığım ilk hata.

jack nasıl kurtulurdu bilmiyorum. gemiye shield ve silah dışında upgrade yapmamıştım belki ondandır.

gruntta yanımda böcekler yedi aravidyoda onu nasıl kurtarıcaktım onu da çözemedim.

assasin amcada ara vidyoda üzerine düşen şeyle öldü. onuda çözemedim :P
neyse oyun fena değildi. aslında hikaye kurtarıyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

yok aşa yukarı herkesin görevlerini yapmıştım. samara jacob bide şu assasin (bi adını söyleyi verin) onun görevlerini yapmadım. nabıyım bi an önce bitsin artık dedim.

ya gemi upgrade zaten bi tane daha vardı. 50k istiodu. canım istemedi o kadar kasmak

ama en çok son bölüm üzerine uğraşmışlar. ara vidyolar fln çok dehşet bi bölümdü. beklenmedik kayıplar flnda verince çok gaz oldum :D
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

sadece samara jacob ve thane loyal değildiyse çook rahat kayıpsız bitirirdin..
şimdi bende tam ayarladım bi tek miranda öldü huzur buldum. yedekledim saveide 3 ü bekliyorum.

ya zaten jack direk geberdi. nabıcaktım ki ben buna. adam loyaldi ama öldü mesela.

ben 1 kere yatağa atmıştım mirandayı. şimdi oyuna devam etsem bidaha atabiliyomuyum :P
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi odana çık orda bilgisayarın yanında intercom var. basıp gel kız yukarı diyosun geliyo :D (yani ben tali den başkasına denemedim gerçi)

jackde ship upgradeinden ölmüş, samara loyal değil , biotic shieldı miranda yapabiliyomu bilmiyorum ama yapamıyosa patlarsın ordada :P
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

şimdi odana çık orda bilgisayarın yanında intercom var. basıp gel kız yukarı diyosun geliyo :D (yani ben tali den başkasına denemedim gerçi)

jackde ship upgradeinden ölmüş, samara loyal değil , biotic shieldı miranda yapabiliyomu bilmiyorum ama yapamıyosa patlarsın ordada :P

bi yerlerde Lethe diye bi gezegen var :p
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

guden said:

yükleme süresi uzun sürenler için, oyunu açtıktan sonra taskmanager dan process kısmında oyuna sağ tıklayıp set affinity diyip işlemci sayısını 1 yapın, sonra tekrar hepsini seçin direk düzeliyor. her seferinde tekrarlamanız lazım ama bu işlemi malesef.

+rep

bu ise yaramiyor ? en azindan kayda deger bi etkisi yok benim gordugum kadariyla?
Sosyal ağlarda paylaş

hayır o loading sıkmasının yanısıra İMÖRŞINı da öyle bir baltalıyor ki, oyunun bütün film havasını batırıyor. önceki oyunda çözüm bulmuşken burada iki adım geri gitmenin mantığı nedir, bu insanlar oynamıyorlar mı kendi oyunlarını diye sorasım var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...