Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA : Galatasaray - Bordeaux ~26.02.2009 20:30~

Khelben

Öne çıkan mesajlar

Valla taraftarda bitiyor iş bence...Belki Bülent gazıyla hemen takıma sahip çıkarlar,futbolcular da iyi konstrantre olursa Bordo'dan korkmuyorum açıkçası...Bordo'da bir cacık yok işte gördük geçen maç,kaybedersek kendi yüzümüzden kaybederiz...
Servet'in,Emre'nin olmaması büyük eksik...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Belki Bülent gazıyla hemen takıma sahip çıkarlar,futbolcular da iyi konstrantre olursa Bordo'dan korkmuyorum açıkçası...Bordo'da bir cacık yok işte gördük geçen maç,kaybedersek kendi yüzümüzden kaybederiz...

+1

Ha bundan sonraki turda deplasmandaki ilk maçta rahat bir 3 yiyebiliriz, o ayrı konu :p
Sosyal ağlarda paylaş

Laurent Blanc'ın, Galatasaray maçı için Türkiye'ye getireceği 19 kişilik futbolcu kadrosu şöyle;
Rame - Valverde - Chalme - Diawara - Henrique - Placente - Planus - Tremoulinas - Diarra - Ducasse - Fernando - Wendel - Traore - Sertic - Bellion - Cavenaghi - Chamakh - Gouffran - Jussi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
gitti bile. :p

maçta 0-9 biter.

bordeaux 3. kaleciyle geliyomus falan diyorlar. ne kadar dogru bilmiyorum.

birinci kaleci rame, fransa'daki maçta sakatlandı. ondan sonraki lig maçında yedek kaleci oynadı, onun da burnu kırıldı. ama ikisi de istanbul'a gelmiş. 3. kalecinin oynayacağını hiç sanmıyorum. en kötü bu ikisinden birini yetiştirirler ki, l'equipe'te yazana göre rame oynayacakmış zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...