Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 http://vvvwww.files.wordpress.com/2008/10/hurt_locker.jpg http://www.cinema-france.com/Webmasters/Images/2140film20070730_172230_0_big.jpg IMDB rating: 7.5 Filmi az once izledim, cok fazla bisey beklemeden baslayip baya memnun kalarak bitirdim diyebiliriz. Konusu olarak ozetle, bagdad da bomba imha ekibi olarak calisan 3 kisilik bravo takimi eve donmelerine 50 gunden az kala takim liderlerinin degismesiyle kendilerini turlu aksiyon icinde bulurlar. Konu olarak cok bir sey vaad etmesede gorsellik ve sahnelerin islenisi oldukca basariliydi bence. Her ne kadar irak muhabbeti artik biraz baydiysa da generation kill tadinda savasa farkli bi acidan bakarken guzel bi seyirlik sunuyor. imdb notu son zamanlarin klasik bol puan verelim de yonetmenlerin OÖBP si yuksek olsun modasinda. Yinede izleyin diyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 duruyorda bir türlü meyledip seyredemedim filmi. görüntüler güzel dedin sildim yalnız. hd çekeyim o vakit eheh meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hic begenmedim. kurgu, diyaloglar inanilmaz kopuk. kamera acilari rezalet. yil olmus 2009 sen hala 70'lerin uzak dogu kung-fu filmleri gibi zoom ile titretmekle ugrasiyorsun. diyaloglar felaket. her sey havada kaliyor. yani diyaloglar sey gibi "hava ne kadar guzel degil mi? - evet" veya merak uyandiran bir hareket, tavir ya da konusma oluyor devami gelmiyor. 50 kez "eee?" diyip kaldim. hadi hepsi kotu olsun bari araya aksiyon koy onu izleyelim desen o da yok. her ikisine de ugrasimis ama hepsi fiyasko. yani bunlari diyorum da mantiksizlik anlaminda degil. oyle olsa filmin olmamasi lazimdi bi defa. imdb listesine felan bakmamak gerek cunku direk overrated. bir tane yonetmenin adi gecmeyen yorum & elestiri yok (yonetmen kadin bu arada o yuzden gazi veriyorlar). 5/10'dan fazlasi diger filmlere hakaret olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 imdb de 7.5 olmasına aldanarak izledim film kısaca vasatında altında sonunu getiremeden kapadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 amerikalilarin dandik savasimsilariyla ilgili film yapilmasin artik, saving private ryan gibi olmicaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Berbat bir film. Oscar adayı bütün filmleri izledikten sonra detaylı geçireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 çok yalan film. o oscarlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 izledigimde yazmistim zaten overrated'i. bu oscara adayligi oldugunda cok ciddiyim baska film sandim. "lan gecen sene ayni isimle film vardi nasil ayni isimle baska film olur" diye dusunuyordum sonradan anladim. sacma sapan savasa saksakcilik yapip ustune 80 yilda kadin yonetmenlere bi odul veremedik ezikligi birlesince 6 oscar ediyor iste. 2 sene sonra adini bile unutur herkes diyecegim ama oscar torenine kadar bile unutmustuk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 belgesel olmus bence bu, sonunu zor getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 izlemem ben bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aquila said: amerikalilarin dandik savasimsilariyla ilgili film yapilmasin artik, saving private ryan gibi olmicaksa. yalnız saving private ryan'da bu filme göre daha çok amerikan askeri şakşakçılığı ve mantıksızlık vardı. edit: hurt lockerın görseli oscar hak etti bence. en iyi filmi alması da diğer filmlerin kötülüğünden. Çekimler kötü falan denmiş, niye öyle dediniz anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kurgusuna falan laf edilmişti de bu film teknik yönden 2010'un en iyi 4-5 filminden bir tanesidir herhalde, hatta o sayede bu kadar ünlendi diyebiliriz. 6 Oscar'ı var, bence en özgün senaryo ve en iyi filmi almamalıydı ve hatta en iyi yönetmeni her ne kadar gönülden istiyorsam da bigelow'a hayran olduğum için lee daniels ve james cameron gibi adaylar varken ona gitmesini istemezdim :D Yani Hurt Locker fazlasıyla iyi bir film ama sadece Amerika'da böylesine benimsenebilecek bir konusu var, çünkü denildiği gibi savaşa şakşak çekiyor. Yani tam bir standart Amerikan bakışı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 cameron'a ayıp oldu başka şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Avatar dediğin pocahontas çakması teknoloji harikası. Çok üstün değil bence yönetmenlik olarak. 11 sene bekledi teknoloji gelsin diye. Sabredene mi veriliyor en iyi yönetmen ödülü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Oscar aldığı için meraktan izledim ama pek bir oskarlık durum yokmuş bence. Güzel film izlenirde o kadar abartı durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya geçeceksin bunları nil, yönetmen ödülü için cameron'a ayıp oldu diyoruz, hoş gerçi bu filmi izlemedim ama film için de ayıp olmuş muhtemelen. şekspir in lav'a düzineyle basılan bir ödül yani, avatar 20 tane de alır dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu filme verilen oskarlardan sonra diyorum ki kurtlar vadisi ekibi amerikada film yapsa animasyon hariç tüm dallarda oskar alır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 @sam: Abi neyi geçicem? Adamın bu filmde üstün bir yönetmenliği yok ki. Üstün teknoloji kullandı diye mi üstün yönetmen? Pocahontas çakması film yapmış yani tamam iyi yönetmen de avatarda süper müthiş yönetmenlik yok bence. Ayıp falan olmamış, eski filmlerine verilebilirdi zamanında en iyi yönetmen ödülü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Avatar hakkettigini aldı.Ne fılm olarak,ne de yonetmenlık olarak haketmedı oscarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 evet, sifirdan dunya yaratip o olmayan dunyada biseyler anlatmak, oyunculari olmayan yerlerde oynatmak falan filan cok koley isler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 avatar layık değil iki kuruşluk amerikan propagandası filmi layık, kusra bakma da anca yukarı dudullu ödüllerini alabilir normal şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 İyi de bunlar hep yapılan şeyler. Gerçekten hep yapılan şeyler. Oyuncuları olmayan yerlerde pek çok filmde oynatıyorlar artık. Sıfırdan dünya yaratmakta bir şey yok fazla ki hikaye zaten özgünlükten en en en uzak hikaye heralde. Hakkaten hak ettiğini aldı Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oscar icin zaten o layio bu haketti muhabbeti cok sacma. avatar hakettigini gisede aldi, zaten degeri olan tek sey kac kisinin izledigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Recep İvedik en iyi yabancı film oscarını hak etti o zaman (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ayrıca bir filmin senaryosu olmamasındansa çakma senaryosu olması daha iyidir. eğer bi bok anlatmayıp iki üç skeçsel sahneyle kendi milletini pohpohlayan bu filmin bir senaryosu olduğunu düşünüyorsanız o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar