Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Galatasaray - Bordeaux ~26.02.2009 20:30~

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla taraftarda bitiyor iş bence...Belki Bülent gazıyla hemen takıma sahip çıkarlar,futbolcular da iyi konstrantre olursa Bordo'dan korkmuyorum açıkçası...Bordo'da bir cacık yok işte gördük geçen maç,kaybedersek kendi yüzümüzden kaybederiz...
Servet'in,Emre'nin olmaması büyük eksik...
Mesaj tarihi:
fifanın sitesinden okudum haberi 20 yaşındaki 3. kalecileri ile geliyorlarmış maça
2. kalecilerinin burnu kırılmış 1. ye ne oldu bilmiyorum.
bülentte hayırlı olsun. Gerçi hagi gelseydi daha iyi gibiydi ya neysssseeee
Mesaj tarihi:
Sotto said:
Belki Bülent gazıyla hemen takıma sahip çıkarlar,futbolcular da iyi konstrantre olursa Bordo'dan korkmuyorum açıkçası...Bordo'da bir cacık yok işte gördük geçen maç,kaybedersek kendi yüzümüzden kaybederiz...

+1

Ha bundan sonraki turda deplasmandaki ilk maçta rahat bir 3 yiyebiliriz, o ayrı konu :p
Mesaj tarihi:
Laurent Blanc'ın, Galatasaray maçı için Türkiye'ye getireceği 19 kişilik futbolcu kadrosu şöyle;
Rame - Valverde - Chalme - Diawara - Henrique - Placente - Planus - Tremoulinas - Diarra - Ducasse - Fernando - Wendel - Traore - Sertic - Bellion - Cavenaghi - Chamakh - Gouffran - Jussi.
Mesaj tarihi:
size maçın nolcagını söyliyim.iyi başlıcaz.skibbe gitmiş şu kadro dışı kalmış kocaeliden 5 yemişiz umursamadan top oynicaz.ama gerizekalı bi gol yeriz.sora toparlanamayız
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
gitti bile. :p

maçta 0-9 biter.

bordeaux 3. kaleciyle geliyomus falan diyorlar. ne kadar dogru bilmiyorum.

birinci kaleci rame, fransa'daki maçta sakatlandı. ondan sonraki lig maçında yedek kaleci oynadı, onun da burnu kırıldı. ama ikisi de istanbul'a gelmiş. 3. kalecinin oynayacağını hiç sanmıyorum. en kötü bu ikisinden birini yetiştirirler ki, l'equipe'te yazana göre rame oynayacakmış zaten.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
bu arada bu sene uefa kupasında metaliste tek gol atan ve tek yenebilen takım beşiktaş
ahahahaha koptum sabah sabah.

adamlar daha gol yememiş

Alt biter o maç bi de metalist alır oran 2.20 :D
  • Yeni Oluştur...