lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 windows ve linux'den başka sistem var mı pcler için yaa? ---------------------------- hata raporu gönder-göderme! ----------------------------[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bildigim kadarıyla yok.neden ki bende hic cokmedi su ana kadar acaba sen sistem dosyalarını fazla kurcalıyor olmayasın :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 sistem dosyasına dokunmam...sistemi bilen ve iyi tanıyan bir işletim sistemi lazım[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Linux rule.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bu işin arası yok, ya microsoftçu, kolaycı olacan, ama her ay yeni bir hata ile uğraşıcan ya da linuxçu olacan sağan soldan bulduğun makalelerle kernel derleyecen arasını bir tutturabilseler..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Var.. Onlarca.. Da cokmeyen ? Windows kurarsan, bir sekilde coker.. Linux kurup da sacma bir kernel derleme yapmazsan, cokmez. Bilmem anlatabildim mi..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 beOS diye bişey vardı çok da hoştu o çökermi acaba :-p[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 BeOS bir turlu sevemedigim bir isletim sistemi.. Belki de Turkiye Grubu ile anlasamadigimdandir.. Daha cok Multimedia manyagi bir isletim sistemi BeOS. Kurulumu falan ise super kolay.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 PCnet'den geçmişti elime biraz incelemiştim fena değildi yani.. neyse windows rulz ya :-p[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 [signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: sharky, 16 Mayıs 2004 22:41 tarihinde demiş ki: Var.. Onlarca.. Da cokmeyen ? Windows kurarsan, bir sekilde coker.. Linux kurup da sacma bir kernel derleme yapmazsan, cokmez. Bilmem anlatabildim mi.. (Şu an mandrake 10.0 kullanıyorum) ama Windows'un hatalarının %80'i kullanıcı hatası...(yada kullanıcının sonradan yüklediği programların hatası)[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 +1[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 çökme olayları kullanıcıdan başka bişiden kaynaklanmaz kardeşim bi kere göçerttim windowsu oda daha 10 yaşındaydım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Yahu nasıl kaynaklanmaz ? Tabi birtakım programlar sistemin içine ediyor olabilir. Açık bırak bakalım xp ni aldığın gibi internette 24 saat, gelince ekranın ne renk olacak bir bahse girelim...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yaw sasser.worm de mi kullanıcı hatası?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 valla xp de uptime recordum 6 gun 12 saat falandi, tatile gittigim icin kapatmak zorunda kalmiştım, bi kaç hafta açık tutan insanlar biliyorum. o yüzden genelleme yaparken dikkat edelim. bir de yazılımın orjinal olmasıyla da alakalı bazı durumlarda.[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Burada wormdan bahseden kim ? Internete bağlıyken worm harici olaraktan xp sapıtıyor. Ben firewall ile giriyorum internete makinanın ömrü 2 gün ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Mum_Chamber, 17 Mayıs 2004 01:10 tarihinde demiş ki: yaw sasser.worm de mi kullanıcı hatası? Bir firewall kur olsun bitsin... %90 linux'lede firewall var... 2... Eğer tüm virusleri kastediyorsan linux'de yazılmış olanlara bir gözat...tabii kimse linux'u hedef olarak görmediğinden sadece linux'e aşırı güvenli denmesine gıcık olanlar yazıyor. 3... Ve çok ilginç birşey daha linux için çalıştırlabilir dosyalara bulaşan virusler yazmak windowstan kat kat daha kolay... (yanlız indirect infection çoooook daha zor o ayrı konu..) [Bu mesaj Criminal2 tarafından 17 Mayıs 2004 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Arkansis, 17 Mayıs 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Burada wormdan bahseden kim ? Internete bağlıyken worm harici olaraktan xp sapıtıyor. Ben firewall ile giriyorum internete makinanın ömrü 2 gün ... tahmin:topraksız kasa kullanıyorsundur... :) doğru mu ?[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ne yani kasanın etrafına toprak mı dökücez :-P o wormlar sistemi çökertmiyor. sadece sürekli restart atmasına neden oluyor. bi yamayla düzeltiyorsunuz. windows 95'im vardı sürekli göçerdi sürekli format isterdi.. göçmek derken direk açılmıyor windows. Sistem dosyalarına dokunmasan da sistem direk göçerdi.. windows me ise programları göçertip duruyordu.. windows 98 ve xp o kadar fazla göçmese de, programlar ara sıra aşırı zorlandığından mıdır nedir çöktüğünü gördüm. ya windows xp şeklinde alacalı bulacalı olan, windows programlarını ve oyunlarını çalıştırabilecek mouse + klavye ile çalışan dos içeren (eski dos oyunları için) bir işletim sistemi hala göremedim ben.. güvenli veya stabil olmasa da olur..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 En baba işletim sistemi DOS'dur onu bilir onu söylerim :) Bu güne kadar bir kez çöktüğünü görmedim, bir çok işimi de hala onun üzerinden yaparım, evet eski kafalıyım :) Örneğin firmada kullandığımız MRP2 sisteminin windows modülü zırt pırt sorun çıkartırken DOS modülü sağolsun hem çok kolay geliştiriliyor, yani eklentiler çok rahat yapılıyor hem daha az kaynak yiyor hemde deli stabil :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bilgisayarı bön bön firewallsuz virus programsız bırakmakta bi kullanıcı hatasıdır sonuç itibari ile yapılması gereken şeyler yapılmassa çöker mesela bana ne bi sasser ne bi worm hiç bişey giremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hakkaten ya pc'yi çöpe atıp bir mac alsam iyi olacak G5 falan.... :lol: dos makinenin sinir sistemidir ben dos'a bir işletim sistemi olarak bakmıyorum her sistem dosu ister kurmak olsun kaldırmak olsun [Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 17 Mayıs 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: fedaykin, 17 Mayıs 2004 08:59 tarihinde demiş ki: En baba işletim sistemi DOS'dur onu bilir onu söylerim :) Bu güne kadar bir kez çöktüğünü görmedim, bir çok işimi de hala onun üzerinden yaparım, evet eski kafalıyım :) Örneğin firmada kullandığımız MRP2 sisteminin windows modülü zırt pırt sorun çıkartırken DOS modülü sağolsun hem çok kolay geliştiriliyor, yani eklentiler çok rahat yapılıyor hem daha az kaynak yiyor hemde deli stabil :) DOS nasıl çökmez yav? oyun oynarsın donup kalır direkt basarsın ctrl+alt+del e. nerden geldi sanıyorsun bu kombinasyon? windows tan mı.. :] önce os. sonra çalıştırılan programın/programların kodu. olay bu ikisine bakar, eğer donanımda sorun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Kullanılan programdan dolayı yaşanan çökmeler zaten konu dışında bunun os ile alakası yok ki. Ancak windows daha üstüne bir program yüklü değilken bile çökebilen, mavi ekranı çok seven bir os.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar