DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Dartanian said: Tek maçtan gitti 80 tl :(benim de 50 lira çöpe gitti tek maç milan gerzekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Tamamen benim gerzekliğimden ilk maçı marsilya aldı diye okuyorum diyorm twente açık oynıcak şimdi üst biter sonç alt bitiyo 80 lira çöpe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 maç özeti linki eline ulaşan koysun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mohi said: CthuLhu said: o ilerleme olursa rakip metalist ki kupa ağacıına baktım ama belli değil galiba çeyrek final kolları. cidden metalist mi geliyo hamburgu geçerse gs?ben finalden falan bahsediyor diye düşündüm dartanian,ondan öyle dedim.daha bi tur önce oynadık metalist'le hemen gelmez sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bu şerefsiz dsmart maçı vermiomu diğer kanallara.bekledim ligtv ntvspor falan vermedi saatlerdir büyük kaptan konuşmasından belli çok heycanlı meira ve sanctis giderse önümüz açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kewell'ın haraket ne orda,ne demeye calısıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 golden önce yapmıştı onu sanırım ulan 3 gol yenir mi gibilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ben olsam, başlarım böyle defansın ta... kaç tane daha gol atıcaz lan yenmek için yeter artık diye sövüyor olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 3 dakika kaldi, dayanin gibi bisey yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 red cnntürkte falan 2 saattir goller ve yorumlar dönüyordu. az zaplar insan kaçırdın hepsini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 gs tv özeti verdi 15dk falan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 cnntürkten geçmioki benim yolum.trt ye baktım ligtv spormax ntvspor falan varken oraya bakma gereği duymadım :) digiturkte yokki gstv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi gs de bu bal oldukca, birak uefa cl beklesinler uefa az kalir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Abi hiç mi aklınıza gelmedi Doğan grubunun kanalı cnn türk ona vercekleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Zegna said: abi gs de bu bal oldukca, birak uefa cl beklesinler uefa az kalir :) Yönetici de bunu dedi ya hemde genelll yönetici hiç yakıştıramadm hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 cl'den 2 puanla elenip geçen senenin TESADÜF oldugunu anlayınca böyle yanıyo iste devreler. genel olsun, yönetici olsun farketmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bal demek emege saygisizlik, sabri bile gol atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Zegna said: abi gs de bu bal oldukca, birak uefa cl beklesinler uefa az kalir :) hayallerde yaşıyorsunuz emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Aiko said: allah korusun es kaza sabri bu maçta gol atarsa en az 5 sene daha izleriz bu adamı söylemedi demeyin :S bide fark yicez çok belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 İlk dedğin doğru da 2.si tutmamış :D fark yemedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 deathl0rd said: bLackcha0s said: arda bu akşam manitaya uğrar. Arda bu akşam evine zor gider o yorgunlukla... Manita Arda'ya uğrayabilir ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Arda bana da 2 gol atsana diyebilir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 golleri netten izleyebileceğim bir link var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bu arada şaka maka milanı eleyen werder liginde 11nci daha da ilginci hamburg lider. daha neler görecez bakalım. nası koduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar