Mohi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Evet bugün sizlere, çok lezzetli ve basit bir sandviç tanıtacağım arkadaşlar. Malzemeler: -2 taze yumurta -irice ve mümkünse çok acı olmayan 1 adet kurusoğan -1 adet domates(seçmeli, olmasada olur yani) -1 adet yeşil biber(buda seçmeli) -1 adet limonun suyu -Yeterince zeytinyağı -karabiber -tuz -pulbiber -gene seçmeli olarak mayonez, peynir ve jambon falanda eklenebilir ama gerekte yok pek. şinci önce yumurta , soğan ve bilumum malzemeyi yarım santimlik küpler şeklinde tahta üzerinde doğruyoruz. sonra bu malzemeleri bi kaba alıp, üstüne limon suyu, zeytinyağı ve baharatları ekleyip güzelce karıyoruz. son aşamada ise bunların hepsini zevkimize göre irilikte bir ekmeğe basacaz:D özellikle zeytinyağı ve limon basit gözüken bu sandviçe süper bi lezzet katıyor. afiyet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 foto yok rep yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Yumurtalı sandviç garip değil mi yoksa bana mi öyle geldi ne biliyim ekmek arası yumurta...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Güzel tarif. +repler köpeğin olsun. Bi de, kuru soğan yerine yeşil soğan daha bir seksi olmaz mıydı diye sormak istedim niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yok illa kuru soğan olacak:D ama tabii kupkuru kırmızıya çalan kışlık soğanlardan bahsetmiyorum. mümkünse beyaz renkteki tatlımsı soğanları seçersen iyi olur. bu sandviçin olayı "limon suyu+zeytinyağı". bambaşka bi tat katıyor yumurta ve soğana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 pisirmeden yumurta oeeeaaag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 pişirmeden olurmu yaw, küp küp doğruyon yazdım okadar. haşlayacan tabiki haha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 cok igrenc geldi bana ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bende nasıl çiğ ve küp küp doğruoz die düşünüodum.. dsşlakdlsj eet bana da kötü gibi geldi.. foto olsa yerken ve hazırlarken daha çekici olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 limon suyu bozmus sanki, bi de 1 adet dedigin ne kadar? dedeman sandvici gibin olmus bi de, acaba onlarin sirri da mi limon suyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 yumurta salatasının ekmeğin içine girmiş hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar