Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

şuraya kadar geldim

miranda ve jacob'ın personal questleri yaptım, tali hariç herkesi recruit ettim (ona da gidecem). sanırım bütün side q'ları yapıyorum, hepsini ehue. sarıyo da valla. şimdi bi geth gemisi basmaya gittik hadi bakalım sonumuz hayrolsun.

Mesaj tarihi:
Karakterdeki silah özellikleri neyi etkiliyor?

Mesela Assault Rifle sadece Soldier da var. Mass Effect 1'de ayrı özellikleri olurdu ama bunda yok?

Mass Effect 1 gibi bütün sınıflar bütün silahları kullanabiliyor mu? Yoksa sadece başta belirtilenler mi?

Ha, birde siz ne sınıf oynuyorsunuz? Güç dengesi nasıl?
Mesaj tarihi:
Ben soldier actim...

Char gelisiminde skiller daha az olsa da acikcasi sistem daha iyi. Sirf ammoya upgrade seklinde gidiyoruz ve guzel yani.

ben daha yeni geldim personal Q olaylarina. Mirandayla yatmam sart ama, mutlaka bir yolunu bulmam lazim :/

Mesaj tarihi:
spam mail geldi oyunda bunu 6 tanıdığınıza yollayın dileiniz gerçekleşsin diye, başta ciddi birşey sanıp okuyordum bende, hoş bir detay olmuş :D
Mesaj tarihi:
Silah olayı seçtiğin class a göre açılıyor, sadece o class ın kullanabileceği silahları görebiliyorsun seçim ekranında ve upg. leri lab da yapıyorsun, çok fazla upg. var.

@azmo
bende kelly`e yazıyorum, kıvama geldi gibi. =)
Mesaj tarihi:
Bu probing ne kadar iğrenç bi olaydır ya, bir tane upgrade yaptım pek bi fark hissedemedim acaba daha fazla upgrade yapılabiliyor mu? Şöyle gezegene tek probe atsam bütün madenleri götürse felan olmuyor mu hiç
Mesaj tarihi:
yahu oynayanlara bişe soracam bu arada, ME2'de de karakter "sakatlıktan yeni çıkmış futbolcu" gibi aheste aheste mi koşuyo!1!?

birinciyi sonlara doğru bırakmıştım ona devam ediyorum da şimdi, baydı arkadaş yahu sprint falan da yok combat dışında, acelemiz var şurda yenisi çıkacak baba haydi acele edelim diyorum şepırtın umrunda değil :D
Mesaj tarihi:
@Sylian
Hayır tek prone ile tüm gezegeni sömüremiyorsun, ve çok fazla upg. var. Bir taneyle kastın ne anlamadım. (prone upg. ise ben şimdiye kadar 2 tane açtım, biri etkiyi diğeri prone sayısını arttırıyor)

@black
Sprint var me2 de.
Mesaj tarihi:
Norak said:

1 de hızlı koşma gibi bişe vardı sanki, böle zoom oluyordu ekran bir süre hızlı koşabiliyordun diye hatırlıyorum

var da çok kısa ve combatta sadece

dreagloth said:

@black
Sprint var me2 de.

şaane
Mesaj tarihi:
Grafikler ile ilgili problem yaşıyorum. Karanlık, boğucu, sıkıcı grafikleri var. Brightness'ı açıyorum olmuyor. Karakterlerin yüzü doğru dürüst görünmüyor falan filan.

Grafik ayarlarını elledim ama çözemedim. Oyun herkeste böyle midir yoksa bende mi bir anormallik var? Tamam ışıl ışıl, janjanlı bir oyun istemiyorum ama tamamı kırmızı tonda olan bölümleri olan bir oyunda istemiyorum.

Kısacası grafiklerdeki karanlıktan, renk paletinin boğuculuğundan te rahatsız olan ben miyim? Makinamda mı bir arıza var? Neler oluyor :)
Mesaj tarihi:
Diazepam said:

Denedim ama olmuyor :S 2 saat boyunca tüm kombinasyonları denedim. Anlaşılan o ki oyun karanlık ve boğucu :S

movie grain effect var, ondan olabilir. devredışı bırakmayı dene.
  • Yeni Oluştur...