Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sam said: ya öyle sahneler sayesinde işte güzel bilim-kurgu filmi izler gibi oluyor, onlar çok başarılı. şey de iyiydi: joker & legion legion bir konuda akıl veriyor, joker arkasında c3po taklidi yapıyor, şepırd sert bakış atıyor, joker tamam tamam diye kafasını sallıyor lol burda sesli guldum ya cidden cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 of evet sam'in yazdigi yerde oyunu durdurup dakikalarca guldum. joker karakteri super, seth greene le ayri bi guzel oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oyunu bitirdim bende. takımdan nerdeyse herkes son görevde öldü :D zaten daha ara vidyoda gemiye bi lazer geldi bizim jack mefta işte sonra gruntu böcükler yedi. assasin olarak bulduğumuz arkadaş adını hatırlamıyorum o da son bosstan sonra üstüne düşen bişi ile öldü. tali miranda mordin (miydi neydi doctor olan) bide şu yüzü yaralı amca adını tam hatırlayamadım onlar dışında geri kalanlarda kapıyı tutun demiştim orda öldüler :D en son teknoloji bizde kalsın diyecektim. baktım miranda yapma etme diyor. kıyamadım patlattım :P yalnız o kadar küçük bomba nası o kadar patladı ilginç. şu piskolog kız hani durum raporu veren. onuda ayarlamaya çalıştım. işte yemek yedik fln. daha ileri gidemedim sfdsf kapıyı tut emri vermicektim herhalde. yaptığım ilk hata. jack nasıl kurtulurdu bilmiyorum. gemiye shield ve silah dışında upgrade yapmamıştım belki ondandır. gruntta yanımda böcekler yedi aravidyoda onu nasıl kurtarıcaktım onu da çözemedim. assasin amcada ara vidyoda üzerine düşen şeyle öldü. onuda çözemedim :P neyse oyun fena değildi. aslında hikaye kurtarıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ne upgrade yapmışsın ne de karakter side quest yapmışsın anlaşılan. loyalty durumu ve gemi upgrade'leri çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 an itibariyle bende tüm sistemleri dolaşıp anomaly olan, inilebilir gezegenleri buluyorum baya bi yan quest ve para çıkıyor. yan questlerin bazı yerleri buglı olabiliyor, açılmayan kapı felan, bikaç save olmalı mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yok aşa yukarı herkesin görevlerini yapmıştım. samara jacob bide şu assasin (bi adını söyleyi verin) onun görevlerini yapmadım. nabıyım bi an önce bitsin artık dedim. ya gemi upgrade zaten bi tane daha vardı. 50k istiodu. canım istemedi o kadar kasmak ama en çok son bölüm üzerine uğraşmışlar. ara vidyolar fln çok dehşet bi bölümdü. beklenmedik kayıplar flnda verince çok gaz oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sadece samara jacob ve thane loyal değildiyse çook rahat kayıpsız bitirirdin.. şimdi bende tam ayarladım bi tek miranda öldü huzur buldum. yedekledim saveide 3 ü bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 LethE said: sadece samara jacob ve thane loyal değildiyse çook rahat kayıpsız bitirirdin.. şimdi bende tam ayarladım bi tek miranda öldü huzur buldum. yedekledim saveide 3 ü bekliyorum. ya zaten jack direk geberdi. nabıcaktım ki ben buna. adam loyaldi ama öldü mesela. ben 1 kere yatağa atmıştım mirandayı. şimdi oyuna devam etsem bidaha atabiliyomuyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şimdi odana çık orda bilgisayarın yanında intercom var. basıp gel kız yukarı diyosun geliyo :D (yani ben tali den başkasına denemedim gerçi) jackde ship upgradeinden ölmüş, samara loyal değil , biotic shieldı miranda yapabiliyomu bilmiyorum ama yapamıyosa patlarsın ordada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 he oluyomuş :P salla boşver.aklım ashleye takıldı kim bilir noldu ona.en son seni seviyom dediydi :P güzel seriydi ama. 3. oyunda gelsede oynasak. 3 günde 2 oyun bitirdim. beynim kazan oldu :D az kafa toplamam lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şimdiye kadar en çok hoşuma giden encounter dev gemi enkazıydı: http://img199.imageshack.us/img199/2860/masseffect2201002070005.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 LethE said: şimdi odana çık orda bilgisayarın yanında intercom var. basıp gel kız yukarı diyosun geliyo :D (yani ben tali den başkasına denemedim gerçi) jackde ship upgradeinden ölmüş, samara loyal değil , biotic shieldı miranda yapabiliyomu bilmiyorum ama yapamıyosa patlarsın ordada :P bi yerlerde Lethe diye bi gezegen var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Aquila diye güneş sistemi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 earth diye gezegen var ya ben oyun bitince devam et demiştim. şimdi vaaz geçtim aynı adamla baştan başlamak istiom nabıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 arcane said: guden said: yükleme süresi uzun sürenler için, oyunu açtıktan sonra taskmanager dan process kısmında oyuna sağ tıklayıp set affinity diyip işlemci sayısını 1 yapın, sonra tekrar hepsini seçin direk düzeliyor. her seferinde tekrarlamanız lazım ama bu işlemi malesef. +rep bu ise yaramiyor ? en azindan kayda deger bi etkisi yok benim gordugum kadariyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bende W7 64 bit işletim sisteminde de farketmedi, yalnız save süreleri bende tahammül edilemeyecek kadar uzun değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 w7 64 var bendede loadlar genelde 10 sn civarı oluyor, oyle tahammul edilemeyecek bi durum olmadı, Dragon age deki gibi felc etmedi, duzgundu ... cont. bile desen yeni oyun secip import ME2 char diyip gecebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 o 10 saniye uzun geliyo işte :P nerde o lethe gezegeni? bioware demişti seni oyuna koyucaz yardımlarından dolayı diye de inanmamıştım helal olsun. bu arada yeni phyx sürücülerini desteklemiyor oyun, dark void le aynı anda oynayamıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 10sn sürse başım üstünde yeri var, 30sn filandı bende heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Norak said: Aquila diye güneş sistemi var :p olucak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 xp de oynuyorum ben, 8-10sn den uzun sürmüyor bende :) ha ama 30 tane loading videosu var, bana hep aynıları denk geliyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hayır o loading sıkmasının yanısıra İMÖRŞINı da öyle bir baltalıyor ki, oyunun bütün film havasını batırıyor. önceki oyunda çözüm bulmuşken burada iki adım geri gitmenin mantığı nedir, bu insanlar oynamıyorlar mı kendi oyunlarını diye sorasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sam, sirf senin bu sorularina cevap bulmak icin piyasaya giricem. isallah dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 blizzardın yaz internshiplerine girseydin aquila :) 40 küsür tane vardı, mayıs gibi cevap vercekler, şubat başı başvurular bitti gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet, en yakin dortyolda ruhumu satsam belki olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar