Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ülker dondurmasi yiyen war mi ben walla ist te cok gormedim izmire giderken benzincilerde goruodum nasi bisiy merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Bonecrusher, 15 Mayıs 2004 21:39 tarihinde demiş ki: madonun fıstıklısını seviyorum diğerleri kupkuru bişi.. evet abi zaten olay fıstıklı!![signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 magnum felan hikaye sene 1993 galiba yada 94 9 yaşındayım heralde ablam tuttu kolumdan markete götürmüştü orda Net diyyemi ne algidanın mıydı pandanınmı unuttum beyaz bi dondurma vardı unutmam valla onu ablam ile ondan sonra zaten pek görüşemedik o dondurma süperdi onu bilirim sütlü bişiydi beyaz keşke yine olsada yesem[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Cornetto nun dibindeki kakaoya bitiyorum![signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 en kral cornetto aşk iksirli olan :D mesir macunu koymuşlar abi varmı böle bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 arcane iğrençsin :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kolalı calippo yemiştim bikere[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 cornettodan vazgecmem abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ilginçtirki hiç max yemedim hayatımda[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hele cubugunun en altındaki o çikolata öldürüyor beni :)[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Zahmet Olmassa Bide Buna tikLasaniz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 teeee 100.000 olduğu zaman almıştık ilk o zmn lise yıllarıydı ne günlerdi beehhh şindi bi bakıom her çeşidini çıkarmışlar o zmn 1-2 çeşit magnum wardı[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! [Bu mesaj SwZ tarafından 15 Mayıs 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 en güzel dondurma külahta maraş dondurması. ama algidanın o fake maraşından bahsetmiyorum, hakiki maraş. (yabi eğer dondurmacı adam senin dondurmanı evirip çevirip eline yapışrtırırsa güzel olmuyo da neyse)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 mayer +1[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Bonecrusher, 15 Mayıs 2004 20:52 tarihinde demiş ki: içi karamela olan magnuma benzer bişi vardı süperdi o.. Okunuşu "bigtof" olan bişiidi ama nası yazılır edilir hatılamıorum.. ve evet katılıyorum içindeki karamel aşmıştı..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 magnumu dun yedım banada oyle geldı kucultmusler gercekten[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bizim Tharkasla bi ayılığımız olmuştu maraş dondurmacısında... eleman dondurmayı hazırladı .. çeviriyo falan... Tharkas uzandı hop diye kaptı dondurmayı sopadan. Adam bravo kaptınız bu bedava olsun falan dedi.. bi tane daha hazırladı...bu sefer ben herifin sopayı tuttum dondurmayı aldım :) Herif sinir oldu :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Gerçek maraş dondurması gerçekten süperdir, hafif sakızlı olan kokusuna hasta olurum. Algida'nın maraş dondurması diye sattığı şey hurafe almayın. Mado'nun limonlusunu ve karadutlusunu hiçbirşeye değişmem. Ayrıca belki hatırlarsınız 8 - 9 sene kadar önce Cornetto'nun limonlusu vardı, işte ona hastaydım ben.O zaman ki kedimde pek severdi paylaşmak durumunda kalıyorduk ki zımpara gibi dili olan bir hayvan emin olun sizden hızlı yiyor.[signature][hline]Çıkar o sarığı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 hey gidi heyyyy eskiden buzzy cukulata kaplı muzlu dondurma vardı bananos mu neydi adı 7.5 liraydı zamanında buz barnah vişna yı cok seviyodum ben ama en cok sevdiğim buzzy üzeri cilek kaplamalı ici vanillia eğer manhattan bulursanız kesin yiyin ve carita yiyin portakallı süper (not manhattan algidanın değil bi alman şeyindide unuttum adını)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 magnum flm deli susatio yedikten sora en iyisi calippo flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 vişneli magnumu geri istiyorummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 gecen gun markete gittim magnum tipi bi dondurma gordum adı Adora(bademli) alıyım dedim dondurma fıs cıktı sutu degisik geldi kıvamı cıvık bisey :P.boyutlar magnum ile aynı ama,dısında ne marka ne bisey cıkıo iste bu snırım korsan Magnum :p.buzdolabını demin bi actım baktım aha Adora bizimkiler almıs herhalde benim gibi gorup su anda yiyorum ama nası yemeyse sapı dondurmayı tutamadı dust heuae.tavsiye ederim eziyet tam :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bu magnumlar ilk çıktığındayı sanırım, dışı siyah çikolata değilde beyaz çikolatalısı vardı. Ben ona bitmiştim... Ama sadece bir satmışlardı sanırım. Sonra kaldırılmıştı :([signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 winner vardı eskiden, algida nın şimdiye kadar ürettiği en iyi üründü bence ama onlar öle düşünmüodu ki kaldırdılar, yazık ettiler ..[signature][hline]In god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: StRencher, 16 Mayıs 2004 12:17 tarihinde demiş ki: Bu magnumlar ilk çıktığındayı sanırım, dışı siyah çikolata değilde beyaz çikolatalısı vardı. Ben ona bitmiştim... Ama sadece bir satmışlardı sanırım. Sonra kaldırılmıştı :( Kesinlikle superdi ama maliyeti cok diye kaldirilmişti...[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bi de çikolata bar tadından magnum bardı ben de onlara hastaydım onalrdan var mı hâlâ?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar