balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ya çok klişe başlık ama çok değer verdiğim bir bağyan arkadaşa doğum günü hediyesi alacağım ya da alacağız . Ne alınır ? Geçen günlerde bir parfüm beğenmişti ama ne beğendiği aklıma gelmedi , unuttum .ihtiyacı olan bir şey vardı ev arkadaşı alacakmış. Ne alınır , 3 erkek ne alabilir ; ya da tek ben ne alırım falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 şişman mı? değilse çikolatalın tadelle gofretten daha özel bişey tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yok abi şişman değil zaten normalde hani daha bi kullanabileceği bir şey istiyorum , bana kazak almıştı mesela çok hoşuma gitmişti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 erkek striptizci çağırın ona sürpriz "istanbul'da bağyan arkadaşları A.E. ye doğum günü hediyesi vermek isteyen I.İ. O.Ö. ve U.Ü. kızın babası tarafından kızının yaşıyla kendi yaşının toplamının karesinin çeyreği kadar yerlerinden bıçakladı. polis olay yerinden hızla kaçan 'çikita muz takma' adlı erkek striptizciyi arıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kızın yaşı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 cicili bicili bere olabilir,eldiven-atkı,bi de bulunduğun yerde y-london mağazası varsa ordan seçebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 oha öyle cicili bicili bir bere atkı eldiven takımı da yok zaten , süper fikir vivale teşekkür ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 rica ettim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kızlar kıyafeti sever abi ayakkabı kıyafet felan bişi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Hayatımda kız kardeşim dahil hiç bir kıza kıyafet almadığım için beni aşıcak o :) edit: ayakkabısı baya var abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mangoya gidiyosun outlet bölümüne giriyosun 5 tl ye bişi alıyosun Sonra da sana mangodan aldım diyosun veriyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 helikopterle istanbul turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 saç düzleştiricisi al, ucuz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Dartanian said: Mangoya gidiyosun outlet bölümüne giriyosun 5 tl ye bişi alıyosun Sonra da sana mangodan aldım diyosun veriyosun.. outletten aldığını anlarsa kötü olur tabi. yeni sezondan tuzlu al alacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Dartanian said: Mangoya gidiyosun outlet bölümüne giriyosun 5 tl ye bişi alıyosun Sonra da sana mangodan aldım diyosun veriyosun.. ki kıyafete düşkün bir kız her zaman neyin outlet olup olmadığını anlar cicilibicili eldiven atkı takımı şahaneymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar