Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ethernassi diyosun herhalde, ben orda yasadigm zevki baska mmoda yasamadim. server bosken tek basima dolanirdim etrafta o derece (item skill vs yoktu zaten)
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ben senin mi boğazına sarılmıştım orda:D fsdf
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 valla hatırlamıyorumki abi hiçbir şey kaç yıl oldu, sadece hayvanlar gibi zevk aldığımı hatırlıyorum =)
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Voys said: Voys said: ya uo dan zerre anlamayanlar sphere sevio, attack ver bekle yapıp adam kesen warriorlar, harm'dan başka büyü atmadan pvp yapıp adam kesen mageler de kendini ilah sanıo. runuo'ya geçip hayatında ilk kez 3 den fazla özelliğe kısa yol verip aklı çıkan, 1 de ne vardı 3 de ne vardı 5 de ne vardı unutan gençlerimizde runuo ne ya ıyy dıyor. auzhuzha. sphere ve harmla adam kesmek? go guys go.
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Silphatos said: ethernassi diyosun herhalde, ben orda yasadigm zevki baska mmoda yasamadim. server bosken tek basima dolanirdim etrafta o derece (item skill vs yoktu zaten) ethernass rp serverıydı dı mı, bg yazıp onaylatmak gerekıodu uye olmak için?
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 aos kadar boktan bir versiyon daha yok. zorla dayatılmaya çalışılması daha boktan. güzel değil işte kabul edin. bir runuo serverın açılırken geçirdiği aşamalar - runuo açılacak denir, millet hömkürür hayır sphere açın diye - millete denir, bak güzel kardeşim runuoda sphereda olan her şey yapılabilir eski sistem de yapılabilir oyuncu ok der bekler - sunucu açılır eski sistem falan yoktur bildiğin aos vardır oynayan 10 kişi olacaktır 8i bırakır. ----nakarat---- - millet yine runuoya hömkürür haklı olarak neden sphere açmadınız der - sphere açılsa bi tarafı eksilcek olan oynamayan oyuncu kitlesi ve runuodan anlayan staff yine runuo şöle sphere böle muhabbeti yapar ----nakarat----
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Zamanında bi exile miz vardı bundan 7 sene önce fln pehpeh ne güzel günlerdi orda başlamıştım uo hayatıma . mage robe giymeyi bir tek orda sevdim . sonradan bok oldu tabi server
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 exile'da aldığım tadı var ya hiç bi serverda almadım diyebilirim harbi eğlendik ortalama büyüklükte ama adam akıllı kitleye sahipti.
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ayrıca bi şey daha diyim runuo yu belki de en ateşli savunanlardan biriyim.ama şunu kabul edelim önce runuo, sphere den daha güçlü bi emülatör. şimdi aosun dayatmacı sistemine ben de karşıyım. oyunu tekdüzeleştirdiğini de kabul ediorum; örneğin artifact olayı bana göre gerçekten hebadır.hele hele df bana çok komik gelio. zaten adam öle ya da böle çıkarıcak arti.bilen adamın ölme şansı yok.veteran reward gibi verilse bile olur arti o yüzden çünkü sadece zamana bakıo. ama aos'un çok daha stabil ve dengeli bi sisteme sahip olduğunu da kabul etmek lazım. bi gün öle ya da böle açıcam runuo serverını ve cidden herkesi memnun ediceğine inanıorum.
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 runuo sux pvp yok adam elinde tutuo büyüyü o ne .. saçmalık.. gel sphere'ye runuonun en sevdiğin bi kaç özelliğini koy daha gelişmiş sistemleri var. doğrudur. ama pvp tadı yok runuoda.. sonra easyuo'yu engellemek için client editing ya da connector de koyulmuyor ne anladım.. easyuoda adam ekşında bi scp yazmış 2 kareden fazla kimse yanaşamıor canı şunun altına düşünce g.heal içior bandaj basıor. nerde uo nun el çabukluğu:?
Querral Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ben spheredada runuodada pvp yaptım. spheredaki pvp son derece basit bi olay, büyüyü at bi saat bekle sonra bi daha at. sphereda pvp el çabukluundan ziyade sabır gerektiren bi şey. 2-3 tanecik kullanılabilir büyü var senin atcağın büyü belli düşmanın atcağı belli. sphereda biri seni kestiyse ya lagtandır yada senin bir anlık ufak bi dalgınlığındandır. o yüzden seni kesene sayar söversin. Ancak runuoda o kadar çok saldırı çeşidi varki o kadar çok taktik varki adam hiç ummadın bi şekilde gelip seni kesio ve hayran kalıon. sphereda ne zaman kesilsem sayıp sövdüm ama runuoda ne zaman kesilsem vay be adam işi bilio dedim.
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bende vay be adam iyi item dizmi$ dedim
Querral Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 runuoda pvp yapıcak herkezin itemleri tamdır zaten. o konuda bir ayrım yok. gerisi tamamen yetenek ve el çabukluğu.
Querral Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 easyuo senin yerine pvp yapmıoki, pot felan içio o kadar. sphereda böyle programlar olsa oynun tadı kalmaz tam otomatik hale gelir pvp ama runuoda dediim gibi çok fazla çeşitlilik var pot basma bandaj basma bunlar çok ama çok ufak bi parçası pvpnin o kadar. bu kadarıda otomatik oluversin.. easyuo suz yetişemessin.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yıllar önce runuoya ilk başladığımda aynen killjoy'un mesajındaki gibiydim bende. şimdi runuoyu bırakamıyorum. aynı kafada ısrarla dvm eden bi arkadaş 1 yıl önce runuoya aşık oldu. bunu böle yaşamış ve yaşatmış biri olarak mesajlarını okuyorum ve üzülüyorum. çünkü direk önyargı. şimdi killjoy demiş yok el çabukluğu fln oynamamışsın ki bilmiyosun neler oluyo runuo actionunda neler hesaplıyorsun. easyuo kullanan adamlara kafam girsin actionda o ayrı mesele. bir de böle "büyüyü elle tutuon, soçmoluk" demek çok yobazca bi yaklaşım. şuan bi neverscared (200 player fln) serverına girsen adamların 150'si uo'yu dark venue'de falan başlamışlardır (2002) ama sphere'in s'sini bilmezler. e onlar da old school oyuncular onlar da aynısını sphere için söylüyorlar zaten o ne lan bi garip item yok fln diye:) şöyle diyorum o yüzden uo oynamıyorum. sphere ya da runuo oynuyorum. ikisi çok farklı oyun olarak. ama runuo'yu daha çok seviyorum.
Öne çıkan mesajlar