Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 0-0, yenilmeyle kıyaslanınca bir avantaj.fransada gol yeseydik belki yenilcektik 1-1 yapamıcaktık.golu burda yedik maçı çevirme şansımız burda daha yüksek ayrıca maç orda 1-1 bitmiş olsaydı.sonuçta elenmiş oluoduk suan :).3 gol yedik kafadan 0-0 avantajlı bir skordur.tek maç üzerinden oynanicakmış gibi oluyo o zaman.e kendi stadında oynuosun bunuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 maç orda 1-1 bitseydi nasıl eleniyodun yav ? 4-3 yeniyosun ve 1 deplasman golünde olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hyr beraberlik durumundan bahsettim 3 tane gol yedik 3-3 bitmiş olsaydı :) 0-0 1-1 farketmemiş olcaktı.ama 0-0 avantajdr yani bu açıklaması karışık bi olay deplasmanda yenmek ve gollu bearberlik bir avantajdır.deplasmanda yenilmemekte avantajdır.bu yuzden 0-0 da avantajdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Spidee said: aquila said: 0-0in avantaj olmadigini 3. golu yiyince herkes hissetti heralde. Deplasmanda 0-0 avantajlı bir skor, ama deplasmanda 3-3 daha avantajlı bir skor. 10-10 berabere kalsaydık orada, 3-3 yetmeyecekti adamlara burada. Deplasmanda 1-0 kazanmak da avantajlı, ama nasıl iç sahada 2-0 yenilince eleniyorsan 0-0 sonrasında 3-3 berabere kalırsan da eleniyorsun. Hala avantajlı bir skor ama 0-0. Malesef bunu anlamaktan aciz insanlar var spi çok kasma kendini =) edit:Sabri'de ne kapak taktı ya küfredenlere lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sabri bu golle kendini kurtaramaz.ben yine kufur edicem.ve hala oynamasını istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aciz bi yanim yok, sadece kendi sahanda 1-1e elenicegin skorun bence bi avantaji yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bence kafadan 5 senelik yer yaptı sabri bu golle, iyice yerleşir çöreklenir takıma artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kapalı bugun çok kalabalıktı 1 koltukta heralde 6 7 kişi beraber maç izledik, arkamdaki adamın kalp atışlarını hissediyordum. gs bence çok iyi oynamadı ilk 30 dakka düzgün top yapamadık gollere kadar.2. yarının başında ise adamlar mal oldu ayagındaki topları bize atmaya başladılar 2 yalan gol bulana kadar. sabri gene çok kötüydü ama attığı gol malesef takımdaki yerini sağlamlaştırdı artık tek umudumuz uğur uçar. bide sancis ölsün dönsün artık sevillaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 deathl0rd said: Spidee said: aquila said: 0-0in avantaj olmadigini 3. golu yiyince herkes hissetti heralde. Deplasmanda 0-0 avantajlı bir skor, ama deplasmanda 3-3 daha avantajlı bir skor. 10-10 berabere kalsaydık orada, 3-3 yetmeyecekti adamlara burada. Deplasmanda 1-0 kazanmak da avantajlı, ama nasıl iç sahada 2-0 yenilince eleniyorsan 0-0 sonrasında 3-3 berabere kalırsan da eleniyorsun. Hala avantajlı bir skor ama 0-0. Malesef bunu anlamaktan aciz insanlar var spi çok kasma kendini =) edit:Sabri'de ne kapak taktı ya küfredenlere lol :D bunu anlamayan insan yok süper zeka. sadece avantaj denicek kadar bişey yok dedi insanalr zaten 6.saniyede gol yiyerek anlamışsınızdır . sadsadf. tbrkler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Burda kimse de zaten muhteşem bi skorla döndük demedi ;) Nerdeyse herkes küçük de olsa bi avantajla döndük dedi. Sonuçta saçma örnekler veriyosunuz ordaki maç 2-2 bitse de avantaj değilmiş sizin mantığınızla... Çok küçük bi avantaj ama avantaj bu yüzden deplasmanda atılan goller 2 tane sayılıyor eşitlik durumlarında... Bu arada acizlik kavramım yanlış anlaşılmasın ordan kastım o kadar objektif bakma yetisine sahip olmamak manasındaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 maçtan yeni geldim sesim cıkmıyor eski acık cok guzeldi : ) bence cok güzel bir kaç oldu ilk yarı pek etkili değildik ama 2. yarı adamların attıgı gollere kadar efsane top oynadık. fark daha fazla olabilirdi ama olmadı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aquila said: 0-0in avantaj olmadigini 3. golu yiyince herkes hissetti heralde. 1 0 yenilseydi gs orda şu skorla eleniodu farkındasınız di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Not. Samiyende oynuyorsan ve 0 - 0 bir maça başlıyorsan herzaman avatajlısındır bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ilk maçın topiğine 0 - 0 avantajlı değil demiştim bende. ama görüyorum ki 3 - 3 te g.tümüz 3.5 ataraken dahi bunu hissetmeyenler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 3-3 ü geç sn 6 da gol yeyince yusuf çekmeye başladınız abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Radiance said: Not. Samiyende oynuyorsan ve 0 - 0 bir maça başlıyorsan herzaman avatajlısındır bu kadar basit. lig macini izlemedin heralde? veya bu macta yedigimiz birbirinden sacma golleri gormedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kermit said: 3-3 ü geç sn 6 da gol yeyince yusuf çekmeye başladınız abi lol SONUNA KADAR İNANDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 tamam o bizim salaklıgımız.ama orda 2-2 de berabere kalmış olsak yine maç sakata geliodu.orda yenseydikte maç sakata gelcekti.yani bizim yaptıgımız salaklık 0-0 ın avantaj olmadıgını göstermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 fede said: kermit said: 3-3 ü geç sn 6 da gol yeyince yusuf çekmeye başladınız abi lol SONUNA KADAR İNANDIM ya bırak ahahah gördük burda asdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 galatasaray bu sakat defansla bordeaux da gol yemediyse avantajdır. ben bunu bilirim . maç bitmiş ilk maça dönmüş yorumlar yine.biz bu gazla defans biraz daha yii olursa güzel şeylere imza atarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 OHA BEN KEWELLIN GOLÜ İZLEMEMİŞTİM. NE TAKMIŞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sag tarafa kimseyi koyamayiz artik, sabri lanetlemis orayi, gelen sakatlaniyo. meiranin yerine adam gibi biri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aquila said: 0-0in avantaj olmadigini 3. golu yiyince herkes hissetti heralde. 0-0 yerine 1-0 yenil diyenlere lafımız. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aquila said: sag tarafa kimseyi koyamayiz artik, sabri lanetlemis orayi, gelen sakatlaniyo. meiranin yerine adam gibi biri gelsin. sançiz de gitmeli.aykuta bile razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 skor karsilastirmiyorum ben, 0-0 "benim icin" avantaj degil.(nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar