Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Şimdi girmeye çalıştığımda saldırgan olarak bildirilmiş site uyarısı verdi browser. Senelerdir bir sorun yaşamadım WCM'yle. Bir fikri olan var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 addlereri trojenlenmiş olabilir 3-4 sene oncede olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Eger oyle bir sey oldu ise ,bugunlerde artan hack olaylarının sorumlusu olabilir o site.2 gun icinde pes pese 2 kisi hacklendi bizim guildte,Millet paranoyak gibi 30 dakkada bir sifre değistirmeye basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 2005 den beri sifrem degismedi bilgisayarımda virus programı vs birsey de yok sifremi yaklasık 10 kisi biliyor ve bugune kadar hack lenmedim. bu biraz da sans isi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ruhun çinli sana bişe olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sleeper said: 2005 den beri sifrem degismedi bilgisayarımda virus programı vs birsey de yok sifremi yaklasık 10 kisi biliyor ve bugune kadar hack lenmedim. bu biraz da sans isi... hacı bende böyle diyordum bir anda çin halk cumhuriyeti hacklenme listesine girdim 2 gün arayla 2 kere saat başı şifre değiştirmeme ve paranoyak bir halde sürekli bilgisayarı taratmama rağmen hacklendim. aman diyim önlemini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Sleeper'a katılıyorum bu tamamen şans işi. Bilgisayarınızı nekadar güvenli tutarsanız tutun yine de bir şekilde hackliyorlar. Ben de birkere hacklendim ama hala nasıl hacklendiğimi ve şifremi değiştirdikten sonra tekrar ni,ye hacklenmediğimi(şifreyi yine aynı sistemde değiştirmiştim) bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla şifreyi katırmamak için tek güvenli yol da blizzin sattığı her girişinizde farklı şifre üreten cihazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 valla hemen her türlü siteye gözümü kırpmadan girerim ama şifrelere gelince,güvenli bi bilgisayarda ekran klavyesiyle tüm şifreleri notepad e yazıp sistemin en ücra yerine attıktan sonra çalıştır dan ismiyle açıp,ordan copy/paste yapıyorum. Sonuç: Daha hacklenmedim umarım hacklenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hack olayında sadece kendinizde sorun aramayın server da hacklenmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 o nasıl oluyor abi? server makinasını hackleyip şifreleri mi alıyorlar? skandal resmen ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 EVIL_DeaD said: hack olayında sadece kendinizde sorun aramayın server da hacklenmiş olabilir kafa iyi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben tedbirli yaklaşmıştım da sen direk damardan girmişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 rus hackerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Franceskooo said: valla hemen her türlü siteye gözümü kırpmadan girerim ama şifrelere gelince,güvenli bi bilgisayarda ekran klavyesiyle tüm şifreleri notepad e yazıp sistemin en ücra yerine attıktan sonra çalıştır dan ismiyle açıp,ordan copy/paste yapıyorum. Sonuç: Daha hacklenmedim umarım hacklenmem. copy/paste yapman yeterli keylogger icin. Mouse kullanarak girin sifrenizi adamlar keylogger ile sifreyi alsa bile kombinasyon ile ugrasması gereksin. Misal sifreniz Abso1234 olsun. Önce 34 girin sonra mouse ile basa gidin Ab girin sonra sona gidip 34un onune 12 ekleyin ve geme mouse ile basa gidip AB nin ardına so ekleyin yani adama cıkan sifreniz 34Ab12so olur adam bunu dener ama sifre değiştirmiş diyip kasmaz veya kassa dahi baya bi kombinasyon denemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Absolut said: Franceskooo said: valla hemen her türlü siteye gözümü kırpmadan girerim ama şifrelere gelince,güvenli bi bilgisayarda ekran klavyesiyle tüm şifreleri notepad e yazıp sistemin en ücra yerine attıktan sonra çalıştır dan ismiyle açıp,ordan copy/paste yapıyorum. Sonuç: Daha hacklenmedim umarım hacklenmem. copy/paste yapman yeterli keylogger icin. Mouse kullanarak girin sifrenizi adamlar keylogger ile sifreyi alsa bile kombinasyon ile ugrasması gereksin. Misal sifreniz Abso1234 olsun. Önce 34 girin sonra mouse ile basa gidin Ab girin sonra sona gidip 34un onune 12 ekleyin ve geme mouse ile basa gidip AB nin ardına so ekleyin yani adama cıkan sifreniz 34Ab12so olur adam bunu dener ama sifre değiştirmiş diyip kasmaz veya kassa dahi baya bi kombinasyon denemesi lazım. Bunu wow login ekranında nasıl uygulicaz ? Internet kullanırken iyide oyuna girerken böyle bişi yapabilceğimizi sanmıyorum yada varda benmi bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fare ile tıklıo işte mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar