LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 hafta önce warlock karakterimle oyuna başladım. şu aralar 32 lvlim. talent önerisi isteyecektim. yani en hızlı şekilde bana lvl atlatacak talent seçimi ne olur? şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 affliction git level 50 olana kadar sonra demonology ile felguard al ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 80 e kadar afflic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hmm affliction diyorsunz. aslında biraz affliction ile denedim. bugün unlearn edip tamamen destruction aldım. tabi iyi mi kötü mü ettim bilemiorm. çünkü fazla bi deneme şansım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Felguard alana kadar affliction yanı void veya succuby al. Felguard alabilecegin zaman demon specle ve 80e kadar onunla devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 destructionla level kasmak zor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 teşekkürler arkadaşlar. mesaj anlaşıldı şimdi unlearn yapıp affliction alıcam. bi tavsiyeniz var mı onun için yani neleri aliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xururuca Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ben affli olup level 70e kadar imp ile oynadım. 2şer 3er kesersin moblar, ölmek cok zor. Impten de sürekli dark pack le mana cekersin, non-stop kasarsın. Eğer daha da hızlı kasmak istiorum diosan, hiç lootlama mobları öldür geç. :) hepsini lootlasan level 70e kadar 100g olur onuda salla gitsin bi arkından al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Mortis said: affliction git level 50 olana kadar sonra demonology ile felguard al ^_^ budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bende bi çiçeği bi yerinde warlock olarak devam edeyim bari. level 56'yım şuanda affli gittim hep dot'u dizdim voidi saldım wandla kestim(evet biraz ezikçe geliyor ama mana baya sorun oldu tabi) imple gidince de bu sefer sürekli kendi canımı doldurmak zorunda kalıyorum falan daha zor geldi bana sanki. felguard 50 de çıkıo di mi? 2-3 tane lock görevi duruo bende yapmadım daha iyiyse gidip yapıyım görevlerini. bi nub sorusu daha soriyim bari doğru dürüst quest bulamıyorum haritada yer kalmadı her yeri gezdim levelıma uygun bulmakta zorlanıyorum napabilirim bu konuda? dark portal'dan kaçta geçiyoruz 60 mı? bi arkadaşım daha öncede geçersin daha rahat level kasarsın falan dedi kaçta takılmak lazım? şuan işkence gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 demon treede yeterince talent verince açılıyor f.guard 58'de outlandden geçiliyor,gear flm oldukça kotu olmalı ara sıra instance gir <: 2 tane 0-70 lock kastım ne food nede water kullandım =P demon gidiyorsun imp h.funnel almanı tavsiye ederim aff nasıl mana yetmiyor anlamadım x3 dot varken void tanklıyor mobu life tap + drain life.2-3 tane daha mob dotla howl of terror at onlar donene kadar voidle aoe taunt kullan life tap rain of fire bile takılabilirsin fds cok mana sorunu varsa imp s.drain al killing blow yap ama ss destroy cok kasıyor o zmnda slot kalmıyor pek =P ek türettim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yani mana sorunu toplu yaratık keserken oluyor biraz ondan dediydim de pek howl of terror falan kullanmıyorum daha çok yaratık çekiyor diye :D şu affliyi bi 0'lıyım felguard alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 imple mi level kasılır naptınız ya haha. level kasarken ya felguardla kasacaksın ya voidwalker. tbc'de felguard geldikten sonra voidwalker biraz gereksiz oldu. imp tank değil zaten, tüm damage'i sen yiyorsun. işkence gibi bişi resmen. affliction çok tutulan bir talent tree tamam ama felguardla level kasmak varken imp tavsiye etmem. demonology tree'nin en iyi survivality'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 57de geliyordu FG yanılmıyorsam. Veya eskiden oyleydi. FGyi alabildigin an zaten hayat kolaylaşacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya afflide manayı çok çabuk kurutuyorum ben de. level 71 warlock şu an ama afflide zaten void aggro falan tutamıyor adam akıllı. demon mu specleyip denesem bir de. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mana yı düşünüyorsan affliden başkası olurmu ! Lvl 80 oldum allah inandırsın oturup water içmedim ya... Bu arada pve için en uygun affli build nasıl olmalı arama yaptım pek bi şey bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 imple level kasacaksan affli olup, demon tap midir nedir ondan kulanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 tekrar söyleyim, imple level kasılmaz, yazık etmeyin kendinize :) Masquerade said: ya afflide manayı çok çabuk kurutuyorum ben de. level 71 warlock şu an ama afflide zaten void aggro falan tutamıyor adam akıllı. demon mu specleyip denesem bir de. :/ valla ben demonology gittim affliction sevemedim. demonology çok daha rahat solo kasılıyor. çok salak bir talent tree gibi gözükse de, her işini pete yaptırmayı sağlıyor. aggro da çok rahat tutuyorsun, fazla mana harcamana da gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 +1 Felguard + 3/3 Mana Feed + 2/2 Fel Synergy. Felguard kendi kendine bir köşeye sıkıştırıp halleder mobu; sen de keyfine göre moba bir curse atarsın, az ilerdeki herbü alırsın, yanından geçen gnomea sataşırsın, alt+tab yapıp patide bir post okursun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 şu andaki durumu bilmiyorum da, tbc' de pete bağımlı olmaktan hoşlanmayanlardansan paşa paşa imp&mana veren zımbırtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Rikkie said: Felguard kendi kendine bir köşeye sıkıştırıp halleder mobu; sen de keyfine göre moba bir curse atarsın, az ilerdeki herbü alırsın, yanından geçen gnomea sataşırsın, alt+tab yapıp patide bir post okursun falan. hahah hakkaten oynayışım böyle yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 arkadaşlar 52 oldm dün itibariyle. pek bi çiçeği burnundalık durum kalmadı ama ben bi türlü warlocktan istediğim tadı alamadım. 55 olduğumda bir dk açmayı planlıyorm, en baştan karakter kasmak istemediğim için. dk ile ilgili ne düşünorsunz. açsam mı yoksa biraz daha level atladığımda warlocklada tad alabilr miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 high level warlock oynamaktan zevk alman için klavyeye bastıgında çıkan seslerle acayip eğleniyor olmanı flm gerektirir... zevk sözkonusu degil bence dk daha bir hoş ama ne bileyim oda herşeyi kesiyor arkadaş hp falanda gitmiyor... değişik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bi de çiçeği burnunda warlock mu olur. kan olur , yolunmuş et olur, sıyrılmış kemik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Abi sen bence druid aç, keyfine göre bir respeclersin, hiç sonradan tat vermeme problemi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar