Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu diziye başladım dün pilotu izledim. bakalım 2-3 güne yanınıza gelirim. güzel bir pilottu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 oyoyoy mükemmel bir diziymis bu. 6 bölüm izledim simdilik, baya heyecanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben de yeni başladım ilk sezonu bitirdim direk 2.nin ortasındayım. baya sarıyo tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Son bölümde bayağı birşey öğrendik ve bomba bitti (tu) 3x08Frobisher sonunda kendini gösterdi. - Arabadaki kağıt ağırlığı değil bobbleheadmiş. Sembolik bir anlatım varsa bilemiyorum artık. - Marchetti cinayetinde Carol'ı Joe azmettirmiş veya birlikte planlamışlar. - Ellen ayaküstü sallamadıysa Tom ile asıl olayı yeni şirket kurmak - Tom'un Leonard'dan rüşvet yemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bu sezon bi form düşüklüğü var gibi sanki dizide. ağır ilerliyor öbür sezonlara göre, ana davada hala bir gelişme yok. adamım frobisher gene ne dolap çevirecek merak ediyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Spartacusün tozu dumanı altında kaldı ama damages da baya iyi ilerliyor. 11i hiç beklemiyodum hatta 11 spo dizinin başından beri vardı lan o pattynin yanındaki eleman. cidden ölebileceğini düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Mükemmeldi. (tu)(tu) Final çok bomba olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sadece üc sezon mu olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b174907_this_just_in_damages_in_danger_heres.html?utm_source=eonline&utm_medium=rssfeeds&utm_campaign=imdb_tv-movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 noluyo lan noluyo lan lafları eşliğinde izledim son bölümü of of of. 4. sezon olmalı mutlaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bence aramızda para toplayıp birimizi tom'un karısını dövmeye göndermeliyiz. attı adamı direk dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yeni başladım 3 bölüm izledim şimdi, acaip sardı çok beğendim öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Final çok güzeldi (tu)(tu) Tom ne dayanıklı adammış. Wes'in kendini teslim etmesi çok saçma oldu. Umarım diziye talip çıkan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu dizi devam etmeli ya kesinlikle. final cidden bombaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 2.sezonu an itibariyle bitirdim. sabahın 5'i olduğu için mallık başladı pek anlayamadım. spo sonunu anlamadım özellikle. ellen tutuklandıktan sonra tom çıkageldi, adamların elinden aldı ellen'i. o kısmı açıklarsanız çok iyi olur. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 FBI eleman enerji şirketiyle bağlantılı zenci için çalışıyordu. Tom'un kız kardeşi ikisini tutukluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 14 temmuz da 4. sezon geliyor. 2 tane teaser yayınlandı yeni. John Goodman var bu sezon. çok çok iyi oyuncu seçimleri ya her sezon olduğu gibi. http://www.youtube.com/watch?v=p-ph9tEYe3Q&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=Clis_h36aiM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 2 hafta önce falan başladım, bugün bitirdim. muhteşem bir dizi. herkes birbirini mikmeye çalışıyo feci bir şekilde. bildiğimiz avukatlık dizileri gibi de değil, hem oyunculuk çok iyi hem de işin pis yönleri ele alınıyor falan. harika gerçekten. ama şimdi tom'suz nası olucak 4. sezon, şüphelerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 oha bu dizi bitmedimiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 başlıyor bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 oha şaka gibi ya hala düşmedi 1. bölüm torrent'lere veya malum yerlere. hani hd'sini falan da geçtim, normali bile düşmedi. kablolu yayına geçmiş damages galiba, ondan sıkıntı varmışmış. sıçış. bu saate kadar normal versiyonu çıkmayan bir diziye bile şahit olmadım. sadece mythbusters'ın hd'si böyle geç kalır bazen akşam saatlerine sarkar. şimdi hiç çıkmıcak falan damages'ın ilk bölümü deliricem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Bitmetv.org hesabı olan var mı? Benimkini silmişler =(( Fekat bilimum torrentte ben de bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 1 yıla yakındır download yapmadım ama bitmetv hesabım duruyo, nasıl sildirmeyi becerdin :d Baktım ordada yok damages. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bulamadım valla ben de. riplememiş sanırım kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 720p si düştü ortamlara. BTN release olarak aratın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar