3d0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hasan şaş fm de hala iş yapıyor valla :) ama fm de gerçekte ise çoktan kariyeri bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi sabri öküzün, odunun önde gideni de.teknik nerdeyse sıfır falan ama adam feci hırslı, gaza gelince koşuyo top alıyo, pas yapmaya falan çalışıyo. 50 metre depar atıyo, abanıyo, sert giriyo falan. kafasını kaldırsa ve şutlarını azaltsa bence gayet iyi bi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 selam. hala kapanmadı bu topic. ne iş? çok mu seviyeli takılıyosunuz bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sabrinin yeteneği olsa dahi kullanıcak beyni yok.yani futbol salakların oynayacagı bi oyun değil.zeka lzm.bütün futbolcular cok mu zeki.tabiki hyr.ama sabride hiç oyun zekası yok.0 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sabri oyun zekası gerektiren bi mevkide oynamıyor zaten.yapması gerektiren 2 şey var. 1. bindirma yap 2. orta yap.İlkini çok iyi yapmasına karşın 2. sini nedense yapamıyor anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oyun zekası için illaki lincoln ün yerinde oynaman lzm değil.sabri nerde durcagını ne zaman nereye gidiceğini top nereye gider adam nereye kaçar.kimi kovalaması lzm bunları bilmiyor.oyunu okuyamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dostum senin futboldan haberin yok galiba o mevkide oyunu okuyan dunyada 5 veya 10 kişi vardır.misal barca da dani alves bu adamı galatasarayda lincoln un yerine koy ondan daha iyi iş yapar.ama adamlarda messi var anlatabiliyormuyum.Gs gibi transfer butçesi kısıtlı takımlarda anca sabri oynar.ondan da oyunu okumasını ısteyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 allah allah.hakan balta niye iyi.uğur uçar niye daha iyi.dani alves mi onlar ?.gökhan gönül ? amma boş konusuosun.sabri futbolu bilmio.biraz pes oynasa kendini geliştirir.onu da yapmıo herhalde.oyunu da okuyamıo. adam topu aldıgı zaman napcagını bilmio.top sürerken pas atamıo.oldugu yerde beklio adam karşısında.böle aptal bacak hareketi yapıp durdugu yerden pas atıo.neden cunku bilmio.adam korkuyo. nereye pas atıcagını bilmek.nerde nasıl mudahale yapılcagını bilmek içni dani alves olmaya gerek yok.dani alves kendi klasmanında fazla lüks bi adam.biz sabriden 10 kişi calımlayıp rovşata gol atsın istemiyoruz. kademeye zamanında girsin.defansa geri donsun.top kaptırınca banane diyip beklemesin.ve kanat oyuncularını yapması gerektiği gibi orta yapsın.zekası olmadıgından ve futbol bilgisi 0 oldugundan oyun okuma yeteneği olmadıgından bu adam futbolcu değil.bunları 10 senede yapamadı kaç yaşına geldi bundan sora mı yapıca k:) avrupa liglerindeki kanat oyuncuları bir orta yapıoolar aklım hayalim gidio.hepsi dani alves mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ya gsli olarak sabriye eyw çekiyosanız bence cok küçük düşünüyosunuz demektir. sabrinin kazma ve fazla delidolu olduğunu görmek için td olmaya gerek yok. zaten sağbek bile değil sabri, bilenler bilir cesar pratesin önünde oynardı ilk takıma girdiği yıllarda. delidanalar gibi bindirmeler yapar bir sonuç elde edemeden gerisin geri koşardı topu ters taraftan taca atınca. sonra cihana kaptırdı formayı zaten sonrada işte adam yokluğundan orda oynuyor son yıllarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sabrinin canlı bomba olduğuna bende hem fikirim.Pes ile felan olmaz bu işler.onu da bil fazla kaptırma kendini pes'e.25 kişinin olduğu bir sahada oyunu okumak kolay bir iş değildir kaldı ki teknik direktorler bundan dolayı hatalar yapıyor.Bilmiyorum hiç kum sahada maç yaptın mı amatör olarak futbol ile ilgilendin mi.Elindeki atari koluna benzemiyor veya tv den izlemeye.çok zor çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hala barış'ı savunuyor insanlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Kazma ya da değil , sabri türkiye'dekin en formda sağ beki.bir ileri bir geri koşturmaktan hakikaten o kanattaki adamı hırpalar sağ bekin çakılı olmaması .Azıcık futbol bilen herkes de bunun farkındadır .Bu dediğime de en güzel örnek Türkiye-Almanya maçıydı .lahm gibi bir adam karşısında yalan oldu 90 dakka boyunca sonuçta . Tamam kazmadır bilmem nedir ama iyi bir takım oyuncusudur sabri .Havadan orta açmasını acilen öğrenmeli bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 3d0 said: sabrinin canlı bomba olduğuna bende hem fikirim.Pes ile felan olmaz bu işler.onu da bil fazla kaptırma kendini pes'e.25 kişinin olduğu bir sahada oyunu okumak kolay bir iş değildir kaldı ki teknik direktorler bundan dolayı hatalar yapıyor.Bilmiyorum hiç kum sahada maç yaptın mı amatör olarak futbol ile ilgilendin mi.Elindeki atari koluna benzemiyor veya tv den izlemeye.çok zor çok pes olayını niye ciddiye aldınki bu kadar.o işin makarasıydı yahu sivassporun sağ beki abdurrahman 10 numara top oyniyabilioken sabri oynayamıoken hala neden bu kadar diretiosun yok 25 kişi var sahada oyunu okumak zor diosun.yahu adam profesyonel.o okumicak ben mi okuyiyim ?.sen kucuklugunden beri gs gibi bi klupte büyüyüp oynamışın.şampiyonlar ligi avrupa şampiyonası sayısız lig maçı tecrüben var? allah aşkına daha kim okusun oyunu ?.kum sahada çok top oynadım.kupasına turnuvalardı hatta.defansın göbeğinde oynuodum. yani bunu sana nasıl anlatiyim şimdi.çok gereksiz bişiyi savunuosun.oyun okumanın illaki messi ronaldinho kaka gibi adamlarda olabilceğişni falan savunuosun.iliç mesela.fiziksiz ve cok fazla yeteneği olmayan bi adamdı.ama oyunu okuodu adam.nerde durcagını biliodu gol atıodu şampiyon olmamızda büyük katkı sağladı çok süper bi topcu olmasada ctulhu:barış daha ne yapsın ?.90dk yorulmadan koşuyo.top kaptırıo tabi herkes kaptırıo.ama çalım atıo asist yapıo.orta yapıo şut çekio.defans yapıo.adam herşeyi yapıo daha ne yapsın ayrıca balon:ztn sabri hayatında belki 2-3 maçta oynadı.mesela 3-2 yenildğimiz liverppol maçında yaptıgı ortaları bi daha yapabilse :) 2 maç var 30 maç yok.bu iyi bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Voys said: KİVIL ADAMIM YA KIZ OLSAM AFFETMEM Abi 51 sayfa olmuş. Ve şunu kaçırmadığıma şükrediyorum. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 valla maçı darmadağın eden , yalan eden bir pozisyonunu hatırlamıyorum abi sabrinin . Keza öyle bir pozisyonu da hiç olmadı , olmaz da yani =)defansta da çok büyük saçmaladığını da nedense hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yok bu maçtan bahsetmiyoruz ki ztn :) lig başından beri perişan etti bizi.bi bordo maçında iyi oynadı gol attı.bi 10-15 maç yok kafadan :) sabriye mecburuz.bunu bildiği için top kaptırınca bile arkasından koşmuo adamın.başka adam yok onun yerine.uğur bi gelsin görürüm ben onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yani diyozki sabri genel olarak sılıyodu 1 gol attım diye götü kalkmasın jgasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesela meirayı tartışalım direk .adamı zenite yollasınlar para kazansınlar. ömrümden yedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 çok şey yazmayacağım, zaten maçtaydım. mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ha evet.meira gitmeli.emre gungör varken.meira nın geldiğine çok sevinmiştim.iyi top cıkarıodu defanstan.iyi bir futbolcu.ama gs de rahat değil belli.ztn zenite giderken direkten dönmüş.dha hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Khelben said: çok şey yazmayacağım, zaten maçtaydım. mükemmeldi. ben sabrinin şutundan sonra goldeki curcunayı merak ediyom haha süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bence emre aşık ve servet oynar abi her türlü dan dun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 CthuLhu said: hala barış'ı savunuyor insanlar anlamıyorum. Barış şu son maçta ne hata yaptı bol çalışmak dışında sorabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sürekli top kaptırdı? barış'la çıkma çabalarımızın hepsi bordo'ya bir atak şansı oluşturdu. bol çalışmak bol koşmaksa eyvallah,sabri neden kötü o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 "sabri süper, barış süper, biz bu kupayı alırız." ~ bir 3. dünya ülkesi takımı taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar