nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Feldkamp gelmez, bi daha yapamazlar bence onu. Hagi olabilir yada Cevat Güler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hagi'yi, feldkamp'ı gecicen de cevat'ı bilemem. yazık etmesinler ona da baskasını getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Başkasını getiremezler. O yüzden büyük ihtimalle Cevat Güler olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 baskasını niye getiremiyolarmıs teknik direktor mu kalmadı koca dunyada? paramız mı yok alacak? kulube baska adam getirtemez miyiz? nedir yani sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ikinci yarinin ortasinda zor olur adam bulmak, zaten aceleye getirip sacma birini alirlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 akilanın dediğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 scolari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ona kaldıysak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ikinci yarının ortası icin konusmuyorum ben zaten. sezon sonuna kadar skibbe'yi gondermeleri cok zor su anda. uefa'dan elenirsek gonderilebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gitti bile. :p maçta 0-9 biter. bordeaux 3. kaleciyle geliyomus falan diyorlar. ne kadar dogru bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 başarılar galatasaray'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 gourcuff da yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Valla taraftarda bitiyor iş bence...Belki Bülent gazıyla hemen takıma sahip çıkarlar,futbolcular da iyi konstrantre olursa Bordo'dan korkmuyorum açıkçası...Bordo'da bir cacık yok işte gördük geçen maç,kaybedersek kendi yüzümüzden kaybederiz... Servet'in,Emre'nin olmaması büyük eksik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 fifanın sitesinden okudum haberi 20 yaşındaki 3. kalecileri ile geliyorlarmış maça 2. kalecilerinin burnu kırılmış 1. ye ne oldu bilmiyorum. bülentte hayırlı olsun. Gerçi hagi gelseydi daha iyi gibiydi ya neysssseeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Sotto said: Belki Bülent gazıyla hemen takıma sahip çıkarlar,futbolcular da iyi konstrantre olursa Bordo'dan korkmuyorum açıkçası...Bordo'da bir cacık yok işte gördük geçen maç,kaybedersek kendi yüzümüzden kaybederiz... +1 Ha bundan sonraki turda deplasmandaki ilk maçta rahat bir 3 yiyebiliriz, o ayrı konu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Laurent Blanc'ın, Galatasaray maçı için Türkiye'ye getireceği 19 kişilik futbolcu kadrosu şöyle; Rame - Valverde - Chalme - Diawara - Henrique - Placente - Planus - Tremoulinas - Diarra - Ducasse - Fernando - Wendel - Traore - Sertic - Bellion - Cavenaghi - Chamakh - Gouffran - Jussi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 size maçın nolcagını söyliyim.iyi başlıcaz.skibbe gitmiş şu kadro dışı kalmış kocaeliden 5 yemişiz umursamadan top oynicaz.ama gerizekalı bi gol yeriz.sora toparlanamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Masquerade said: gitti bile. :p maçta 0-9 biter. bordeaux 3. kaleciyle geliyomus falan diyorlar. ne kadar dogru bilmiyorum. birinci kaleci rame, fransa'daki maçta sakatlandı. ondan sonraki lig maçında yedek kaleci oynadı, onun da burnu kırıldı. ama ikisi de istanbul'a gelmiş. 3. kalecinin oynayacağını hiç sanmıyorum. en kötü bu ikisinden birini yetiştirirler ki, l'equipe'te yazana göre rame oynayacakmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 allah korusun es kaza sabri bu maçta gol atarsa en az 5 sene daha izleriz bu adamı söylemedi demeyin :S bide fark yicez çok belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 1-1 biter son dakikada ofsayttan bi golümüz iptal edilir galatasaraylıların %50si kalp krizinden ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bu arada bu sene uefa kupasında metaliste tek gol atan ve tek yenebilen takım beşiktaş ahahahaha koptum sabah sabah. adamlar daha gol yememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ertuğrul boşuna kovuldu desene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yavaştan Ali Sami Yen'e doğru kaçıyorum gelcek varsa öms atsın 1 saat içinde çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 BiTcH_oFBaT said: bu arada bu sene uefa kupasında metaliste tek gol atan ve tek yenebilen takım beşiktaş ahahahaha koptum sabah sabah. adamlar daha gol yememiş Alt biter o maç bi de metalist alır oran 2.20 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar