fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 şuraya kadar geldim miranda ve jacob'ın personal questleri yaptım, tali hariç herkesi recruit ettim (ona da gidecem). sanırım bütün side q'ları yapıyorum, hepsini ehue. sarıyo da valla. şimdi bi geth gemisi basmaya gittik hadi bakalım sonumuz hayrolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 karakter gelistirmede 1 deki derinlik yok o koydu biraz, gerisi duzgun yapmıslar olmus ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Karakterdeki silah özellikleri neyi etkiliyor? Mesela Assault Rifle sadece Soldier da var. Mass Effect 1'de ayrı özellikleri olurdu ama bunda yok? Mass Effect 1 gibi bütün sınıflar bütün silahları kullanabiliyor mu? Yoksa sadece başta belirtilenler mi? Ha, birde siz ne sınıf oynuyorsunuz? Güç dengesi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Ben soldier actim... Char gelisiminde skiller daha az olsa da acikcasi sistem daha iyi. Sirf ammoya upgrade seklinde gidiyoruz ve guzel yani. ben daha yeni geldim personal Q olaylarina. Mirandayla yatmam sart ama, mutlaka bir yolunu bulmam lazim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 spam mail geldi oyunda bunu 6 tanıdığınıza yollayın dileiniz gerçekleşsin diye, başta ciddi birşey sanıp okuyordum bende, hoş bir detay olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Silah olayı seçtiğin class a göre açılıyor, sadece o class ın kullanabileceği silahları görebiliyorsun seçim ekranında ve upg. leri lab da yapıyorsun, çok fazla upg. var. @azmo bende kelly`e yazıyorum, kıvama geldi gibi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ben de ilk oyunda liarayi ayarladim, ama kafam karisik dedi, tamam bebeem sen raadol, biraz dusun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Resources Bar Bu barların ful dolu olması neyi değiştiriyor çözen var mı? Ben dolunca daha fazla prone gönderemeyiz diye düşünmüştüm ama yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Collector gemisi süpermiş, devasa bölüme girince bir yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 @aquira liaranın questi nerde bulamadım bir türlü edit: buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bu probing ne kadar iğrenç bi olaydır ya, bir tane upgrade yaptım pek bi fark hissedemedim acaba daha fazla upgrade yapılabiliyor mu? Şöyle gezegene tek probe atsam bütün madenleri götürse felan olmuyor mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yahu oynayanlara bişe soracam bu arada, ME2'de de karakter "sakatlıktan yeni çıkmış futbolcu" gibi aheste aheste mi koşuyo!1!? birinciyi sonlara doğru bırakmıştım ona devam ediyorum da şimdi, baydı arkadaş yahu sprint falan da yok combat dışında, acelemiz var şurda yenisi çıkacak baba haydi acele edelim diyorum şepırtın umrunda değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 1 de hızlı koşma gibi bişe vardı sanki, böle zoom oluyordu ekran bir süre hızlı koşabiliyordun diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hala var kısa süreliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 @Sylian Hayır tek prone ile tüm gezegeni sömüremiyorsun, ve çok fazla upg. var. Bir taneyle kastın ne anlamadım. (prone upg. ise ben şimdiye kadar 2 tane açtım, biri etkiyi diğeri prone sayısını arttırıyor) @black Sprint var me2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Norak said: 1 de hızlı koşma gibi bişe vardı sanki, böle zoom oluyordu ekran bir süre hızlı koşabiliyordun diye hatırlıyorum var da çok kısa ve combatta sadece dreagloth said: @black Sprint var me2 de. şaane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Abi bunda da kısa me 1 deki gibi, ama combat dışında da var. Birde upg. leri var daha hızlı koşmak için, belki daha uzun süre koşmak için de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Grafikler ile ilgili problem yaşıyorum. Karanlık, boğucu, sıkıcı grafikleri var. Brightness'ı açıyorum olmuyor. Karakterlerin yüzü doğru dürüst görünmüyor falan filan. Grafik ayarlarını elledim ama çözemedim. Oyun herkeste böyle midir yoksa bende mi bir anormallik var? Tamam ışıl ışıl, janjanlı bir oyun istemiyorum ama tamamı kırmızı tonda olan bölümleri olan bir oyunda istemiyorum. Kısacası grafiklerdeki karanlıktan, renk paletinin boğuculuğundan te rahatsız olan ben miyim? Makinamda mı bir arıza var? Neler oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 dinamic light falan kapa onları değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Denedim ama olmuyor :S 2 saat boyunca tüm kombinasyonları denedim. Anlaşılan o ki oyun karanlık ve boğucu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Genelde harab olmuş yerlerde, yer altında, gemi kalıntılarında geziyoruz, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 monitor crt ise eskimiş de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Diazepam said: Denedim ama olmuyor :S 2 saat boyunca tüm kombinasyonları denedim. Anlaşılan o ki oyun karanlık ve boğucu :S movie grain effect var, ondan olabilir. devredışı bırakmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Daha somut konuşalım. Sizde de grafikler böyle mi? Mesela Afterlife'da her yer böyle kırımzı mı? Nesneler ve karakterler bu derece kara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ahah EA iyi para yedirmiş ilk 4 reviewle 98/100 MC de ME2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar