Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yanı zor olmasına gerek yok cok. biraz da oyuncunun nasıl oynaıdğıyla ilgili. mesela codwm2 oynarken, hardened'da guns blazing giriyodum mekanlara full aksiyon catcut vuruyorum kacıyodum falan. Veteranda oynarken her adımı sayarak ilerliyodum, oyun daha kolay oldu ama daha keyifsizde oldu. kolay olsun ama combat bi yandan anlamlı olsun. kolay olsun ben sacma hareketlere girerek zorlaştırırım zaten (yanı elbette bi dereceye kadar) ama yapabileceğim yaşıyabileceğim aksiyon olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 benim tahminim klasik üçlemelerin ikincilerinde olduğu gibi GRIMDARK gidicekler me2 de. ölüm, ihanet, sürgün gibi arkaplanlar ve plothookları hele hele her karaktere bi şekilde ACIMASIZ, BADASS, KÖTÜ POLİS imajı vermeye çalışmalarını gördükçe me2 nin hikayesine olan son umutlarımı da yitiriyorum büyük ihtimal ilk oyundan daha da klişe olucak üçlemenin ilki - kahramanlarımız kötülere karşı büyük bir zafer kazanır üçlemenin ikincisi - kahramanlarımız çok büyük kayıplar verip geçici bir zafer kazanır/kaybeder üçlemenin üçüncüsü - büyük kayıpların ardından yeni dostluklar yeni alliancelar kurulur ve kahramanlarımız imkansızı başarıp yenilemez gibi gözüken kötüyü pataklarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yeni video: http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/78&ch=1&sd=0?ep=78&ch=1&sd=0 ortamlar yeni şeyler felan güzel aslında baya. özlemişim oyunu lan ilerledikçe bardaki çizgilere tıklayın aralarda başka videolar var, sora gene bioware a geçiyor, yeni karakter var açıklanan Mordin isminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Engineer Cuce said: oyunu yeterince kolaylaştırdığımızı düşünmediğimiz için yanınıza bide AI verdik, sizin işinizi o yapacak vardi ilk oyunda zaten yeni bir sey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 said: Mass Effect 2 Combat Designer said: Christina Norman aha sorun çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bu arada engineer videosuna bu tepki niye anlamadim? ilk oyuna gore zerre farki yok gorunuyor class'in oynanisinda, neural shock yerine dondurma gelmis, sabotage yerine incinerate, tek yeni olay o drone o da meh acikcasi Tali atar arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 yok yahu sırf enginara karşı olan bişey değil daha genel tepki. yoktan sonsuz drone summonlamak dışında öyle çok absürd bişeyi yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 a spy's sapping mah sentry? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yeni npc açıklanmış http://img4.imageshack.us/img4/3590/1259703605699.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Blasto the Hanar... fanfiction'i bile var :P ben hakkinda bir easter egg bekliyorum zaten oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kaede said: said: Mass Effect 2 Combat Designer said: Christina Norman aha sorun çözüldü http://img3.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-misc/failed-woman-drivers-002.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kadınların yapmadığı tasarımların da halini biliyoruz zaten ya bugünlerde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 said: We have a completely new system to handle transitions between areas that speeds the load times and turns the loads themselves into part of the game experience. It's one of many points of feedback we've heard and directly responded to in enhancing the gameplay in Mass Effect 2. demislerdiya hani cikti ortaya "yeni" sistemleri said: The elevators were made in ME1 so we didn't have to show boring loading screens. However there were a lot of complaints, so we've gone back to loading screens and movies. We still have elevators in ME2, but you don't wait inside them. We'll cut to a loading screen instead. [emphasis added] We've tried to make the loading screen more interesting this time by adding interesting visuals and information. The elevator conversations had some funny moments, but hopefully people will enjoy this new system better than the old one! yahu uzun zamandir bir oyunu bole heyecanla beklememistim, her yeni gelen haberle dahada heyecanlanicagima BU NE LAN! diyorum tali haric yahu elevator gayet iyiydi, dragon age gibi "su anda hikayenin surasindasin" diyen tip veren abidik loading ekrani ne ya? "kumandan sepird gazeteciye saldirdi" "kantinde arbede cikti" "bilmemne gezegeninde arastirma ekibi kayboldu (side quest" "hanaarlar kazi yapan bilimadamalrina saldirdi" tarzi anonslari ve parti diyaloglarini gayet sevmistim ben, ama insanalr gerizekali iste ha THE GAME IS LOADING diye ekrana sokmussun ha asansor gostermissin ama yok millet saniyorki asansorun icinde yukari cikiyoruz, dugmeye basar basmaz ust kata isinlanalim, sirf asansor sahnesi oyun ici diye salak gibi bekliyoruz demeleri filan offf rezil herifler gerizekalilar ve beceriksizlerde oyniyabilsin diye oyun yaptiklari yetmiyormus gibi salya akarak ENTER ENTER ENTER spamliyan bebelerin egosu tatmin olsun diye oyunun icine ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 of çok kötü, asansör muhabbeti loading ekranından 28712812719287 kat daha iyi bir çözümdü. bozma madem kaldıramıyorsun. feedback dinleyecekseniz saçma olmayan feedback dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 iki seks koyarlar hedef kitle fit np http://img709.imageshack.us/img709/6619/1259698850293.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Asansör süper bir çözümdü. Nasıl insanlar bunlar yahu, en orjinal şeylerden birini değiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 boyle ME forumlarinda falan gezerken insanlar neden asansor olayindan bu kadar agliyor anlamiyordum acikcasi, adamlar tuttular bunu ciddiye aldilar... zaten citadel icinde direkt transport var bolgeden bolgeye, butun her yere yurudukten sonra normandy'e in cik disinda hic bir yere (tek bir alan vardi gerci o da 1-2 questi yapip basta bir daha gidilmeyecek bir ara mekandi) asansor kullanmak zorunda degilsin. Citadel Transport yok mu xbox versiyonunda nedir? madem asansorleri kaldirdilar NPClerin oyundaki yegane interaksiyonunu asansor disina tasimayi akil ederler umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Cast Normandy'e Hal9000 yuklenmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 uhm.. "joker" i seslendireni görmeseydim keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oha caste bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 öeh carrie anne moss falan var cast'de noluyoruz ! miranda'yı seslendiren kadın... ouvvv dedim görünce resmen. cast süpermiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 jennifer hale i bekledim ickmadi videoda :(((((((( ALLLEAAAAAAAAAAAAH dagitirim harbi :(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Trinity+Caprica 6+Tigh = WIN Yalniz carrie-anne nasil yaslanmis ya, e tabii 10 sene gecti lan matrixten beri junior demi moore olmus lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Cast süper, de ben mi kaçırdım esas oğlan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ağbiiiii ne biçimmiş cast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar