Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Algida Mangum

sabonis

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 15 Mayıs 2004 21:39 tarihinde demiş ki:
madonun fıstıklısını seviyorum diğerleri kupkuru bişi..

evet abi zaten olay fıstıklı!![signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
Sosyal ağlarda paylaş

magnum felan hikaye
sene 1993 galiba yada 94
9 yaşındayım heralde
ablam tuttu kolumdan markete götürmüştü
orda Net diyyemi ne algidanın mıydı pandanınmı unuttum
beyaz bi dondurma vardı unutmam valla onu
ablam ile ondan sonra zaten pek görüşemedik o dondurma süperdi onu bilirim sütlü bişiydi beyaz
keşke yine olsada yesem[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

kolalı calippo yemiştim bikere[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ilginçtirki hiç max yemedim hayatımda[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

teeee 100.000 olduğu zaman almıştık ilk o zmn lise yıllarıydı ne günlerdi beehhh şindi bi bakıom her çeşidini çıkarmışlar o zmn 1-2 çeşit magnum wardı[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Forever Çaykur Rize !!!
Geçmişine Önem Vermeyenin Geleceği Olmaz!!

[Bu mesaj SwZ tarafından 15 Mayıs 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim Tharkasla bi ayılığımız olmuştu maraş dondurmacısında... eleman dondurmayı hazırladı .. çeviriyo falan... Tharkas uzandı hop diye kaptı dondurmayı sopadan. Adam bravo kaptınız bu bedava olsun falan dedi.. bi tane daha hazırladı...bu sefer ben herifin sopayı tuttum dondurmayı aldım :) Herif sinir oldu :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek maraş dondurması gerçekten süperdir, hafif sakızlı olan kokusuna hasta olurum.
Algida'nın maraş dondurması diye sattığı şey hurafe almayın.

Mado'nun limonlusunu ve karadutlusunu hiçbirşeye değişmem.

Ayrıca belki hatırlarsınız 8 - 9 sene kadar önce Cornetto'nun limonlusu vardı, işte ona hastaydım ben.O zaman ki kedimde pek severdi paylaşmak durumunda kalıyorduk ki zımpara gibi dili olan bir hayvan emin olun sizden hızlı yiyor.[signature][hline]Çıkar o sarığı!
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi heyyyy eskiden
buzzy
cukulata kaplı muzlu dondurma vardı bananos mu neydi adı 7.5 liraydı zamanında
buz barnah vişna yı cok seviyodum ben

ama en cok sevdiğim buzzy üzeri cilek kaplamalı ici vanillia

eğer manhattan bulursanız kesin yiyin ve carita yiyin portakallı süper

(not manhattan algidanın değil bi alman şeyindide unuttum adını)[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gun markete gittim magnum tipi bi dondurma gordum adı Adora(bademli) alıyım dedim dondurma fıs cıktı sutu degisik geldi kıvamı cıvık bisey :P.boyutlar magnum ile aynı ama,dısında ne marka ne bisey cıkıo iste bu snırım korsan Magnum :p.buzdolabını demin bi actım baktım aha Adora bizimkiler almıs herhalde benim gibi gorup su anda yiyorum ama nası yemeyse sapı dondurmayı tutamadı dust heuae.tavsiye ederim eziyet tam :p[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 16 Mayıs 2004 12:17 tarihinde demiş ki:
Bu magnumlar ilk çıktığındayı sanırım, dışı siyah çikolata değilde beyaz çikolatalısı vardı. Ben ona bitmiştim... Ama sadece bir satmışlardı sanırım. Sonra kaldırılmıştı :(

Kesinlikle superdi ama maliyeti cok diye kaldirilmişti...[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Sosyal ağlarda paylaş

bi de çikolata bar tadından magnum bardı ben de onlara hastaydım

onalrdan var mı hâlâ?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...