Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 arkadaşlar gelecek yıl güz ve bahar dönemlerinde erasmus ile yurtdışında okumayı düşüyorum. gel gelelim bu üniversite tercihleri bize ait. yani gideceğimiz ülkede üniversite yazıcaz vs. vs. şimdi yapmış olan arkadaşlardan nasıl bir tercihte bulunduklarını? nerelerden araştırdıklarını öğrenmek istiyorum. tecrübeli olup da finans, sigorta, gibi dallarda ispanyada her hangi bir üniye gitmiş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Abi genelde okulun anlaşmalı oldugu okullar olur, onlarin içinden siralamani yaparsin. Yok mu oyle bir liste okulun sitesinde falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Öncelikle hangi bölümde okuduğuna bakar, onun dışında hangi okullarla anlaşma var, hangi ülkeler var, hangi dilleri konuşuyorsun vs. Bunları söyleyebilirsen daha kolayca yardımcı olmaya çalışabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Isvec varsa Isvec'e git, eglen gel. Okul farketmiyor bence. Ozellikle erkeksen Erasmus icin soylenmis bir atasozu var: Erasmus bahane, hatunlar sahane... diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ortalama sorunu çıktı hevesim kaçtı... okulun anlaşmalı okulu, listeler vs. soramadım. neyse arkadaşlar eyv ilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ortalama sorunu derken, ben ekonometrideyim mesela, geçen sene alttan dersi olmayan herkes ingilizce sınavında ne yaptıklarına bağlı olarak gittiler yurtdışına. (hoş alttan dersi olmayan insan sayısı 5 ya da 6'ydı xD ) Dene şansını ortalamam düşük diyip vazgeçme hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bizde bu sene yeni bi kural gelmiş, herkes gideceği üniversitenin öğrenim dilinde sınava girecekmiş. Yani ispanyadaki okula gidiyorsan ispanyolca bileceksin. saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 o gideceğin üniversitenin eğitim dilinde sınava giriyorsun şeklinde olmasın? yani ispanya'da ingilizce eğitim veren bi üni için ispanyolca sınavına pek ihtiyaç olması bana mantıksız geldi de o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Evet evet senin dediğin gibi. Yanlış anlaşılabilir bi cümle olmuş. Gideceğin okulun eğitim dilinde sınava girmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 e niye saçmalık olsun o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 mantıklı gayet, erasmusa gezilsin diye gidiliyor da amaç eğitim öğrenim değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Erasmus kapsamında okullarda açılan hızlı dil kurslarının amacı oranın dilini az çok öğrenmek zaten. Maksat eğitimin yanında bir de dil kazandırmak olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 alttan olan tüm derslerimi vermiştim ama bu sene hiç beklemediğim üç dersten ki kredisi düşük dersler bunlar, kaldım ve yalanlara oynuyorum. bakalım erasmusla uğraşan hocayla tekrar görüşücem. ing. sınavına soksa yeter. ordan yüksek puan alıp eksiği toparlarım da çok kötü ortalama... 51 belki gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 tabi dili biraz kuvvetli olan birisi bölümüyle ilgili yurtdışına gittiğinde kısa sürede daha fazla iş yapar, diğer adam gidecek dili öğrenecek çözecek de bir de bölümüne bakacak.. Masrafsız ve de göstereceği zaman/performans açısından daha yetkin olanın öne geçmesi mantıklı değil mi?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 dil sorunum yok. dil sınavına girersem zaten yüksek not alacağım da dil sınavına girecek olanlar belirlenirken okul başarısı esas alınıyor. sorun bu. yoksa %50 okul başarısı, %50 dil sınavı başarısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ben sana dememiştim aslında. Kolay gelsin öte yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 akademik kariyer düşünüyorsan, gittiğin yerde az ders al, deli gibi çalış derslere, hocaya kendini sevdir ondan referans al. akademik kariyer düşünmüyorsan eğlenceli bir yerlere git prag falan eğlen orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 jönköping düşünüyorum işletme için. nasıldır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 JBS guzeldir. Sabanci'da hatta hayatini orada gecirmis bir prof. var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar