Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 benim asil merak ettigim surda gercekten su cocugun olumune uzulen biri varmi? veya bu haberi yapan holdingde hatta o cucugun olumune neden olanlarin bile uzuldugunu dusunmuyorum ates sadece dustugu yeri yakiyor burda insanlarda birbirini yiyor ama rogar kapagina dusen cocugun ailesi ornegi var bide 3-30 para icin ne yaptiklarini gorduk insanlik o iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Sam said: akp'yi apo eleştirse imralı'dan salacaklar var bu forumda kesin. akp'yi apo savunsa imralıdan salacaklar da var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 gayet tabii ve haklı bir eleştiri (eleştiriyi geçtim zaten sorumluların cezası neyse paçalarını sıyıramadan çekmeleri lazım) nedeni varken bunu kendi çıkarına alet edip sulandıranlar ziyadesiyle sille tokadı hakediyor, benim ilk yorumuma neden olansa bu bencil yaklaşımı benimseyip aynen buraya koyan ve destekleyen mantığa. madem eleştireceksin, neden böyle hatalı bir başlangıç noktasını yansıtırsın? yoksa herhalde ki böyle aptalca bir ihmalkarlığı savunan kimse yok, yazılanları biraz daha özümsemeye çalışalım rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Çocukların emniyetisz olarak havuza götürenlerden hesabı sorulsun eğer olay hakatten böyle gerçekleşti ise. Ben doğanın yaptığı haberleri 3-4 gün sonrasında tekrar sitelerde görürüm genelde. Çünkü bi bakarsınız ilk yaptığı habere nazaran elma dediği armutmuş görürsünüz. Bu yüzden ileriki günlerde işin gerçeği neymiş görürüz. Ama sonuçta öyle ya da böyle ölen bir çocuk var , Allah rahmet eylesin. Sorumlusu kimse de hesabını versin diye tekrar ediyorum. Doğan gurubuna kesilen vergi cezası ile bu olayı bir araya sokan zihniyete de söyleyecek tek bir kelime yok. Onlar kendileri oturup düşünsünler. Siyaset dışı olduğunun üstüne basılıp sırf bilgilendirme amaçlı açılan bir konu başlığını rezil edip siyaset diye ho ho ho bağıran tipler , gelip burada bir çocuğun ölümü ile haberi verdi diye medya gurubunu vergi cezasına karşı savunuyor. Başkalarına her daim at gözlüğü , fanatik , yalaka bilmemneci gibi birsürü takma isim verenler farkında değillerki tüm söylediklerinin üst seviyesinde kendileri durmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 diğer topikte fail oldu diye şimdi biyerden bulup laf sokmaya çalışıyor karşı cepheye, ama bence olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 başlık gayet açıklayıcı olmuş, kendi pisliklerini açıklamayarak, ne kadar taraf olduğunu akp yanlısı medya bir kez daha gösterdi. Tek amaçları para olan bu medyaya geçit verenlerde, bu medya kadar şerefsiz değilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Şimdi başlığa dönüp bakıyorum da başlığı eleştirenler ve savunanlar olarak iki grup oluşmuş. kimisi çocuğun ölümüne doğan grubunu karıştırmamı eleştirmiş, kimisi bunu bir taşla iki kuş vurma çabası olarak görmüş, maksadımı sorgulamış, kimisi de doğan grubuna destek çıkmış, haberin yayınlanmasını ve başlığın doğan grubunun altını çizmesini uygun görmüş felan. Aydın Doğan'dan zerre kadar hazzetmem, hükümetle aralarında çıkar ilişkileri/çatışmaları da olabilir, daha birkaç ay önce RTE'nin AD'yi nasıl tehdit ettiğini unutmadık. Ama sonuçta kim ne derse desin, öyle ya da böyle, şu an mevcut iktidara karşı en etkili muhalefeti yapan da yine onun gazeteleridir. Şimdi dünyanın hiçbir uygar ülkesinde göremeyeceğiniz bir şekilde bir başbakan çıkıp "o gazeteleri almayın" diyor. Gazete yalan yazar, çıkar çürütürsün, mahkemeye verirsin. Neyse cezası öder, ama "gazeteyi almayın"ın uygar bir demokratik ortamda (hele de bugünün türkiyesinde en demokratik, liberal devlet adamı muamelesi gösterilen) bir başbakanın ağzından çıkmasının bana bir izahını yapacak cengaver arıyorum. Ve başbakanın son haftalarda 3-4 defa "o gazeteleri almayın demesinin ardından" DYH'ye Türkiye tarihinde görülmemiş bir vergi borcu cezası geliyor, üstelik 2003-2006 yıllarından kalan. Şimdi böyle büyük ve gözönünde bir holdingin gösterdiği gelirle kazandığı para arasındaki ilişkiye bakıp vergi kaçırıp kaçırmadığını anlamak zor değildir, sonuçta bu adam mahallenin Aydın Bakkal'ı, Doğan Manav'ı değil. Adam öyle bir vergi kaçırmış ki cezası neredeyse 1 milyar lira ve maliye bunu 2009'da farkediyor, öyle mi, yemezler. Üstelik 2003-2006 döneminde Doğan'ın RTE ile nasıl sıkı fıkı olduğunu, petrol ofisine nasıl konduğunu düşünürsek. Esas konuya dönecek olursak, benim bu başlığı açmamdaki amaç sizlere kuru birer "Allah rahmet eylesin" dedirtmek olsaydı haberi verir geçerdim, ancak durum bir çocuğun bir havuzda boğulup ölmesinden daha da vahim. Hayır, aslında kendi siyasi rantına çocukları alet edenlerin sonuçta bir çocuğun ölümüne sebebiyet vermesi de değil mesele, bir seçim sürecinde yaşanabilecek en büyük rezalet, dikkatsizlik ve pervasızlık olsa da. Burada esas mesele bizim bundan haberimizin olmayışı, basının böyle bir olayı örtbas edişi, yok sayışı. Burada esas mesele bu haberi sadece kendisiyle sürekli uğraşılan bir yayın organının verebiliyor oluşu, burada esas mesele hükümetin bize neyi bilip neyi bilmememiz hususunda medyayı yönlendirme, kendi yandaş medyasını yaratmaya çalışma çabası, burada esas mesele kafasını dik tutabilen medya organına bu çaba dahilinde eski kirli çamaşırlarıyla şantaj yapılıyor olması. Yani kısaca burada mesele senin, benim, hepimizin haberalma özgürlüğünün kısıtlanmaya çalışılması ve bu çocuğun ölümünün bunun en kepaze bir örneği oluşu. Hükümet başardığında daha ne çocuklar ölecek belki, ama sizin ruhunuz duymayacak, şurada foruma sıkıştırılmış iki çift yazıyla bile bir tepki koyamayacaksınız. Hala başlıktan rahatsız olan varsa nedeniyle açıklarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Bu medya olayı iki ucu .oklu değnek o yüzden başka bir değnek lazım bize.Şu uç daha pis bu uç daha pis diyenlerde havanda su döver. Tartışılması gereken konu nasıl bağımsız medya yaratılması gerektiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Parti propogansı için oraya götürülüp başı boş bırakılıp çocuğun ölümüne sebep oluyorlar. Sorması ayıp da haberi ne diye vereceklerdi. "Gece yarısı açılan havuzda boğulan zavallı çocuk" diyemi. Saçma sapan ipe sapa gelmez yorum yapmayın be. Haberin verilişide gayet doğru. Haberin amacı neyse ne. Haber doğrumu? Doğru. Ozaman neyini eleştiriyorsunuz. Oldu olacak akepe karışıtı her haberi propoganda diye nitelendirin. Hatta reisinizin dediği gibi okumayın kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 mesele haberin siyasi olması, ya da propaganda olması veya akpyi eleştirmesi değil. elbette eleştirilecek, daha sert bile eleştirilebilir. ama yayın grubunun kendi menfaatlerini de, diğer medya gruplarına olan düşmanlığını da bu haberin içine sıkıştırma cüretini gösterebilmesidir burdaki sorun. beni rahatsız eden buydu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 habere bakmadan cevap yazmışsın sir, bu aralar çok yapıyorsun bunu, dikkat. o vergi borcu ile ilgili paragraf haberde yok, ben uydurup yazdım onu. ha bu arada, bakıyorum da başlıkla ilgili atıp tutanlar bir anda ortadan kaybolmuş. kaçıncı gün oldu, hala yandaş medyada bu olayın haberi yok, üstelik mecliste gündeme gelmiş, havuz ise kapatılmış olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bu ülkenin başbakanı reklam kokan hareket yapabiliyor, filistinde ölen çocukları savunabiliyor, ama bu ülkenin çocuklarını hiçe sayıyor. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ya bende mehmet ali birand çocuğun annesine bağlandıktan sonra video hep başa dönüyor, mehmet ali birand yandaş medyada yoktur bu haber lafı ediyor mu etmiyor mu merak içinde kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yüzme bilmiyosa girmeseymiş havuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 SimapesieL said: yüzme bilmiyosa girmeseymiş havuza Filistinlilerde bombaların altında durmasın zihniyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bombalar filistinlilerin isteğiyle atılmıyor ama laf kalabalıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sen git israile 50-60 füze salla, sonra bombalar filistinlilerin isteği ile atılmıyo de. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ahaha işte bunu hiç beklemiyodum filistin =/=hamas filistinin konumuzlka hiçbir alakası yok yahu cidden tebrik ederim tartışırken karşıdakinin fikrinin yanlış olduğunu savunma tarzını hiç bu şekilde görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Neyi konusuyorsunuz a medya grubu a siyasi partisini destekliyor.. A siyasi partisinin yaptigi dangalaklik yuzunden bir genc oluyor ve bunu a medya grubundan kimse haber yapmiyor.. Ayni cocuk tacizcisine kucak actiklari gibi.. Hukuken yolsuzluk yaptigi kanitlanan siyasetciye destek olduklari gibi.. Obur medya grubuda bunu yayinliyor siz hala siyasetine bakiyorsunuz bu isin.. Burda suclu aramak yerine o niye yayinladi bu tabiki yayinlara bakiyorsunuz.. Bakin birseye dikkat cekmek istiyorum sizler 17-25 yas arasi cogunuz universite ogrencisi olacak hala oyle yada mezun ama siz bile nelere takilmissiniz bu ulkeden tabi bir bok olmaz daha sizde boyle bir olayi duzgun tartisacak kapasite yoksa bu ulkeden cacik olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sova devam etsinler bugun gazeteleri actim.. 47 yasinda biri belediyenin actigi elektrik diregine dusup olmus 17 yasinda biri belediyenin secim propogandasi sirasinda bogulup olmus.. Hayat bu kadar ucuzmu turkiyede diye dusunmek yerine neleri tartisiyorsunuz.. Sonra basabakan sov yapacak Davos u terkedecek sizde saksak alkislayacaksiniz kimse TC ye TC Basbakanina boyle davranamaz diye.. Eger bu devlet halkina boyle muameleyi uygun goruyorsa kusura bakmayinda kopek muamelesi gormeyi bile haketmiyordur benim gozumde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 buyur burdan yak abicim ne boğulan çocuk nede bunu malzeme edenler zerre umrumda değil sgbir zaten hergün ortalama 3 tane siyasi kopyala/pastala başlık açıyor sıkılmadınız mı medya desen zaten heryerde aynı işliyor bizimkilrin bir farkı yok ha kahvehanede tartışarak ülkeyi kurtaran bi yanımda yok biri karşı çıkıcam diye filistin bombalansın diyor biri ülke adam olmaz diyor ilk mesaja itafen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 SimapesieL said: buyur burdan yak abicim ne boğulan çocuk nede bunu malzeme edenler zerre umrumda değil sgbir zaten hergün ortalama 3 tane siyasi kopyala/pastala başlık açıyor sıkılmadınız mı medya desen zaten heryerde aynı işliyor bizimkilrin bir farkı yok ha kahvehanede tartışarak ülkeyi kurtaran bi yanımda yok biri karşı çıkıcam diye filistin bombalansın diyor biri ülke adam olmaz diyor ilk mesaja itafen TROLL ALERT! FAKE ACCOUNT ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 söyleyecek laf bulamayınca troll demek de ayrı bir olay neyse ben bidaha mesaj atmıycam karasekizgöz den ziyada gellidus dan cevap bekliyordum öm atarsın olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ambulanstan once parti baskanlarini aramislar diyorlar. -Baskanim napalim havuzda cocuk boguldu. -Oldu mu lan? -He, atmiyor artik nabzi. -Cope atin lan o zaman. Annesine de soylemeyin. Nedir ya bu? Boyle gerzeklik mi olur? Haberin verilis nedeni belli. AD ile hukumet arasinda kavga var. Eger cicili bicili gunler yasiyor olsalardi bu haber tabii ki es gecilirdi. Aydin Dogan tayfasinin savunulacak bir tarafi yok. Ama bu inanilmaz bir ihmal oldugu gercegini de degistirmiyor. Ayrica AD ile hukumetin arasi iyi olsaydi bu haberi buyuk ihtimalle duymayacaktik. Bu olayi daha da vahim hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar