Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yahu bu türksel bana paso kitliyor.konuşmuyorm etmiyorum 100'ün üstünde fatura geliyo.internetten falan bakabilir miyim kimle ne konuşmuşum ne yazmış falan?kampüsselli oluyodum 13'ünde olana kadar konuşmayayım dedim.173 ytl fatura geldi.çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 türksel her zaman kitlio :).alıştık yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 online işlemlerde fatura detayı var gibiydi tam hatırlamıyorum ama oradan faturayla beraber detay da gelsin isteyebiliyosun. //türksel kitlemiyo aslında. türkselin dilinden anlıycaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Dökümüne baksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ya o gelmiyo galiba bize bilmiyorum.bi sorayim anneme ona geliyo fatura.internetten bakabiliyo muuyz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 faturalıya kitler tabi. kontür olayına geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 birde faturandan bayağı vergi kesiliyor.Bana da 90-100 geliyordu bir ara yok iletişim vergisi yok konuşma vergisi ot bok vergiği 50 milyonluk konuşmaya 45 milyon vergi koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar