Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisi Oscarı daha çok haketmişti sizce?

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

vallahi şöle sölim, the shawshank redemption'ı 23 kere mi 25 kere mi ne en izledim.. ve her defasında da inanılmaz keyif aldım. forrest gump2ı 4 defa izledim. onda da her defasında keyif aldım ama moralim bozuk olduğunda canım sıkkın olduğunda izleyeceğim tek film direk esaretin bedelidir. o en son sahnesini, en sonki 60 sn sini izleyince benim de içime bir mutluluk doluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki Forrest Gump.
filmin hikayesi senaryosunu falan geçtim(ki harikadır), zamanına göre inanılmaz efektler kullanılmış bir filmdir. o başta uçan tüy, sonra pinpon sahneleri , sonra amerikan başkanının yanına falan ustalıkla monte edilmiş videoları... herkesin forrest gump kamera arkasını izlemesi lazım.
Shawshank redemption güzel, ama fazla abartılmış bir filmidir bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
http://forum.paticik.com/read.php?11,3087453,page=1

de neyse :( anketli konumuz olsun birde askersin kırmayalım asdfds
ozan 2 ay sonra izmite geliorum, adresini biliorum kırarım kafanı topiklerimi silersen hehe :P seni seviyorum :)

ya o diilde, ben iice mallaştım bu askeriyede.. tartışmıştık biz bu konuyu cık cık.. neyse anketlisi de olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Başlığı görür görmez dedim ki tamam yine aynı mevzu :) .
Forest Gump bence. Yani o ödül töreninde juri olsam bende forest'a verirdim. Ama şuan sorsalar hangisi iyi film ayırt edemem kulvarları farklı bir kere. İkiside süper film. Forest Gump'ı izleyipte keyif almayan insan görmedim. Cok garip bir film , insanı duygu seline sokuyor .
Redemption hakkında yorum yapmaya bile gerek yok zaten....

Ayrıca imdb boy olmayın. Bazı filmler overrated bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

The Shawshank Redemption o dönem oscarları alamayınca Akademiye saygınlık bitti diye düşünüyorum. çoğu film eleştirmenide aynı görüşte.Bu iki filmin oscar için kapışması ve tüm oscarların forest gump a gitmesi haksızlıktı.

Forest Gump ta harika bir filmdi.Ama film efekt demek değildir.Eğer öyle olsaydı bol efekt basan aksiyon filmleri siler süpürürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

akedeminin derdi, iyi filme odul vermek degil, holivudu şişirmek.

ik film arasında ödülleri paylaştırmaktırıp iki tane vaay iyi filmmmiş bunlar dedirtmek işlrine gelmiyordu. masum filme butun ödülleri yığıp "aslında oburu iyi degilkene" diyip, efsane bir film yaratmak holivud ıcın daha hayırlıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...