oha ben bu kadar aynısını hayal etmemiştim bi iki bas eklerler ne bilim en azından melodiyi kendi enstrümanlarıyla çalarlar demiştim. vokal sesinin aynen kalacağını hiç düşünmemiştim bile. bu ne olm ahah
bütün bu şekilde yapılanlara laf sölemek için topik açsak :)
ayrıca nereden biliyoruz telifinin verilmeden yapıldığını? ayrıca sanatçısını telifle korumayan devlet ve yasaları utansın , EA neden utanıyomuş vs. vs.
geçtiğimiz sene Play station3 reklamlarında moğolların bir bir parçası kullanılmıştı. konu hakkında nette bilgi ararken karşıma turkish psychedelics başlığı adı altında bir albüm çıktı. o albümün için selda baycanın ince ince parçasıda vardı. ...ve niceleri vardı. aylarca hiç usanmadan sıkılmadan dinledim. :) akşam eve döndüğümde albümün adına bakarım.
geçtiğimiz sene Play station3 reklamlarında moğolların bir bir parçası kullanılmıştı. konu hakkında nette bilgi ararken karşıma turkish psychedelics başlığı adı altında bir albüm çıktı. o albümün için selda baycanın ince ince parçasıda vardı. ...ve niceleri vardı. aylarca hiç usanmadan sıkılmadan dinledim. :) akşam eve döndüğümde albümün adına bakarım.
Öne çıkan mesajlar
Aiko
dominic
wikipedia - sampling
fair use
guzel, cirkin, vs. gibi yuzeysel/bireysel bir tartismaya girmeyecegim. uzgunum.
tum dunya yapiyor bunu artik, alisin bu gercege.
Joker
ayrıca wikipedia'nın yorumunuda aynen aktardığım gibidir :)
aquila
dominic
Cons
fede
çok siyasi
DoruK
Thraine_Numeheru
yani...
fede
güzel çalmışlar
tunch
ayrıca nereden biliyoruz telifinin verilmeden yapıldığını? ayrıca sanatçısını telifle korumayan devlet ve yasaları utansın , EA neden utanıyomuş vs. vs.
Apis
Estel_Anorien
razzRaziel
DoGMeaT
loopta kaldı
of delirdim mükemmel şarkı yahu
bunun gibi birşeyler bilen versin lütfen
Joker
elesso
eregorn2
Tron
moriQ
DoGMeaT
o moğollar şarkısının adıda garip çoban
ama eve gitmeni bekliyorum.
matama
bagcanin muzik sahibi firma aynen dava acar cokta guzel para alir
Valeron
Tron