Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 o kadar büyük dertse yanınızda taşıyın şarj aletini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 iphone u sadece telefon maksatıyla kullanarak haftada 1 sarj ettiğim oluyor.Edge,wifi kapalı. (2g) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Li-ion teknolojili piller memory effectten etkilenmez, gönül rahatlığıyla istediğiniz kadar şarj edebilirsiniz Bu mesaj yazılırken google ve wikipedia gibi üstün bilgi kaynaklarından faydalanılmıştır: http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1GGLS_trTR291TR304&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=li+ion+memory+effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 etkilenir. ama recharge a cok dayaniklidirlar. i-phone un omru yetmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Roket adamın koyduğu linkte overcharge ın zararından bahsediyor. Zararlı olduğunu bilirdim ama nedenini bilmezdim. İlginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bone said: Baggio bize böyle bi test yap videoya çek :D http://www.youtube.com/watch?v=TkXlriABfOo haha bu ne ya adam neler yapti iphone a =) atiyor, sabunlayip yikiyor flm zuaha hic gulecegim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 düşmeye çok dayanıksız cidden iphone, arkadaş düşürdü 1 metreden direk çatladı ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bacyo, okumadim basligi da sebebini soyleyeyim: mail fetch'in 15 dakka olusu. 1 saate cek veya kapat manuel hale getir; internete girsen mail kontrol etsen muzik dinlesen bile pil gunlerce dayaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 benim bir sure 15 dakikaydi, simdi 30 dakika, arada gozle gorulur bir fark yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Laorx said: düşmeye çok dayanıksız cidden iphone, arkadaş düşürdü 1 metreden direk çatladı ekran. sanmıyorum oyle dayanıksız oldugunu. ben 3-4 metre uzaktan koltuga atıcaktım telefonu elimden kaydı koltugun arkasındaki duvara carpıp yere dustu, bana mısın demedi =) kılıf olarak da iskin vardı ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Düşürme olayı şansa bağlı. Pil konusunda hala ciddi sıkıntı yaşıyoruz ailecek iphone yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Beni telefondan soguttu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Abi ciddi olarak size sorunlu mal gelmis o zaman. Cunku ben internete giriyorum, maillerime bakiyorum, sarki dinliyorum, telefonla konusuyorum ve 2-3 gunde bir sarj ediyorum yani ama ilk aldigimda mail fetch 15 dakkaydi, gece full sarj yatip sabah 20% sarjla uyanmistim oyle bi gercek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Cok abartı kullanmıyorum günlük mail, bir kac telefon ve 1 saat müzik dinliyorum desem 1 gün gidiyor, bugün test edeyim dedim hic bir sey yapmadım yarim gitti. Yok sorun olduguna emin olsam rahatlıyacagım resmen. Ok mail fetch'i kapatıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 settings > general > usage 'dan istatistiklere bakin bir, ona gore karar verin sorunlu mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ifon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Eşim kullanıyor ve mail, internet amaçlı kullanmıyor hiç. Tek yaptıgı konusmak ki o da gunde 10 dakikayı aşmıyor. 3G kapalı Wireless kapalı Bluetooth kapalı. Daha kapatacak bişeyi yok telefonun ama genede pili 10 sene onceki telefonlardan az dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 3-4 gun gidiyo benimki o sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Dün aksam denildigi gibi ayarlari degistirip full sarjdan aldim simdi istatislik icin takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Simdiden fark etti 2. gün ve daha yarilamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Tabi abi, mail fetch iste problem. Bu push notification muhabbeti gelince mail de ayni sekilde olur diye tahmin ediyorum zaten, hic gerek kalmaz bu fetch muhabbetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mailde zaten push var ve o da cok pil tuketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Penthesilea said: Tabi abi, mail fetch iste problem. Bu push notification muhabbeti gelince mail de ayni sekilde olur diye tahmin ediyorum zaten, hic gerek kalmaz bu fetch muhabbetine. Haklisin suan 3. gün, kullanim olarak herzaman yaptiklarimi yapiyorum ve hala bitmedi. Tesekkürler Penth;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Penth anlat bakayım ne yapıcaz. Nerden kapanıyor bu mail fetch olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Settings * Fetch New Data menüsünde Manually seçeneği var Abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar