DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 şu yorumları okuyan biri de merak edip izleyecek precious'u, sonra sigaraya başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 su filmin o kadar bos oldugunu guzel bir ornek verelim; ne oyunculuk, ne kurgu, ne yönetmenlik ne de senaryo konusuluyor. filmin kendisinden cok argumanlarin hepsi ya bir baska filme ya da amerika ve savas konusuna yoneliyor. oscarlar bildigin durruk. ama maalesef sinema diyince en buyuk oduller iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Hurt Locker kesinlikle aldigi Oscarlari hak etti. Herhangi bir filmde iyi Amerikan askeri gorunce "Aha Amerikan propagandasi buldum!" diye atlamak pek akillica degil. Ortada propaganda olmasi icin bunun otesinde bir dusunce yayma, mesela Irak Savasini dogrulama younde, bir caba olmasi lazim ki filmde boyle bir sey soz konusu degil. Ayrica filmde Iraklilarin aptal gosterildigine de hic katilmiyorum. Kendilerini siradisi bir durumda bulan siradan insanlar gibi davraniyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 savaş filmi oldu mu otomatik propaganda deniyor. benim gördüğüm ise sadece işine hasta, adrenalin manyağı bir adamın hikayesiydi. michael moore bile "bu film savaş karşıtıdır, kimse bu filmden çıkıp 'ooh bu savaş sürsün iyi ki orada savaşıyoruz' demez" diye açıklama yaptı. bu yüzden zaten amerikada sağcılar filmi deli gibi eleştirmiş. ha oscar'ı haketti mi? bence oscar'ı alan filmi izledikten sonra "vay anasını ne film yapmışlar" demek gerekiyor. ben hiç öle birşey demedim, özel bir film değil bana göre. ama 5 adayı izlemedim ondan birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bence farklı bir savaş filmi olmuş. Amerikan yapımı bir savaş filminde her zaman olan "o man we are super heros" içerikli bir film bekliyordum. Genel olarak savaşı işlemek yerine bir askerin psikolojisi üzerine yoğunlaşıyorlar. Adam tam bir psikopat :) Filmi beğendim ama bir savaş filmine göre çok fazla durağan sahne de vardı. Bazen darlandım açıkçası. Oskar alacak kadar da süper bir film değildi. Ama kurgu bakımından, oyunculuk bakımından ve yeni bir bakış açısı getirmesi bakımından değişik bir filmdi. İzlemeye değer... Invictus daha güzeldi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ahah afiş spastik işi olmuş, patlamaya siper alınır benim bildiğim. Acayip overrated olmuş film. Gerçekten overrated yahu. Ha ama Avatar kadar overrated değil. Oscar teknolojiye verilmesin lütfen. İkiside haketmiyordu bir halt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yonetmeni bayagin diye topladi odulleri, baska aciklamasi yok. Ayrica evet, invictus gayet iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 The Blind Side Inglourious Basterds varken listede THL'nin alması fail bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu filmden öğrendiğim tek şey sniperi kullanmanın kolay olmadığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oscarı up alıcaktı olup biticekti iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 dün izledim filmi, kesinlikle kötü değildi. ha oscarlıktır değildir bilemem de; sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ben pek beğenmedim filmi hatta sıkılıp yarıda bile bırakıp sonradan devam ettim eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yahu neyine oscar neyine 8 puan almış bu film hiçbişey anlamadım hayır "film" demeye bile bin şahit lazım. ne bi amaç var ne bir yön var ne bi karakter arkaplanı var. öyle bişeyler oluyor kesik kesik izliyorsun sanki ana haber bülteni öncesi 10 dakikalık bölümsel propaganda belgeseli yapalım demişler de best of 10 bölümü toplayıp film yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bu film nası oscar almış? bidaha oscar törenlerine katılmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 overrated başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 lan filmde bir çekim hatası var komik ötesi komik nası oscar vermişler bu filme hayret şaşırdım cırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yemisim oscari ennio morricone gibi insanustu birine bile verilmemis odul ne skimsonik insanlar seciyorsa artik kime verilecegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar