Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:

ya öyle sahneler sayesinde işte güzel bilim-kurgu filmi izler gibi oluyor, onlar çok başarılı. şey de iyiydi:

joker & legion

legion bir konuda akıl veriyor, joker arkasında c3po taklidi yapıyor, şepırd sert bakış atıyor, joker tamam tamam diye kafasını sallıyor lol

burda sesli guldum ya cidden cok iyiydi.
Mesaj tarihi:
oyunu bitirdim bende.

takımdan nerdeyse herkes son görevde öldü :D
zaten daha ara vidyoda gemiye bi lazer geldi bizim jack mefta
işte sonra gruntu böcükler yedi.
assasin olarak bulduğumuz arkadaş adını hatırlamıyorum o da son bosstan sonra üstüne düşen bişi ile öldü.
tali miranda mordin (miydi neydi doctor olan) bide şu yüzü yaralı amca adını tam hatırlayamadım onlar dışında geri kalanlarda kapıyı tutun demiştim orda öldüler :D

en son teknoloji bizde kalsın diyecektim. baktım miranda yapma etme diyor. kıyamadım patlattım :P
yalnız o kadar küçük bomba nası o kadar patladı ilginç.

şu piskolog kız hani durum raporu veren. onuda ayarlamaya çalıştım. işte yemek yedik fln. daha ileri gidemedim sfdsf

kapıyı tut emri vermicektim herhalde. yaptığım ilk hata.

jack nasıl kurtulurdu bilmiyorum. gemiye shield ve silah dışında upgrade yapmamıştım belki ondandır.

gruntta yanımda böcekler yedi aravidyoda onu nasıl kurtarıcaktım onu da çözemedim.

assasin amcada ara vidyoda üzerine düşen şeyle öldü. onuda çözemedim :P
neyse oyun fena değildi. aslında hikaye kurtarıyordu.

Mesaj tarihi:
an itibariyle bende tüm sistemleri dolaşıp anomaly olan, inilebilir gezegenleri buluyorum baya bi yan quest ve para çıkıyor.

yan questlerin bazı yerleri buglı olabiliyor, açılmayan kapı felan, bikaç save olmalı mutlaka.
Mesaj tarihi:
yok aşa yukarı herkesin görevlerini yapmıştım. samara jacob bide şu assasin (bi adını söyleyi verin) onun görevlerini yapmadım. nabıyım bi an önce bitsin artık dedim.

ya gemi upgrade zaten bi tane daha vardı. 50k istiodu. canım istemedi o kadar kasmak

ama en çok son bölüm üzerine uğraşmışlar. ara vidyolar fln çok dehşet bi bölümdü. beklenmedik kayıplar flnda verince çok gaz oldum :D
Mesaj tarihi:
sadece samara jacob ve thane loyal değildiyse çook rahat kayıpsız bitirirdin..
şimdi bende tam ayarladım bi tek miranda öldü huzur buldum. yedekledim saveide 3 ü bekliyorum.
Mesaj tarihi:
LethE said:

sadece samara jacob ve thane loyal değildiyse çook rahat kayıpsız bitirirdin..
şimdi bende tam ayarladım bi tek miranda öldü huzur buldum. yedekledim saveide 3 ü bekliyorum.

ya zaten jack direk geberdi. nabıcaktım ki ben buna. adam loyaldi ama öldü mesela.

ben 1 kere yatağa atmıştım mirandayı. şimdi oyuna devam etsem bidaha atabiliyomuyum :P
Mesaj tarihi:
şimdi odana çık orda bilgisayarın yanında intercom var. basıp gel kız yukarı diyosun geliyo :D (yani ben tali den başkasına denemedim gerçi)

jackde ship upgradeinden ölmüş, samara loyal değil , biotic shieldı miranda yapabiliyomu bilmiyorum ama yapamıyosa patlarsın ordada :P
Mesaj tarihi:
he oluyomuş :P
salla boşver.aklım ashleye takıldı kim bilir noldu ona.en son seni seviyom dediydi :P
güzel seriydi ama. 3. oyunda gelsede oynasak.
3 günde 2 oyun bitirdim. beynim kazan oldu :D
az kafa toplamam lazım :P
Mesaj tarihi:
LethE said:

şimdi odana çık orda bilgisayarın yanında intercom var. basıp gel kız yukarı diyosun geliyo :D (yani ben tali den başkasına denemedim gerçi)

jackde ship upgradeinden ölmüş, samara loyal değil , biotic shieldı miranda yapabiliyomu bilmiyorum ama yapamıyosa patlarsın ordada :P

bi yerlerde Lethe diye bi gezegen var :p
Mesaj tarihi:
arcane said:

guden said:

yükleme süresi uzun sürenler için, oyunu açtıktan sonra taskmanager dan process kısmında oyuna sağ tıklayıp set affinity diyip işlemci sayısını 1 yapın, sonra tekrar hepsini seçin direk düzeliyor. her seferinde tekrarlamanız lazım ama bu işlemi malesef.

+rep

bu ise yaramiyor ? en azindan kayda deger bi etkisi yok benim gordugum kadariyla?
Mesaj tarihi:
w7 64 var bendede loadlar genelde 10 sn civarı oluyor, oyle tahammul edilemeyecek bi durum olmadı, Dragon age deki gibi felc etmedi, duzgundu ...

cont. bile desen yeni oyun secip import ME2 char diyip gecebiliyorsun
Mesaj tarihi:
o 10 saniye uzun geliyo işte :P

nerde o lethe gezegeni? bioware demişti seni oyuna koyucaz yardımlarından dolayı diye de inanmamıştım helal olsun.

bu arada yeni phyx sürücülerini desteklemiyor oyun, dark void le aynı anda oynayamıyosun :(
Mesaj tarihi:
hayır o loading sıkmasının yanısıra İMÖRŞINı da öyle bir baltalıyor ki, oyunun bütün film havasını batırıyor. önceki oyunda çözüm bulmuşken burada iki adım geri gitmenin mantığı nedir, bu insanlar oynamıyorlar mı kendi oyunlarını diye sorasım var.
  • Yeni Oluştur...