Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Selamlar herkese, bizim oraya nwn nin orj geldi exp pack ler flm da war ama emin deilim sizce almaya deger mi orj serverlara girmek icin mutlaka cdkeyt flm gerekiodur ortam nasi baya oyuncu warmi tavisye edermisiniz hazir lineage i de birakmiskene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 multi oynuycaksan deger.. istedigin servera rahat rahat girip oynayabilirsin.. ama multi takilmayi sevmiyorsan, singleplayer oynuycaksan, korsan ve orjinal arasinda hiç fark yok.. bg2 ve iwd'den güzel sanirim multisi. bg2 ve iwd multi çok sevmistim ben de nwn'in de orjinalini almayi düsünüyorum[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Değer.. sırf orcinalle birlkte gelen kitapçık için bile değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Bende baya düşünüyomda avaturkte satıyordu dimi nwn orj[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 nwn+sou yani birinci eklenti paketi birlikte satılıyor, ikinci eklenti paketini ancak yurtdışından getirtirsin ve bence de kesinlikle değer, klasikler arasına girebilecek bir oyun hem single hem de multiplayerda [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 28 Nisan 2004 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben zaten multiplayer oynamak istiyorum sirf iyi o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Değer miş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 gold versiyonu (nwn+sou) türkiyede var görmüştüm megavizyonda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 nwn+sou avaturk'te de var hotu yok sadece[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ya multisi hakkında çok kısa öz anlatabilecek misiniz serverları bilmemneleri char kasılmalarını veya herkez rpcimi bir kısa öz anlatırsnız çok iyi olur wala..[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 multisi sanki MMORPG gibi bir şey oluyor aslında ister RP yap ister yapma sana kalmış bir şey ama RP zorunlu sunucular da var bu arada karakterini level 1den başlayarak tıpkı mmo'lardaki gibi geliştiriyosun, farklı farklı modüller üzerine kurulu olabiliyor sunucular dolayısıyla hikayeleri farklı farklı oluyor, kendilerine has questleri falan oluyor, internet game diye bağlanıp bir süre sunucu listesinin gelmesini beklersen gamespy'a bağlanıp dünyadaki bir çok nwn sunucusunun özelliğini (rp, versiyon, max level vs) görebilirsin[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Saolasun black esasında hakkaten alınmalı bunun orju ya alıcamda esasında çok istiyorumda çok fazla orj almayacağımdan acaba nwnmi wowmu yoksa middle erath felansmı diye düşünüyom az daa beklimmi alsammı ona karar veremiyom[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende almayı düşünüyordum ama vazgeçtim çabuk eskir sanırım çünkü nwn 2 çıkcakmış hemde çok ek paketi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ben orjinal aldım ya şimdi nwn.bioware sitesinden 73MB'lık download gerekio..daa expansionlar var..[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Eğer expansionları da alırsan o kritik yamanın boyutu 26 MB'a düşecektir. Ve eğer orjinal kullanıyorsan hiç kritik yamayla uğraşma, direk updater programını kullan. O zaman çekeceğin dosyanın boyutu çok daha ufalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 oyunun updater.ı ile 61Mb tutuyor..o kadar da büyük bi fark yok[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 İşte expansionları alırsan ama oldukça büyük bir fark olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 alıcam kesin..yani kısacası orjinal almaya değer..[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 avaturk versiyonunda kitapçık ve neverwinter haritası yok yannız. HoTU ne zaman gelir bi bilen var mı? aldım avaturkten SoU ile ama serverlarım çoğu geçince HoTU ya kaldım bende:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 peki beyler biisy solicem simdi ben nwn+sou yu alsam butun serverlara girebilirmiyim yoksa d2lod da oldugu gibi sadece sou yla birlikte acilmis serverlara mi girebilirim?mmorpg lerde oldugu gibi servera girip ama o paket olmadigi icin onun ozelliklerinden yararlanamama gibi bi durum soz konusumu yoksa direk girilmio mu hotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 istediğin sunucuya versiyon tutmak şartıyla girersin şu anda 1.60 var diyelim sende de 1.31 var ve ne sou ne de hotu yüklü, versiyonunu kritik update'ler ile 1.60 a getirir ve o sunucuya girersen ama sou ve hotu ile gelen yeni şeylerden (skill, feat, class, prestige class) yararlanamazsın ama mesela sou ve hotu ile gelen bir yaratık ile bu şekilde kritik update yükleyerek girdiğin bir sunucuda karşılaşırsan ne oluyor o konuda bilgim yok[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 he oke oldu saol rose..zaten rojinal oldugu icin update te sorun cikmaz heralde pasa pasa oynaris...tabi en yakin zamanda almak lazim hotu yu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Hotu'daki materyalleri kullanan bir modüle elinizde hotu olmadan girmezsiniz. Şu anda nwn sunucularının %85'inden fazlası da HotU istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 son bölümde yazmak istediğim de oydu zaten o materyaller varken giriliyor mu denemedim, demek ki illa ki hotu bulup yüklemen lazım :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 nwn yi aldim beyler baya gusel de save olayini anlamadim biz mi ayrica save etcez yoksa otomatik mi olyuo...bi de hotu yu da almak lazim walla:)butun serverlar hotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar