Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - aşırı dandik pil ömrüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Li-ion teknolojili piller memory effectten etkilenmez, gönül rahatlığıyla istediğiniz kadar şarj edebilirsiniz
Bu mesaj yazılırken google ve wikipedia gibi üstün bilgi kaynaklarından faydalanılmıştır: http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1GGLS_trTR291TR304&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=li+ion+memory+effect
Mesaj tarihi:
Bone said:
Baggio bize böyle bi test yap videoya çek :D

http://www.youtube.com/watch?v=TkXlriABfOo

haha bu ne ya adam neler yapti iphone a =)
atiyor, sabunlayip yikiyor flm zuaha hic gulecegim yoktu
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Laorx said:
düşmeye çok dayanıksız cidden iphone, arkadaş düşürdü 1 metreden direk çatladı ekran.

sanmıyorum oyle dayanıksız oldugunu. ben 3-4 metre uzaktan koltuga atıcaktım telefonu elimden kaydı koltugun arkasındaki duvara carpıp yere dustu, bana mısın demedi =) kılıf olarak da iskin vardı ustunde
Mesaj tarihi:
Abi ciddi olarak size sorunlu mal gelmis o zaman.
Cunku ben internete giriyorum, maillerime bakiyorum, sarki dinliyorum, telefonla konusuyorum ve 2-3 gunde bir sarj ediyorum yani

ama ilk aldigimda mail fetch 15 dakkaydi, gece full sarj yatip sabah 20% sarjla uyanmistim oyle bi gercek var.
Mesaj tarihi:
Cok abartı kullanmıyorum günlük mail, bir kac telefon ve 1 saat müzik dinliyorum desem 1 gün gidiyor, bugün test edeyim dedim hic bir sey yapmadım yarim gitti.

Yok sorun olduguna emin olsam rahatlıyacagım resmen.

Ok mail fetch'i kapatıyorum hemen.
Mesaj tarihi:
Eşim kullanıyor ve mail, internet amaçlı kullanmıyor hiç. Tek yaptıgı konusmak ki o da gunde 10 dakikayı aşmıyor. 3G kapalı Wireless kapalı Bluetooth kapalı. Daha kapatacak bişeyi yok telefonun ama genede pili 10 sene onceki telefonlardan az dayanıyor.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Tabi abi, mail fetch iste problem.

Bu push notification muhabbeti gelince mail de ayni sekilde olur diye tahmin ediyorum zaten, hic gerek kalmaz bu fetch muhabbetine.

Haklisin suan 3. gün, kullanim olarak herzaman yaptiklarimi yapiyorum ve hala bitmedi.
Tesekkürler Penth;)
  • Yeni Oluştur...