Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kablo net te sorunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim disinda kablonette problem yasiyan varmi

eskiden 4 mbit le 400 500 lerde indiriyordum simdi son bir haftadir 100-150 lere dustu

ozellike aksam saatlerinde cok dusuyor 12 den sonra hizlaniyor

birde ip seti degisti
eskiden 195. iplerdeydik simdi 94. lere gectik
Mesaj tarihi:
Baggio said:
İstinye tarafında aynı problemleri yaşayan, hatta arada kopan arkadaşım var ama bende (Bakırköy) sorun yok mesela, ikimiz de 4MBit'iz.
bakirkoydeki pinglerde baya bi sorun var. en azindan bende ve bi kac arkadasimda
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
abi bende çok ilginç bi sorun var

download normal ediyorum 600le filan (6mbit)

ama internet sitesi açması ya 5dk alıyor ya da hiç açmıyor.

delirecem.

benzer bi sorunum var benimde. ama 6 mbit değil 512kbps :)

ayrıca genel olarakta son zamanlarda yavaşlama var bencede,ne download'ı tam hızında yapıyor ne siteyi açıyor ne oyunları sıfır lagla oynayabiliyorum...
Mesaj tarihi:
Ya left 4 dead dışında bütün oyunlardan hemen hemen Türk telekom 1mb bağlantısı olan adamdan daha iyi ping alıyorum. Download'um da düşüş var evet, 3 4kb falan.Antalyadan olsa gerek sanırım? 57 56 civarı download'um hep.
Mesaj tarihi:
Bahçeşehirdede sorun var özellikle geceyarısı oldumu bağlantı ölüyor, herhalde çalışma vs yapıyorlar çünkü kaç gün boyunca aynı şey tekrarlanıp duruyor. Birde 21:00 civarlardında dağılıyordu 1 hafta öncesine kadar.
Mesaj tarihi:
2mbit im ama 1500 civari gosteriyor test ettigimde

doscis 1.0 modemlerin sorun cikardigini (ki surfboard var hala) ve turksat in degistirdigini doscis 2.0 verdigini soyluyorlar ucretsiz

bide bir site vardi modem mac i girip frekans filan kontrol edebiliyorduk o sitenin IP sini hatirliyan varsa yazarsa sevinirim
Mesaj tarihi:
onu bende dusunuodum sorun yasayan butun arkadaslarimda o modemden var. ama bendeki sorun sanirim ondan degil cunku gunduz ve oglen saatlerinde ciillop gibi baglanti 70 ms vent falan takilirken aksam 8,gece bazen 11 bazen 01 arasi surekli degisken bi ping oluor 350 ile 645564654 arasinda :/
buna ek olarak 10 gundur falanda modem ip almior arada 10 dakka sonra kendi kendine ip aliyor falan :( telefonda adamlara ne anlattiysam speedtest yaptiriorlar kafayi yicem :P
Mesaj tarihi:
Viktor http://192.168.100.1/ var onu mu diyosun? Frequency, power level falan gösteriyor

Ben de kabloyum ama 1024, ne download ne de pinglerde ekstra bi sorun farketmedim son günlerde. Kozyatağındayım.
Mesaj tarihi:
Viktor said:
2mbit im ama 1500 civari gosteriyor test ettigimde

doscis 1.0 modemlerin sorun cikardigini (ki surfboard var hala) ve turksat in degistirdigini doscis 2.0 verdigini soyluyorlar ucretsiz

bide bir site vardi modem mac i girip frekans filan kontrol edebiliyorduk o sitenin IP sini hatirliyan varsa yazarsa sevinirim

hah bunu sordum doscis 2.0 a gecilmedi diyo telefondaki tip :) gecilirse baglanamazmisiz eski modemlerle
  • Yeni Oluştur...