Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye : "Full Metal Panic"

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda izlediğim ve beni bukadar güldüren ve eğlendiren başka bir anime daha yok . Hele birde Mech fanatiği iseniz mechlerin savaş sahneleri çok karizma . yanlız ufak bir detay 16+ biraz kendisi , belden aşaği espiriler vurabilir ; küçük kardeşlerinizi uzak tutun :)

konusu : sagara sousuke, mithril adlı uluslararası bir anti terorizm ekibinin başarılı üyelerinden biridir, derken chidori adlı liseli bir kızın (ki tabii ki gizli bir olayı vardır bu kızın) korumasına verilir ve aynı liseye öğrenci kılığında kaydolur... olaylar bayağı bir komik gelişir...

KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLİR[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

yaf bayaa uzun 25 bölüm mü ne
ben bazı yerlerde bayaa baydım sonunu getiremedim valla
bi ara devam ederim izlemeye
ama grafikler, konu falan eğlenceli.
"hentai sun" kelimesinin anlamını bu dizide öğrendim eheh
ha bi de alt yazılar özellikle çok hoşuma gitti, bayaa profesyonelce yapılmış[hline]consume the forsaken
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
simdi ilk 10 bölümünü izledim baya komik(mechler de baya gaz )
ama arada bi kac bölüm konuyu bagladiklari yerler falan bayio nedense..
24 bölüm var elimde bakalim neler olucak :)

ps:ne zaman konu acicak olsam hep hired benden 1 yil once acmis oluo yaw...bundan sonra aratmicam acicam direk hehe :)[signature][hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

2. sezon da bittti bu arada .. 1. sezonujn aksine mecha savaşi hiç yok ayrica 15 episode'da bitirdiler (cılkı çıkmaya başlamişti ) yine de 2. sezon 1e gore daha komik ama konusu çoook daha zayıf [hline] son 3-4 aydir 15-20 tane title birikti , ged fark baya bi kapanmiştir ... daha 1 ay daha kapaliyiz okul sebebi ile , yaz gelsin çooook temiz acısı çıkıcak bunun[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES "
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci szeonu falan yok
2. sezon diye bilnen ama olmayan Fumoffu? var

bunda Sousuke ile Chidori nin okuldaki maceralarini anlatiyo daha cok, tek mecha da Bontakun (Fumo? :P)

serinin iki kismi da superdir, zevkle izlemistim, Fumoffu da rugby takimini egittigi bolum ve Kurz larla beraber tatile cikmalari unutulmaz bolumlerdir hehe

normalinde ise o devasa sadece lambda ile calisabilen mechanin oldugu bolumde Kurz superdir :)[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
cok seki bir konu ama bir yeni bir topic acmaktan iyidir sorunum su:
Seriyi ilk sezondan itibaren indirmek istiyorum ama baka-updates den fansublari incelendim calisan CRC ve torrent bulamadim olsa bile ya italyanca yada ispanyolca cikiyor. Iyi bildiginiz bir site yada calisan bir torrent ariyorum bilen varsa buraya gondere bilir mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
lord_gorthaur said:
cok seki bir konu ama bir yeni bir topic acmaktan iyidir sorunum su:
Seriyi ilk sezondan itibaren indirmek istiyorum ama baka-updates den fansublari incelendim calisan CRC ve torrent bulamadim olsa bile ya italyanca yada ispanyolca cikiyor. Iyi bildiginiz bir site yada calisan bir torrent ariyorum bilen varsa buraya gondere bilir mi acaba?

Full Metal Panic

Fumoffu

The Second Raid

TSC ve Fumoffu'yu Exiled Destiny'den, ilk seriyi ise KAA'dan indirdim. THORA yada Encodergasm türü bir grup komple BR rip patlatana kadar bunlar bana yeterli geldi. (Şu sıralar TT'den BR riplerini edinebilrisin ama ben şahsen batch bekleyeceğim)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
zamanında bunu izlemeyi hep erteledim de, en sonunda oturup baştan izlemeye karar verdim.

saçma ve komik sahneler var.
hani mantıklı değil bir askerin bu kadar odun takılması (gizli ajan ol diyorlar, onu bile beceremiyor), ama komik yapan yanı da bu.
sanırım bu yönünden dolayı psych'a benzettim.
absürt komedi dalında iyi bir örnek.

720p şeklinde izlerken 10 sene sonra bile çizimler güzel gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ama first ve second raid birbirini tamamlayan aksiyon/mecha agirlikli anime olmasına ragmen fumoffu tamamen komedi üzerine kurulmuş izlerken gülmekten ağlatan bir sezon.

edit : mesela bir küpe hediye sahnesi var, orada gülmeyen insan değildir bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...