matama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 benim disinda kablonette problem yasiyan varmi eskiden 4 mbit le 400 500 lerde indiriyordum simdi son bir haftadir 100-150 lere dustu ozellike aksam saatlerinde cok dusuyor 12 den sonra hizlaniyor birde ip seti degisti eskiden 195. iplerdeydik simdi 94. lere gectik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 İstinye tarafında aynı problemleri yaşayan, hatta arada kopan arkadaşım var ama bende (Bakırköy) sorun yok mesela, ikimiz de 4MBit'iz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Kucukyali saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 hiç tel açıp sordunmu? Belki yardımcı olabilirler. Bazen problem çıkabiliyor çeşitli bölgelerde. Sen tel ile durumu izah ettiğinde o bölgeye ekip yollayabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Baggio said: İstinye tarafında aynı problemleri yaşayan, hatta arada kopan arkadaşım var ama bende (Bakırköy) sorun yok mesela, ikimiz de 4MBit'iz. bakirkoydeki pinglerde baya bi sorun var. en azindan bende ve bi kac arkadasimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Antalya 512kb var 60 la cekiyorum sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 abi bende çok ilginç bi sorun var download normal ediyorum 600le filan (6mbit) ama internet sitesi açması ya 5dk alıyor ya da hiç açmıyor. delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Jadelith : Combofix adlı programı indir çalıştır sorununu geçirir büyük ihtimal (virus programı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Jadelith said: abi bende çok ilginç bi sorun var download normal ediyorum 600le filan (6mbit) ama internet sitesi açması ya 5dk alıyor ya da hiç açmıyor. delirecem. benzer bi sorunum var benimde. ama 6 mbit değil 512kbps :) ayrıca genel olarakta son zamanlarda yavaşlama var bencede,ne download'ı tam hızında yapıyor ne siteyi açıyor ne oyunları sıfır lagla oynayabiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 hm ok deniiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ya left 4 dead dışında bütün oyunlardan hemen hemen Türk telekom 1mb bağlantısı olan adamdan daha iyi ping alıyorum. Download'um da düşüş var evet, 3 4kb falan.Antalyadan olsa gerek sanırım? 57 56 civarı download'um hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bahçeşehirdede sorun var özellikle geceyarısı oldumu bağlantı ölüyor, herhalde çalışma vs yapıyorlar çünkü kaç gün boyunca aynı şey tekrarlanıp duruyor. Birde 21:00 civarlardında dağılıyordu 1 hafta öncesine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 2mbit im ama 1500 civari gosteriyor test ettigimde doscis 1.0 modemlerin sorun cikardigini (ki surfboard var hala) ve turksat in degistirdigini doscis 2.0 verdigini soyluyorlar ucretsiz bide bir site vardi modem mac i girip frekans filan kontrol edebiliyorduk o sitenin IP sini hatirliyan varsa yazarsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 onu bende dusunuodum sorun yasayan butun arkadaslarimda o modemden var. ama bendeki sorun sanirim ondan degil cunku gunduz ve oglen saatlerinde ciillop gibi baglanti 70 ms vent falan takilirken aksam 8,gece bazen 11 bazen 01 arasi surekli degisken bi ping oluor 350 ile 645564654 arasinda :/ buna ek olarak 10 gundur falanda modem ip almior arada 10 dakka sonra kendi kendine ip aliyor falan :( telefonda adamlara ne anlattiysam speedtest yaptiriorlar kafayi yicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Viktor http://192.168.100.1/ var onu mu diyosun? Frequency, power level falan gösteriyor Ben de kabloyum ama 1024, ne download ne de pinglerde ekstra bi sorun farketmedim son günlerde. Kozyatağındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://62.248.80.10/ bunu sormus .P ama dun aksamdan beri calismior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bu adamlar sorunu ne zaman halledecek acaba, bayağı uzun sürdü bu sefer günlerdir hatta ayı geçti bağlantı sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 butun gun 6-10 ile pingledigim www.milliyet.com.tr ya son 1 saattir 30-40 ile atiorum :/ o andan beri wow pingim 300+ lara firladi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Viktor said: 2mbit im ama 1500 civari gosteriyor test ettigimde doscis 1.0 modemlerin sorun cikardigini (ki surfboard var hala) ve turksat in degistirdigini doscis 2.0 verdigini soyluyorlar ucretsiz bide bir site vardi modem mac i girip frekans filan kontrol edebiliyorduk o sitenin IP sini hatirliyan varsa yazarsa sevinirim hah bunu sordum doscis 2.0 a gecilmedi diyo telefondaki tip :) gecilirse baglanamazmisiz eski modemlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 guzel eleman geldi butun sucu bana atti gitti .) makinenizden dolayi bunlar dio lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 abi download son derece hızlı. downloadda hiç sorun yaşamıyorum, 600 ile indiriyo rahat AMA İNTERNET SİTELERİNİ AÇMIYO ASDFASDD yetereererer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ya benim sikintim hep aksam saatlerinde tahmin ediyorum yogunlasma oluyor en 10mbit koc nete gecicem abicim cekilmez boyle bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 aynisini bende yapicam sanirim biktirttilar sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bana da kaspersky sil dedi adam internet siteleri açılmıyor dediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 warcraftida ogrenmisler .) warcraft mi oynuosun? eet? serverdandir hahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar