Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 The Shawshank Redemption (1994) http://www.imdb.com/title/tt0111161/ Forrest Gump (1994) http://www.imdb.com/title/tt0109830/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Forrest Gump (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 vallahi şöle sölim, the shawshank redemption'ı 23 kere mi 25 kere mi ne en izledim.. ve her defasında da inanılmaz keyif aldım. forrest gump2ı 4 defa izledim. onda da her defasında keyif aldım ama moralim bozuk olduğunda canım sıkkın olduğunda izleyeceğim tek film direk esaretin bedelidir. o en son sahnesini, en sonki 60 sn sini izleyince benim de içime bir mutluluk doluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ikise de aynı seviyede benim için. oy veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?11,3087453,page=1 de neyse :( anketli konumuz olsun birde askersin kırmayalım asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Tabi ki Forrest Gump. filmin hikayesi senaryosunu falan geçtim(ki harikadır), zamanına göre inanılmaz efektler kullanılmış bir filmdir. o başta uçan tüy, sonra pinpon sahneleri , sonra amerikan başkanının yanına falan ustalıkla monte edilmiş videoları... herkesin forrest gump kamera arkasını izlemesi lazım. Shawshank redemption güzel, ama fazla abartılmış bir filmidir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ya ben sonunu anlamamıştım forrest gump'ın ya. evet yıllar sonra itiraf ediyorum. tekrar izlemeye de üşenirim şimdi içimde ukte kalmış biri yazsa spoilerda ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 DarKRideR said: http://forum.paticik.com/read.php?11,3087453,page=1 de neyse :( anketli konumuz olsun birde askersin kırmayalım asdfdsozan 2 ay sonra izmite geliorum, adresini biliorum kırarım kafanı topiklerimi silersen hehe :P seni seviyorum :) ya o diilde, ben iice mallaştım bu askeriyede.. tartışmıştık biz bu konuyu cık cık.. neyse anketlisi de olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Başlığı görür görmez dedim ki tamam yine aynı mevzu :) . Forest Gump bence. Yani o ödül töreninde juri olsam bende forest'a verirdim. Ama şuan sorsalar hangisi iyi film ayırt edemem kulvarları farklı bir kere. İkiside süper film. Forest Gump'ı izleyipte keyif almayan insan görmedim. Cok garip bir film , insanı duygu seline sokuyor . Redemption hakkında yorum yapmaya bile gerek yok zaten.... Ayrıca imdb boy olmayın. Bazı filmler overrated bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 cok zor lan secmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 The Shawshank Redemption o dönem oscarları alamayınca Akademiye saygınlık bitti diye düşünüyorum. çoğu film eleştirmenide aynı görüşte.Bu iki filmin oscar için kapışması ve tüm oscarların forest gump a gitmesi haksızlıktı. Forest Gump ta harika bir filmdi.Ama film efekt demek değildir.Eğer öyle olsaydı bol efekt basan aksiyon filmleri siler süpürürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 pulp fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Zor secim de, bagirmadan edemiyorum. JENNEEEEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 akedeminin derdi, iyi filme odul vermek degil, holivudu şişirmek. ik film arasında ödülleri paylaştırmaktırıp iki tane vaay iyi filmmmiş bunlar dedirtmek işlrine gelmiyordu. masum filme butun ödülleri yığıp "aslında oburu iyi degilkene" diyip, efsane bir film yaratmak holivud ıcın daha hayırlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 shawshank redemption! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 DoruK said: ya ben sonunu anlamamıştım forrest gump'ın ya. evet yıllar sonra itiraf ediyorum. tekrar izlemeye de üşenirim şimdi içimde ukte kalmış biri yazsa spoilerda ne güzel olur.hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 forest ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 shawshank redemption ı o kadar övdüler ki izledim. bitti film. beğenmedim dedim. sövdüler. kimse yokken 2 kere daha izledim. overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 forrest gump karsisinda redemption siradan bir film, kusura kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Shawshank Redemption'ın overrated olduğu konusuna katılıyorum. Forrest Gump ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 forrest gump izleyip ağlamayan varsa alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ağlamadım da bence de daha iyi bir film,eski konu zamanlarında shawshank diyordum,forrest'i birkaç ay önce yine izledim de yani yok çok farklı bir film cidden,unuttuğum birçok şeyi hatırladım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 RUN FORREST RUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 get busy living, or get busy dying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Heykeli kürsüde kırar, kardeş payı yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar