Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eskiden 01-05 arası dakikada bir sayfa yeni konu çıkarken şimdi günde on tane konu uplansa iyi sayılıyor.dağıldı sanırım herkes ve eskiden uo çerçevesinde insanlar vardı ve zevkler ortaktı onun için konulara paylaşım fazlaydı bugün o birliktelik azaldığı için konular dağıldı ve eski odak noktası yakalanamadı. eski athenax,dark,osmosis konularını okurken ayrı bir keyif alıyorum,onlarda sanki ayrı bir ruh var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mister Tentacle said: eskiden 01-05 arası dakikada bir sayfa yeni konu çıkarken şimdi günde on tane konu uplansa iyi sayılıyor. eskiden beri bu böyle. yazları canlanır merak etme. kışları okul iş vs yüzünden fazla girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 çok önceki banwaveden mi bahsediyor şair burada, anlamadım ama ? gidenlerin bazıları geri de geldiler zaten. sonra tekrar gidenler oldu tabii de yine de canlılık var ortada forumu okutacak kadar. kış aylarında falan fazlasını beklemek de çok olurdu zaten. nerede o eskiler mirim edebiyatı yapılacaktır birazdan, bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ah ah nerde o eskiler mirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bone o zamanlarda da pek uo sevmediği için pek anlamaz sanırım ama hatırladığım kadarıyla delanoresse vardı rangermania vardı ve hatta snn moonglow valimiz bile buradaydı. bir tane konuyu dial ile açmak on beş saniye sürerdi ama teknolojiyle beraber pati sanırım kendi değerlerini koruyamadı. eskileri yaad edip nostalji yaratmak gereksizdir ama bir komünitenin eskilere olan vefası bence önemlidir.bugün bir çoğunu dışarıda görmek bence özünden sapmak gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 dela miydi patinin degeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 pati eskiden uo forumuydu, simdi genel bir forum. eski mmo oyuncularindan olussa bile eski zamanki gibi uo muhabbeti bekleyemezsin yani. onun haricinde zaten gayet dolu bence forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ayrica zaidral said: dela miydi patinin degeri?adamin hayatta hicbiseye katkisi olmadi su gune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 delanoresse diyorsun sanırım dela dediğin sonralarını bilmiyorum ama önceki zamanlarda bu komünite için bir değer taşıyordu onuda dışarıda görmek benim keyfimi kaçırdı.eskileri taşıyan insanlar bence gelecekteki gelen insanlarıda etkileyebilir. bugün bir tane mmorpg de bile birlik sağlanamamış ama o zamanlar herkesin tartıştığı olaylar orc eventıydı,yeni gelen magic resistance skilliydi (gülümseme) osmosis nerelerde mesela,gallants knight of valor ne oldu? bunlar niye hiç konuşulmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 insanlar büyüdüğü içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 dela unide hiyar oldu, ondan once serefli bi demirciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 biz büyüdük ve kirlendi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 uo ile pek ilgisi olmasa bile nukem verite vardı beşiktaş fanatiği, apache vardı snn den chaos nubisi, çakal vardı kendini pro zanneden, thrillus buralardaydı, horselords üye arardı burada hatta snn forumlarında buraya elit diye eleştirirdi insanlar , sansar gelipte tepkisini belli eden bir konu açmıştı ne keyif vericiydi,on kere okusanda aynı hazzı yaşardım aradım onlar yeni bir şeyler yapmıştır elbette diye ama hep politika dolmuş buralar, hep klasik forumlara dönmüş niye özümüzü korumamışız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Saeros said: insanlar büyüdüğü içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 büyüyünce tamamiyle değişirmi insanlar (: elbet büyürken eskiden yaşadıkları hep yan ceplerindedir ve her zaman o deneyimlerini bir koz olarak kullanırlar.tam değişim elbet eskileri yok ederek olur forumda da tartışılan politika konularında incelediğim kadarıyla. eski üyelerin ilgisini çekseydi elbet buralarda olurlardı ve mesaj atıp bir hatırlatma mesajı atarlardı. mesela olympus vardı sanırım hatta burada kurulmuş bir oluşumdu orada sjazsstam,bladesinger ve bir çok insan vardı neler yapıyor onlar eminim chp,akp ve diğer garip şeyler neler yapıyor hiç ilgilenmiyorlar işte onlar diğerlerinin yanında sıkıldığı için gitmiş olabilirler. değişim yaşanmış ve sağlam olmuş büyümek yok olmak değildir. eski bir arkadaşım vardı onun ismini hatırlayamadığım için döndüm bende buraya ve buralardadır diye düşündüm kendisi chaos tu sansar ile takılıyordu a ile başlıyordu rumuzu aradım bulamadım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 herkesin ortak noktası uo, ama bugün uo oynayan kaç kişi kaldı.. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mister Tentacle said: bone o zamanlarda da pek uo sevmediği için pek anlamaz sanırım hahaha hiç güleceğim yoktu. bir-iki gün önce gelmişsin konuşuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bostandı eskiden buralar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ha bu arada tekrar etme gereği duyuyorum, yazları canlı olup kışları durağan geçer forumlar. eskiden beri böyle. yazın yine kıyasladığınız canlılığa gelir, merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bone said: hahaha hiç güleceğim yoktu. bir-iki gün önce gelmişsin konuşuyorsun :) alt karakteridir lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 uo oynadıgımız zamanlarda güzeldi.2001-2004 civarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 keşke yine uo gibi oyun olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Saeros said: alt karakteridir lolol :) iyi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mister Tentacle said: eski athenax,dark,osmosis konularını okurken ayrı bir keyif alıyorum,onlarda sanki ayrı bir ruh var.Banlı mı bu insanlar? Ben söyliyim, değiller. Bir de sen kimsin şimdi gelmişsin eski üyeler falan diyorsun yeni hesapla. Derdin eski üyeler mi yoksa banlanıp da mı geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 arcane kızdı :) dediğin gibi banlı değiller, ama ortalıkta gözükmüyorlar. iş güç felan sanırım uzaklaştırıyor insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar