bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 blogtan aldım. Sperm Yenir mi? Efenim takip ettiğim bloglardan biri olan F Tipi Blog da Ferhad Sperm Yenir mi? diye bir yazı yayınladı. Başlıktan da anlaşılacağı gibi garip bir yazı olduğu kesin ve ben okuduğumda daha önceleri okuduğum bir hikaye aklıma geldi. Hikaye diyorum çünkü internet efsanesi olma ihtimali yüksek, ama fazlasıyla güldüğümü hatırlıyorum. :) “Çapa Tıp Fakültesinde okuyan arkadaşlarım anatomi öğretmenimiz Sami Zan’ın ününü bilirler. Sami hoca sırf üreme organlarını kendi üslubuyla anlatan ve her dersinde 400 kişilik amfide dışarıdan gelenlerle birlikte yaklaşık 700-1000 kişiyle dolduran çok degerli bir hocamızdı. Bu yazıyıyı yazarken de kendisini rahmetle anıyorum. Anatomi derslerinin birinde erkek menisindeki yüksek glükoz, yani bizim bildiğimiz şekerin düzeyini anlatıyordu. O yıl liseden mezun genç bir ögrenci kız arkadaşımız el kaldırdı ve bombayı patlattı. “Anladığım kadarıyla, menide çok şeker olduğunu söylüyorsunuz.”, “Evet aynen öyle” dedi Sami Hoca ve dediklerini destekleyen istatistik oranların tablosunu gösterdi. Arkadaşımız gene elini kaldırıp söz istedi “O zaman tadı neden şekerli değil?” Amfide korkunç bir sessizlik oldu ve sonra tüm amfi gök gürültüsü gibi bir kahkaha koyverdi. Yüzü birden kıpkırmızı olan arkadaşımız, hızla defter ve kitaplarını topladı ve sırasından hızla fırladı. O kapıya koşarken, Sami Hoca çok ciddi bir yüz ve buz gibi sesle dersini sürdürdü “Şeker tadı alınamaz. çünkü şekeri duyumsayan tad alma hücreleri insanin dilinin ucundadır. Gırtlak derinliğinde ise, acıyı ve ekşi tadı algılayan reseptörler bulunur. Sana neşeli bir gün dilerim kızım…” “ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 beş kere falan farklı formatını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bi tanesinde gay vardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 5 kere falan farklı formatını gördüm bir formatınıda lisedeyken sanki bizim lisede olmuş gibi dışarda anlattım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Şimdi birinin çıkıp "Dil ucundayken de tuzlu geliyor" demesini bekliyoruz, sonra korkunç bir sessizlik ve sonrasında gökgürültüsü gibi bir kahkaha patlatıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 filmlerde yiyolar ben goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 birinde ben ingilizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 o kız benimkiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ekmege surup ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 nutella yerim said: ekmege surup ye Abi sen böyle yemeli konulara o nick'le mesaj yazma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 buarada ... 700-1000 kişi NE LAN bu kadarını da okumamıştım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 RİSK BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 nutella, yemek, spermle ilgili espiri düşündüm de aklıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 o derste bulunmalıymışım ya. ağlardım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 fede said: nutella, yemek, spermle ilgili espiri düşündüm de aklıma gelmedi nutellaya boşal sonra ekmege sur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 topicleri altalta okumak: Sperm Yenir mi ? yeme hayvanlıklarınız » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 said: “Şeker tadı alınamaz. çünkü şekeri duyumsayan tad alma hücreleri insanin dilinin ucundadır. Gırtlak derinliğinde ise, acıyı ve ekşi tadı algılayan reseptörler bulunur. Sana neşeli bir gün dilerim kızım…” “ bi de bunun tam olarak doğru olmadığı ve dilin her bölgesinde her çeşit reseptörden olduğunu gösterildi SAMİ HOCAYA SELAMLAR ARTIK DEĞİŞTİRİN ŞU LİSE BİYOLOJİ KİTAPLARINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yaaa off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bir bir tüm çocukluk inançlarınızı yok edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cok acikirsan, yicek bisey de yoksa neden yenmesin, ama doyurmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yüze sürünce sakal çıkıyo diyolardı ardeth ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 çocukken buna mı inanıyodunuz siz? hey maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yeme .yedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bLackcha0s said: yüze sürünce sakal çıkıyo diyolardı ardeth ? gotunde cok kil olanlara iyi gozle baklimaz bu laftan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kel başa şimşir tarak derken ne zannediodunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar