Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Karakterdeki silah özellikleri neyi etkiliyor?

Mesela Assault Rifle sadece Soldier da var. Mass Effect 1'de ayrı özellikleri olurdu ama bunda yok?

Mass Effect 1 gibi bütün sınıflar bütün silahları kullanabiliyor mu? Yoksa sadece başta belirtilenler mi?

Ha, birde siz ne sınıf oynuyorsunuz? Güç dengesi nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu oynayanlara bişe soracam bu arada, ME2'de de karakter "sakatlıktan yeni çıkmış futbolcu" gibi aheste aheste mi koşuyo!1!?

birinciyi sonlara doğru bırakmıştım ona devam ediyorum da şimdi, baydı arkadaş yahu sprint falan da yok combat dışında, acelemiz var şurda yenisi çıkacak baba haydi acele edelim diyorum şepırtın umrunda değil :D
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikler ile ilgili problem yaşıyorum. Karanlık, boğucu, sıkıcı grafikleri var. Brightness'ı açıyorum olmuyor. Karakterlerin yüzü doğru dürüst görünmüyor falan filan.

Grafik ayarlarını elledim ama çözemedim. Oyun herkeste böyle midir yoksa bende mi bir anormallik var? Tamam ışıl ışıl, janjanlı bir oyun istemiyorum ama tamamı kırmızı tonda olan bölümleri olan bir oyunda istemiyorum.

Kısacası grafiklerdeki karanlıktan, renk paletinin boğuculuğundan te rahatsız olan ben miyim? Makinamda mı bir arıza var? Neler oluyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...