Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haberturk sevigen istifa etsin diyo?

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

gazetelerde başta şu eyüp belediyesi başkan adayından rüşvet istemesi olayını okudum. bir chpli olarak pek de inanmak istemedim, ailemle falan tartıştık gerçek mi acaba diye. çamur atmak için yapmışlardır yorumunu getirdi annem babam ki "çamur atmışlardır" iddiasını yaptıkları gazete, Vatan.

sonralardan Vatan olayın üzerine gitmeyi sürdürdü. bu konuda akp/chp, ali/veli ayrımı yapmaksızın yolzukluk gördüler mi üstüne düşmelerini çok takdir ediyorum Vatan gazetesini. sonrasında beşiktaştaki bir rezidans ihalesine fesat karıştırıp kar ortağı adı altında yüklü miktarda para kaldırmış ki 1milyon dolardan fazla sanırım bu para.

burda 1milyon$ın yanında konuşulan bir diğer konu, beşikaşta rezidansın yapılacağı alanın eski sahibi 8 sene uğraşmış ancak imar izni çıkartamamış. sevigenin bir arkadaşının araziyle hoşlaşması ve imar izni çıkarmak istemesi üzerine de sevigen siyasi kimliğini kullanıp 3 ayda imar iznini çıkartmış.

kısaca böyle sanırım, arada birkaç gün gazete okuyamadığım oldu. boşluklar varsa doldurun bilgilenelim.
Sosyal ağlarda paylaş

nükleer santral gelişmiş her ülkede var, bizde gelişmek istiyorsak bu riski almaya mecburuz, doğalgaz santraliyle üretilen elektriğin fiyatı ortada. kömür desen o daha zararlı. hidroelektrik ve rüzgar ise yetersiz ve ilk kurulumu pahalı durumda. nükleer yapmayıpta naapacaz!?
ek olarak gelişimini zaten tamamlamış ülkeler kiyotoyu imzalıyor diye, bizim daha gelişmeden imzalamamızın bedeli cok ağır olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

sevigenin cebini doldurduğu falan yok. adamın biri çıkıyor bok atıyor ortada kanıtı yok belgesi yok. belediye başkan adayı yapılmadı diye karalıyor işte. kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. yerel seçim öncesi böyle pislik yapan insan modeli çoktur..

kanıtı varsa çıkartsın ha o zaman istifa etsin sevigen derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...